Přejít na výpis diskuzí
Sony vede studenou válku s fanoušky Star Wars: Galaxies
30.6.2011 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Rebelská aliance hráčů proti temnému Impériu Sony! Síla s vámi... :-)
-
mali by aspon vypustit nejaky free relase, nech si hraci mozu spravit vlastny plne funkcny server
-
Nevim, prijde mi nesmyslny udrzovat a financovat hru jenom pro par hracu. Navic to, ze ti hraci si udaj nejaky podminky je taky dost nesmyslny, kolik z nich ma zkusenosti s udrzovanim mmo hry. Prevedeni do f2p by navic znamenalo vic udrzby nez ted. A podavani hromadny zaloby? Prece nemuzou nutit vyvojare, aby hru udrzovali. Sony ji vytvorilo, patri jim, takze ji muzou kdykoli zavrit, to dava smysl ne?.. Hrozny, tlustochum skonci pseudozivot a hned se kolem sebe ohanej zalobama.
-
-
Neumis cist, oni nepodavaji zalobu kvuli ukonceni hry, ale kvuli porusovani zakonu (ktere v obdobne podobe plati temer vsude - ze vyjadrovat svuj nazor muzes bez omezeni => zadna smlouva ti v tom nemuze branit a takovy ustanoveni je neplatny).
IMO je dost pravdepodobny, ze tohle SOny nemuze vyhrat. -
pár hráčů? *2* *1* *6* *8*
-
-
No jako je to par hracu.. navic se nikde v clanku nepise o Lucas Arts, kteri vlastne dotlacili SWG ke konci. Ale to je proste marketing, proc financovat dve hry najednou, kdyz je moznost zrusit tu mene uspesnou a nahnat jeji hrace k nove hre, s mnohem vetsim potencialem? Mluvim o SWToR samozrejme. A i kdyby hracu SWG bylo milion, tak nemaj co kecat do shutdownu hry, a uz vubec nemaj co podavat nejaky nesmyslny zaloby. Kdyz tvuj dealer prestane prodavat herak, tak taky nepobezis sepisovat zalobu. Takze je to proste nesmysl, si myslim..
-
-
S tou žalobou to přehnali jak sviňa podle mě...když už si ani tvůrce nemůže rozhodnout, že ukončí financování umírající a prodělávající věci...jasně, přístup Sony není rozhodně taky nic zlatýho, ale je to jejich dítko a můžou si s tím zacházet jak chtějí - ale to se zákazem petic se dá trochu pochopit - tohle je přesně ono, ale je to sviňstvo, ale zbytečně to hráči zdržují
-
-
Ta zaloba nemala byt na zo, ze jim rusi hru, ale na to, ze jim zaviraji temata na foru...
-
-
Ale puvodni podnet je furt stejnej. Jsou proste nas*any, ze je nekdo odpoji od pseudozivota na kterym sou zavisly.
-
-
-
-
-
-
At zijou velke korporace a jejich managementy, kterym jde o blaho zakazniku *11* *10* Vzdyt je prece od nich hezke, ze nam dovoli hrat hru aspon jeden den i po zaplaceni za jeji "pronajem" *10*
-
-
Hail SONY...Hail SONY
-
-
Nemyslíš spíš heil? Teda pokud nemyslíš něco jinýho, než tu starou známou frázi, to se potom omlouvám
-
-
nene je to hail
-
-
-
-
SWG pred NGE patchem byla bomba.. pak to zabili
sakra, ja chci dalsi onlinovku kde je mozne litat ve vesmiru, bojovat na planetach a je zarazena do znameho a hraci milovaneho univerza :) -
-
swtor?
-
-
budou tam vesmirne bitvy? zatim jsem je na zadnem traileru nevidel, ale zas tak peclive jsem vsechny nesledoval
-
-
budou tam vesmírné bitvy
-
-
-
-
Sorry ale sony jsou největší prasata herního světa.
-
-
Ty kacíři, za to přijdeš do pekla. Ježek sonic byl prvná gamesa, kterou jsem hrál a dodnes pro mě mnoho znamená. Ani nevím, co to tenkrát bylo za konzoli.
-
-
Az na to, že Sonica vymyslela Sega, né Sony :-)
-
-
Ale je to SONIc... .-)
-
-
-
-
Jako chápu Sony že to nechce už platit ale to co ona dělá je jak nějakej diktátor v herním světě. Dá si do podmínek "žádné petice" to je vrchol. Příště si tam dá že nebude technická podpora hry nebo tak něco. Jo nepoučí se a nepoučí.
-
-
Hele, to je jako bys vymyslel novej cvičnej letoun. Ten se prodával do světa. No ale ty chceš rozjet vývoj novýho stíhače. Halu musíš vyklidit, nemůžeš plýtvat prostředky. Prostě ukončíš výrobu náhradních dílů, popřípadě prodáš licenci (což kvůli Star Wars Sony určitě udělat nemůže). Věřím, že kdyby to nebyl Star Wars, klidně by nechali běžet free servery, jako je to v případě Project Reality k BF2.
a jak bylo řečeno, když kupuješ SW, kupuješ licenci - právo k užívání. SW stále spravuje prodejce/výrobce -
Starý zlatý pravidlo: podepsat (odkliknout) můžeš, ale přečíst musíš.
-
-
dve moznosti:
1) okamzite odpojenie a ukoncenie platenia Sony od co najvetsieho pocta hracov. cim pride sony o peniaze
2) nejak to haknut a vytvorit si vlastne servery, tak ako to funguje u wow kde je hromada free serverov. -
-
swg má několik free serverů
-
-
To myslis tie testove preCU servery kde takmer nic nefunguje a su tam absolutne odflaknute animacie a v podstate to nema ziadny zmysel hrat?
-
-
-
Sice chápu fanoušky hry , že je to štve , ale zároveň chápu sony , že nechce rvát prachy do strátového projektu , protože ta hra je v podstatě mrtvá. Prostě a jednoduše chápu sony , že nechce vyhazovat prachy z okna.
-
se** si do vlastniho hnizda..