Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kravatakum ze Sony ted asi hodne lepi u prdele kdyz pousteji do sveta takove pi*oviny ... samozrejme pravni zaklad zadny ale uz se to siri netem a jeste to po nich papouskuji uz i uzivatele ... ze maj na vsechno pravo .... ku*va kuli konzoli zezerou korporace kus planety vas nebo rodice donuti jit na cely zivot makat za almuznu kterou utratite za to smecko co ty svine vyrabej jak na bezicim pase rok co rok ... a nakonec vam vyhrozujou ze vam jeste ty kraviny coste nakupovali zakazou a mate utrum ..... to je kua na posrani ... to plati sice o vsech nadnarodnacich ale tohle je o sony ... pro me od sony uz nikdy nic ... a to uz praktikuju radku let ... jestli jim to nekdo zere tak je uz vazne docela vymyta ovce s pouze zakladnimi navyky ... jist spat a zbytek dne makat nebo cumet na pixely a pomalu a jiste krnet ... *5*
    • cumet na pixely? a cos delal ty, kdyz si psal tenhle prispevek? :))
      • ano ... ale zbytek schematu mam dost jiny ...
    • Pointa? Že jsou hry na PS3 moc drahé? Na XBOX ne? Nebo že i když oni jsou výrobci a poskytovatelé, tak že by neměli mít možnost určovat si pravidla, která nijak neomezují normální uživatele? Hrůza.
      • bud jsi muj prispevek necetl a nebo uz jsi typicka vymydlena ovecka... ja nepsal o drahych hrach vubec ... ja to myslel vseobecne ne jen na sony ... ale to bylo v mem nasranem prispevku zmineno ... moje pointa je jasna ... tvoji nechapu ?
        • Ó ano, nečetl, jen píši náhodná slova pod náhodné posty. Ovečka? Proč ne. Sice PS3 ani XBox nemám, ale jistě mám od nich vymytý mozek. Není to úžasné? Dnes jeden dokáže přesně odhadnout druhého na základě čtyř otázek a jednoho zvolání. To na TG miluji.

          "makat za almuznu kterou utratite za to smecko co ty svine vyrabej jak na bezicim pase"
          To není zmínka o drahotě? Kdyby to nebylo drahé, tak za to nemusí jeden utrácet celou svou "almužnu", ne?

          "to plati sice o vsech nadnarodnacich ale tohle je o sony"
          Tak ono to nebylo o Sony? "Já to myslel všeobecně, ale hlavně o Sony" Fascinující. A to PS3 si klidně vyměň za XBox, PC, DS, Wii, cokoliv.
          Oh, pointa je jasná? Je to tedy to, že by měli nechat lidi, aby si s jejich produktem dělali co chtějí? Aby nevyráběli jak na běžícím páse? Že všechny nadnárodní společnosti jsou zlé a chtějí ovládnout svět, nebo alespoň oškubat lidi o poslední cent? Nebo snad že ten, kdo si kdy v poslední řádce let koupil něco od Sony, je ovec? Jediné, co ten post dává jako celek je "nenávidím Sony a kdo ne, je ovce".
          Jak já mám vědět, jestli moji nechápeš? Co je to za otázku? Mno nic, chápu že někdo může mít problémy s interpunkcí. Otázky nemají pointu, pokud nejsou vyloženě řečnické, takže pointa mého postu byla zjisti pointu tvého, což se zatím moc nedaří.
          A nešlo by to bez těch fekálních výrazů? Bylo by to moc milé.
          • podivej s lidmi jako ty se nema cenu vubec bavit ... vypichujes me vety mimo misu ... pletes neco o interpunkci / znamka toho ze stale studujes / a nechces slyset co rikam ... kdyz si koupim chleba ...tak si ho namazu cim chci klidne ho natru namodro nacpu ho pod zem ale pekarna mi nebude rikat co snim mam delat a jeste mi ho na dalku vysusit .... co tu pletes nejake jine konzoly .... clanek byl o tom co jde slyset ze sony .... ze si na vsechny co modifikuji SVOJI konzoli /co si koupili za sve penize / posviti a zavari jim .... v tvem spisku je mnoho otazek ale ani jedna odpoved ... ja napsal svuj nazor a klidne stim nesouhlas ... a zminka o drahote ? nevim ale ja ji tam proste nevidim ...
            • Aoyagi - ty tvoje příklady, to je tedy něco, tak např. koupí permanentky si nekupuješ kus papíru ale povolení jezdit, které je reprezentováno tou kartičkou, ale ano, můžeš si s ní dělat co chceš, třeba vytřít, nikdo ti to zakázat nemůže, klidně si tam přepiš co chceš tvoje volba jestli budeš podvádět nebo ne, o tom je svoboda, máš na výběr co uděláš. Příklad s Windows je další hloupost, nekupuješ si software ale licenci/povolení, v případě PS3 si ale kupuješ přístroj a ne licenci na jeho používání, není to pronájem. S Eulou se prosím neoháněj, ta neznamená nic, legislativa země je nadřazená, takže je celkem šumák co tam je napsáno.

              Vyměnil jsem si sedlo na motorce, místo originálu tam mám pirátskou verzi, levnou ale hezčí variantu, a světe div se, výrobce mě nezažaloval, to je asi špatně co? nemám se jít udat?

              Lidi si dneska opravdu neváží ničeho ani sebe sama a nechaj sebou vyjebávat a ještě za to budou vděčný.
            • Takže když si koupíš Windows, taky si ním můžeš dělat, co chceš? Pár zajímavých příkladů jsem uváděl i v tom minulém postu. Ano, ti lidé se ohánějí svobodou v každé druhé větě, jestli to je pravda, to už je jiná věc. To co si napíše Sony do EULA je to, co by se líbilo Sony.
              , aby koncoví uživatelé dělali nebo nedělali. Je tam i zmínka o chování se na PSN (community code of conduct). Když někdo bude lidem na nadávat, urážet je a vyhrožovat, myslíš, že toho dotyčného nezabanujou? Podle logiky "SVOBODAAAA" by neměli.
              To o čem píšeš je diakritika. Interpunkce jsou tečky, čárky, otazníky, vykřičníky. Začínám silně pochybovat o českém vzdělávacím systému, když člověk neví, co je to interpunkce nebo jak se přepnout z anglické na českou klávesnici, jakkoliv je ta česká stupidní.

              "kdyz uz ted tak "mistrne" branis korporace ala sony"

              Oh, až teď mi to došlo. Nejspíš se tu bavím s rebelem, který zřejmě nenávidí ty zlé velké korporace, globalizaci a globální oteplování. Je to tak? To by otevřelo úplně nový prostor pro diskuzi!
            • ano pointa je ze kdyz za neco zaplatim a rika mi to pane tak si stim delam co chci ... pochopils ... a co jsem si precetl dalsi clanek na tohle tema tady na webu tak ti lidi co to udelali tak si mysli to same ... a interpunkce si strc nekam nemam ceskou klavesnici ... snad mas predstavivost a dokazes si ty znaminka domyslet ... a treba i budoucnost svych deti kdyz uz ted tak "mistrne" branis korporace ala sony ... mimochodem to co si sony napise do manualu neni zakon ... ale verim ze tady uz se stira mnohym jedincum hranice a nechapou to ... vic uz neni co resit *5*
            • A přesto odpovídáš. Nestuduji, jen mám rád civilizované a srozumitelné/správné vyjadřování. Další ze skvělých odhadů.
              Takže pointa toho originálního postu je "každý by si měl dělat se svou konzolí co chce"? Nějak to tam nevidím. Ale budiž. Když si někdo koupí vzduchovku, taky si s ní může dělat co chce? Extrém, jo. Když si někdo koupí magnetickou permanentku na sjezdovku a přepíše jí z odpolední na sezonní, je to správně? Je to přece JEHO permanentka, že? Nebo si někdo jiný upraví čtečku kreditek na kopírku. Co je na tom špatného? Je to přeci jejich, tak si můžou dělat co chtějí.
              Jde taky o to, že PS3 je -herní- konzole, k tomu slouží a dělá to dobře bez jakýchkoliv úprav. Takže proč by si někdo chtěl tu konzoli jakkoli modifikovat? A tím i porušovat smlouvu svázanou s nákupem. Pokud někdo chce víc, než jen herní konzoli, ať si koupí počítač a nevrtá se ve firmware / hardware, nebo aspoň ať to nedělají tak, že umožní hrát pirátské kopie. Sony jen chrání zisky svoje, vývojářů a distributorů. Co na tom je špatného? Všechny modifikace konzolí v minulosti, které měly velký potenciál, vždy skončily jen u pirátění. Je to produkt Sony, oni psali smlouvu a určovali pravidla. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí si PS3 kupovat, ne? Takový úryvek z Evropské EULA smlouvy: "(...)We reserve the right to temporarily or permanently discontinue any or all Sony Online Services and any and all Services available through Sony Online Services at any time, including for service maintenance and upgrades.(...)"
              Jiné konzole sem pletu, protože "ja to myslel vseobecne ne jen na sony".
              Odpovědi na co? Na pointu mého prvního postu? Ta odpověď tam je.
              "jestli jim to nekdo zere tak je uz vazne docela vymyta ovce s pouze zakladnimi navyky" Tohle není názor, to je teze, nebo zvolání. Kdyby aspoň před tím bylo "Myslím si", tak by se o tom dalo bavit jinak, než o něčem, co se někdo snaží vnutit jako fakt.

              Nechce se někdo přidat? Víc lidí víc zábavy.
  • Co je toto za hlupy clanok? Vyzera to ako platena reklama od Sony. Nemalo by to byt oznacene?
  • Zaprvé bych to ta nehrotil. Existuje stále možnost, že se jedná pouze o propagandu, které je jediným nástrojem Sony a nic v rukou nemá.

    Možná je to i jak se zde píše, ovšem pokud si někdo koupil uzavřený systém jako PS3, je zřejmě od počátku smířen, že bude součástí kolotoče molocha Sony a bude si moci za své peníze dělat pouze to, co Sony uzná za vhodné.

    Pirátství není třeba podporovat, byť v malé míře může mít i kladný dopad na trh. Nadruhou stranu pochopím, že uzavřenost systému může kdekoho flustrovat. Ten ale zakoupil zřejmě pro sebe nevhodný produkt. Neberu nikomu konzole, z jistého pohledu jsou fajn, ale jinak - PC zdar.
  • NO ČO SOM VÁM HOVORIL??!! že to nikdy nebude do pohody hacknuté - NEBUDE! keby to šlo, už to dávno je! a hociktorý z mojich prateľov vo FRIENDLISTE (je ich tam 94) by to už dávno mal.

    no nepôjde to a budete sa tu NADRAPOVAŤ!
    že: LOL! *1*
    • a kolik jich mas na fb? :D
    • Hele nehral si pred casem na pc fear combat?A nejsi z pd?
    • Týjo, ty máš tolik přátel? To bysem taky chtěl!
  • http://www.dsl.sk/article.php?article=10311 :)
  • MrSanta
    By mě zajímalo na jakém právním základě by Sony ty konzole na dálku "vyhazovala do luftu"? Zatím jsem si akorát přečetl, že modifikováním konzole může hráč na základě smlouvy přijít o možnost využívat veškeré on-line služby a ztrácí záruku. To se tam někde píše i o trestu nejvyšším? To si nějak nedokážu představit. Vždyť by se jednalo o poškozování cizího majetku.
    • na žádným, odpojit od svých webových služeb můžou, ale to je tak všecko, nic většího je neže ani napadnout, protože by se to velice rychle provalilo a ten mediální šrumec co by nastal když by se zjistilo, že něco takovýho dělají by při nejmenším stál hlavy vedení herní divize Sony, k tomu pád akcií, což by hnulo žlučí akcionářům, valná hromada atd...atd...no MS by 100% radoval jako už dlouho ne
    • jo ale taky se tam pise ze mohou menit dle libosti :) dalsi ujednani takze si muzou delat cokoli
  • O.k.i buď teda od tý laskavosti a jako jeden z prvních si počkej na ten brickware od Sonyboys..
    *3*
    • Mě to nezajímá, mám to jen na hraní her. Sony ale nemá šanci ovlivnit využívání své konzole. Pokud máš info, že jo, tak sem s ním!
  • být u Sony, tak radši Geohota a flowera stahnu k sobě, aby pomohli ještě více vylepšit zabezpečení *5*
    • Jako bílýho klobouka, podle mě to bude jedna z podmínek nepodání žaloby..
      *3*
      • Aby náhodou už dávno nebyl geo a floweři na výplatní pásce :-D
        • Taky si myslím..
          A celý to teď je jen divadlo, za měsíc ticho po pěšině..
          *3*
  • Jo a klidně vám ze Sony ješte nafackujou přes mechaniku! *1*
    Vtipálci...
    • Nepeskuj tu a radši přihoď nějakou radu..
      Protože tvoje reakce, není příliš k věci..
      *3*
      • Radu k cemu? kdo nehrava online, ten nic resit nemusi, zbytek bude muset cekat na hacknuty firmware. Proste jedna straan bude vklidu, druha kolikrat cekat ale vsichni hra budou...
        • Tak to se šeredně pleteš..
          Například já si pamatuju, že jsem jednou po stěhování neměl přístup k síti asi po tejden a jak reagovala jedna z oblíbenejch her?!
          Sorry útěr, nemůžeš naloadovat trofeje, tvůj oučet se neobnovil, sorry nemůžeš pařit..
          A to vážení Offline..

          *1*
          • Tohle dělá jen pár stahovatelných her, protože existuje plno socek, co ty hry sdílej.
            • Prostě je to ochrana proti lidem, co sdílej hry. Jedna cena, pět lidí. To je docela nefér, tak některé to vyžadujou. Která disková verze to má?
            • Ne tohle udělala mainstreamovka z m.placky..
              Sorry Gro, Zase vedle..
              *1*
            • Vsadim se, že máš facebook nebo kecáš na chatu, twitříš?!
              Nebo bloguješ, vlastně počkat, ty tu s náma komunikuješ v diskuzi..
              Kdo tu je socka, co zdílí nějakou věc?!
              *1* *2* *3*
  • tady každej píše:"Oni nemaj vypínač..", ale oni ho maj stačí aby dostali echo přez ID, že něco je v nepořádku a ono stačí postal malej "další" firmware, co ti zablokuje vztup, nebo ti brikne konzoli..
    *2*
    • Přes jaký ID? A když si ten tvůj firmware přeinstaluju, tak co?
      • Ty chytráčku každá Ps-trojka má ID svýho uživatele, pod tímhle Idkem máš kompletně celou historii.. Stačí čeknout Id a vědí, co děláš, co hraješ, co posloucháš.. Prostě všechno co jsi dělal na mašině..
        Pak už ti jen šoupnou další důležitej fm a co?! Jsi v pr..li jak baťa s dřevákama, v lepším případě nebudeš moct na web, v tom horším Hello Brick..
        *1*
        • Přeinstaluju firmware, udělám nový profil a hurá na PSN?
          • Tak to by mě zajímalo, jak chceš přeinstalovat bricknutou konzoli...
          • Už vidím v Rootu díra po atomovce ze Sony a ty reloaduješ id..
            To je trošku hloupý, nemyslíš?!
            *2*
            • Celej HW máš doma a celej HW máš pod kontrolou. Máš nějaké informace, že se ti PS3 upeče jak z mission impossible? Znovu nainstaluješ a jedeš dál. Uděláš fake ID a budeš pařit po netu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit