Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony se evidentně nehodlá použit...jejich chyba...
    • It is a SONY
  • Prial by som si aby vseliake te EULA a mrte dlhe "podmienky" pouzivania pred odkliknutim instalacie boli napadnute ako celok a zakazane.
    • miker17
      podmínky EULA se dají zhrnout do pár vět....hru nevlastníš pouze sis koupil povolení si ji zahrát. Máš možnost napsat svůj názor na fórech ale jakákoliv ostrá kritika bude smazána a účet může dostat ban. Ser*me na hráče protže sou nám ukradení a kašleme na jejich názory protože to znovu uděláme tak jak NÁM se to líbí
  • miker17
    takovéhle jednání se jim jednou vrátí a kopne je do prde*e tak hluboku že to ucítí až krku *1*
  • Podmínky nikdo nečte a jejda.
    • Anarcha
      Já je neřešim pokud jsou u her anglicky s ohledem na to , že dle českých zákonů musí být veškeré závazné podmínky psány v češtině jinak jsou neplatné.
      • To je pitomost. Kdybys trval na tom, ze licence v anglictine je neplatna, pak hranim te hry porusujes zakon, protoze uzivas software bez platne licence.
        • Jak je vejs, to je problem prodavajiciho, nikoli kupujiciho, navic v ramci EU je na kupujicim zda si v pripade reseni sporu zvoli legislativu sve zeme nebo zeme prodavajiciho (plati pro nakupy pres net), prodavajici to vubec nemuze ovlivnit, muze pouze odmitnout prodavat v zemi, kde mu legislativa nevyhovuje.
        • Anarcha
          Pokud EULA není psaná česky není v čechách platná a veškeré spory se řeší s ohledem na český zákoníka to s tou licencí je hovadina není chybou zákazníka pokud zde distributor prodává produkt , který nevyhovuje české legislativě mě jako platícímu zákazníkovy to může být uplně jedno.
    • necitam, naco aj. bud hram single kde mi oni nijak nepomozu a mozu mi viete co. alebo hran online a to hram len tie hry ktore za to naozaj stoja. Cest praci chlapcom od Valve.
      • Zrovna Vlave má také dost drsné podmínky užívání. Nicméně v dnešním světě plném žalob ze všech možných míst to asi ani jinak nejde.
  • KIMCID
    sony-komunisti hadr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit