Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uživatelé EoIP a VPN obracejí oči v sloup...
  • ucho
    no popravdě ano, podpora LAN je bohužel v dnešní době internetu opravdu zbytečná.
  • it is a SONY! Tak rychle kupujte GT6 za tri roky vam ji vypnou! *1* A podpora LAN je dnes v dobe internetu zcela zbytecna CO? *10*
  • To nijak nevylučuje, co jsem řekl. *3* Sony už evidentně nestojí za to, živit ty servery, pokud nejsou dostatečně využívány, a místo toho jejich výpočetní výkon použije jinde.

A jinak mimochodem pracuju ve firmě, která v provozu používá stovky, resp. tisíce serverů, takže mám představu, jak to v takových případech funguje, ačkoli ty servery neadministruju.
  • ucho
    ty budeš asi hodně překvapenej, až se jednou vypnou servery Steamu :)
  • MP není část produktu jako spíš služba kterou poskytují
  • Tak toto je NONSENS ! PS3 mám ako DVD prehrávač pod TV a jedinú hru, ktorú som s ňou kupoval bola práve GT5 v bundle. Ako si toto dovoľujú ? Však GT6 je len pár mesiacov na trhu a oni idú vypnúť predchádzajúci titul. Tri roky je veľmi krátka doba.
  • Miserius
    Na zalobu? Takle to uz maj vypnuty desitky (ne-li stovky) her, taky se soudíš?
  • Docela by ma zaujimalo ci by to tiez nebolo na zalobu. Totiz ked mi vypnu server a tym padom znemoznia hrat MP v hre tak mi vlastne ustrihli cast produktu ktory mi pred tym predali s nejakou funkcionalitou ktora je teraz nepouzitelna. Ferovejsie by mi prislo keby spolocnosti spolu s vypnutim vydali serverovu cast ako volne dostupnu a ak niekto chce nech si server rozbeha.
  • Tohle je sracka, i kdyby nejezdil , treba by jednou chtel ... tohle by melo byt osetreno v nejake informaci , garantovana doba behu serveru.
  • No aspon za to neplatej ne jak my s 360tkou *7*
  • No jelikož ještě spousta společností neobjevila kouzlo virtualizace tak je " hraje už jen zlomek lidí... ...server nevytěžují..." tohle brutální problém.
  • Zajímavé, mě vypínání serverů nikdy nepostihlo.
  • Co to s tím má společného ? *7*
  • ucho
    kolik hodin máš v té hře naježděno a kolik v multiplayeru a kdy sis ji kupoval?
  • To je nesmysl kde to žiješ ? dnes to vše běhá virtuálně, když tu hru nikdo nehraje tak se výkon využívá na jiné účely, hry.. Opravdu nikde nestojí server který by nic nedělal
  • Co to s tím má společného ? Já když si tu hru kupoval tak mi nesdělil jak dlouho bude hra plně funkční takže to beru jako klamání zákazníka..
  • Takže nakupujte nakupujte a těšte se z online obsahu doklud to nese , a těšte se na nextgen sedmičku :( .... Já se vracím ke dvojce
  • Miserius
    Gran Turisma je škoda... sice jsem ten mulťák skoro vubec nejezdil, ale když už jsem to hrál bylo pěkný jezdit s lidma "čistý" závody, ne ty destruction derby v jakykoliv jiny zavodni hře...
  • ucho
    pokud na ni ale přejde hned, tak ho to trápit nebude, protože už bude mít "odježděno" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit