Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry ale sony jsou největší prasata herního světa.
    • Ty kacíři, za to přijdeš do pekla. Ježek sonic byl prvná gamesa, kterou jsem hrál a dodnes pro mě mnoho znamená. Ani nevím, co to tenkrát bylo za konzoli.
      • Az na to, že Sonica vymyslela Sega, né Sony :-)
        • Ale je to SONIc... .-)
  • Rebelská aliance hráčů proti temnému Impériu Sony! Síla s vámi... :-)
  • SWG pred NGE patchem byla bomba.. pak to zabili

sakra, ja chci dalsi onlinovku kde je mozne litat ve vesmiru, bojovat na planetach a je zarazena do znameho a hraci milovaneho univerza :)
    • swtor?
      • budou tam vesmirne bitvy? zatim jsem je na zadnem traileru nevidel, ale zas tak peclive jsem vsechny nesledoval
        • miker17
          budou tam vesmírné bitvy
  • At zijou velke korporace a jejich managementy, kterym jde o blaho zakazniku *11* *10* Vzdyt je prece od nich hezke, ze nam dovoli hrat hru aspon jeden den i po zaplaceni za jeji "pronajem" *10*
    • miker17
      Hail SONY...Hail SONY
      • Nemyslíš spíš heil? Teda pokud nemyslíš něco jinýho, než tu starou známou frázi, to se potom omlouvám
        • miker17
          nene je to hail
  • Nevim, prijde mi nesmyslny udrzovat a financovat hru jenom pro par hracu. Navic to, ze ti hraci si udaj nejaky podminky je taky dost nesmyslny, kolik z nich ma zkusenosti s udrzovanim mmo hry. Prevedeni do f2p by navic znamenalo vic udrzby nez ted. A podavani hromadny zaloby? Prece nemuzou nutit vyvojare, aby hru udrzovali. Sony ji vytvorilo, patri jim, takze ji muzou kdykoli zavrit, to dava smysl ne?.. Hrozny, tlustochum skonci pseudozivot a hned se kolem sebe ohanej zalobama.
    • Neumis cist, oni nepodavaji zalobu kvuli ukonceni hry, ale kvuli porusovani zakonu (ktere v obdobne podobe plati temer vsude - ze vyjadrovat svuj nazor muzes bez omezeni => zadna smlouva ti v tom nemuze branit a takovy ustanoveni je neplatny).

IMO je dost pravdepodobny, ze tohle SOny nemuze vyhrat.
    • miker17
      pár hráčů? *2* *1* *6* *8*
      • No jako je to par hracu.. navic se nikde v clanku nepise o Lucas Arts, kteri vlastne dotlacili SWG ke konci. Ale to je proste marketing, proc financovat dve hry najednou, kdyz je moznost zrusit tu mene uspesnou a nahnat jeji hrace k nove hre, s mnohem vetsim potencialem? Mluvim o SWToR samozrejme. A i kdyby hracu SWG bylo milion, tak nemaj co kecat do shutdownu hry, a uz vubec nemaj co podavat nejaky nesmyslny zaloby. Kdyz tvuj dealer prestane prodavat herak, tak taky nepobezis sepisovat zalobu. Takze je to proste nesmysl, si myslim..
        • S tou žalobou to přehnali jak sviňa podle mě...když už si ani tvůrce nemůže rozhodnout, že ukončí financování umírající a prodělávající věci...jasně, přístup Sony není rozhodně taky nic zlatýho, ale je to jejich dítko a můžou si s tím zacházet jak chtějí - ale to se zákazem petic se dá trochu pochopit - tohle je přesně ono, ale je to sviňstvo, ale zbytečně to hráči zdržují
          • Ta zaloba nemala byt na zo, ze jim rusi hru, ale na to, ze jim zaviraji temata na foru...
            • Ale puvodni podnet je furt stejnej. Jsou proste nas*any, ze je nekdo odpoji od pseudozivota na kterym sou zavisly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit