Přejít na výpis diskuzí
Sony vydala hromadu odpovědí na otázky kolem PlayStation 4
1.11.2013 | Adam Homola
258 příspěvků
-
HAHA kdo dneska ještě využívá CDčka. 90% lidí tydle funkce nepotřebuje, důležité je aby se tam dali pařit ty luxusní exklusivity o kterých si PCčkáři a xboxáři mohou nechat jen zdát a tiše závidět, o brečení do polštáře ani nemluvím.
-
-
Tak CD kupuju a pouzivam treba ja, ale nikoli na PS3, nejsem blazen.
-
Já ti nevím, ale ať se dívám, jak se dívám, tak těch exkluzivit PS4 při launchi (a docela dlouho po něm) moc mít nebude. A kvůli Killzone opravdu těžké spaní mít nebudu :)
Jinak nic proti Playstationu jako takovému, po výplatě si jdu koupit PS3, na kterou akorát nastal čas.. -
-
To je fakt, jelikoz ten vykon mas uz v dnesni dobe stejnej jak na mobilech :D
-
taky jsem to minuly týden takto vyřešil *1* ps3 za 4100 je už cena, kterou akceptuji za stroj na hry a pokud to vezmu s pohledu her, koupil jsem spousty bazarových a po večerech mám rok co hrát *1*
-
-
Doufam ze to neni velky OT: Jestli je se omlouvam... Bazarovych coz by vyhovovalo i mne http://www.japostore.com/levne-ps3-hry/ tady jsem nasel nektere, tak se ptam jestli vi nekdo o lepsim nebo ma s necim podobnym zkusenosti.
-
-
Souhlas, navic ted by mohlo vse k ni potrebne zlevnit. *4* Tedy kolem 13. prosince ci po...
-
-
vam pc ckarum vlatne nic nerika pojem licence,za vse
se tvrde plati,a oni pri launchy nechteji zvedat ceny,tak to tam hodi za pul roku,vse je o licenci,proto nintendo nikdy neprehravalo filmy,aby nemuselo platit sony treba za blueray atd. -
-
Ulmes, ty ses tady za uplneho vola, fakt ze jo. Co prispevek, to vetsi kravina. *1*
-
-
-
-
-
Nestačím se divit, čeho je všechno SONY možné. Doba, kdy lidi trhali ruce za možnost nějakého hraní je tamtam a dnes se výrobce musí sakra snažit, aby i mainstreamového zákazníka zaujal. Opravdu je té firmě jedno vydat nedodělek se spousty (z mého pohledu naprosto nepochopitelný) omezeními? Jsem moc zvědav na reakci trhu...
-
-
Jednoduše dělají jak Sony tak Microsoft z lidí stáda hlupáků a nejhorší na tom je, že to lidé kupují tak jak si oni představují. Chtělo by to prostě a jednoduše nekoupit a až bude konzole 100% dodělaná, odladěná a půjde na ní vše co v na současných + samozřejmě novinky, tak potom bych je koupil. Takhle to je jak u Apple, bohužel lidi jsou nenažraný a jak je psáno, stačí jim malinko s postupem (let) zlepšování. No kde to jsme ? *12*
-
Je pravda, ze take nechapu, proc to neumi tak jednoduchou vec jako prehravat MP3 nebo audio CD. Na druhou stranu si myslim, ze ti co to jdou koupit v den releasu, tak budou chtit primarne hrat a na ten zbytek par dni proste pockaji. Nerikam, ze je to spravny postup, ale na druhou stranu zadne drama.
-
-
Uz jsem to vysvetloval nekolikrat. Sony je tlacena Microsoftem vydat PS4 co nejdriv a jeste nema hotovy firmware. I mnohem dulezitejsi funkce, jako prehravani filmu, se tam davaji na posledni chvili a PS4 je bude umet az po aktualizaci firmware. Na ty mene dulezite funkce jednoduse nezbyl cas a budou doplnovany prubezne. Neni to nic neobvykleho, to same bylo i u PS Vity, napriklad.
-
-
Sony na to měla dost času nemyslíš ? Proto bych ted' raději volil XBOX, ale i ten mne odrazuje pozkušenostech s 360kou.
-
-
Jak vidis, tak nemela. Obe spolecnosti matly sebe i verejnost a oznamovali nextgen nejdriv na 2014 a pak MS najednou oznamil 2013. Po prusvihu s PS3, kdy Sony mela zpozdeni jeden rok a ztratila pulku trhu si dalsi zpozdeni jednoduse nemuze dovolit. Tudiz ted musi PS4 vydat co nejdriv i za cenu, ze firmware bude dodelavat prubezne. Treba i oznamena funkce suspend bude doplnena az pozdeji.
Nevidim duvod pro volbu XBoxu. Kinect me nezajima a v ostatnim vidim prednost u PS4. Z tech omezeni mi nejvic vadi i DLNA, ale vlastne ani to ne, protoze ho umi i muj televizor, akorat neni tak dobre udelany a pohodlny jako v PS3. -
Pokud te zajima prehravani filmu a jine multimedialni funkce, ktere v CR stejne nebudou fungovat, tak je XBOX zcela jasne lepsi volba. Ja mam ale konzoli vyhradne na hrani, takze XBOX nema sanci. PS4 je proste hardwarove lepsi. Je to videt uz na prvnich hrach. BF4 bezi na PS4 v lepsim rozliseni nez na X1.
-
-
-
-
je v tom určite veľká miera taktiky, je dobré dať zákaznikom isté benefity ale iba do určitej miery aby ich nezhýčkali a nemali tak "prehnané" očakávania v budúcnosti. História ukazuje, že to skutočne funguje a ich majoritná klientela veľmi dobre vychovaná(vycvičená) má radosť i z mála a nebude si sťažovať.
-
-
Je paradoxni, ze se konzole s kazdou dalsi generaci stavaji slozitejsi a s kazdou dalsi generaci se tak vlastne vic a vic stavaji pocitaci (kterymi stejne defakto jsou). Kdyz si vzpomenu na ps1 a jak fungovala - to byla prava konzole, proste clovek vlozil cd a hral. To uz je dneska davno pryc. Jestli je to dobre, to at si kazdej rozhodne sam :)
-
-
To máš pravdu, ale už jsou indikace toho, že s další generací se to bude zase zlepšovat. EA a Ubi dropnuli Online passy, konzole budou mít suspend režim, možnost hrát hru během jejího stahování a v Killzone nebudou úvodní loga (snad se to rozšíří i do dalších her).
-
-
Diskuzi jsem nečetl, jen bych se rozčílil nad zv*atky PC komunity. Holt asi je n*sralo že ta PC verze GTA V co se objevila na torrentech bylo jen 18GB virů, který si natahali do PC. *5*
Každopádně, mě udivuje že to PCčkáře baví, pořád tu trollovat v diskuzích pod články o konzolích, asi závist nebo co. *7* -
-
Me zase udivuje tva bezbreha zabednenost. *1*
-
-
Zjištění: Veskoslav začíná být trošku hudba minulosti a začínají se tu vyskytovat daleko horší pc- fanatici. Tak třeba Jump, to je zajímavý materiál k prostudovaní. Tak narušeného pc-fanatika těžko pohledat. Opravdu by mě zajímalo, co si ten chudáček kompenzuje za mindráky, ale měl by vyhledat odbornou pomoc.
-
-
Zajimave.. asi moc nectes me prispevky, kdyby jo tak by jsi zjistil, ze ja osobne primo proti konzolim nejsem, je to vec jednotlivcu, aby si zvazili, zda je to pro ne vyhodne nebo ne. Ale rozhodne nesnasim kecy typu: PC je dinosaur, patri do srotu, konzole jsou nejlepsi. Ja osobne shledavam vyhodu PC nad konzolemi. Ale na druhou stranu beru konzoli jako doplnek do domacnosti do obyvaku, proc ne..
"Takze se bez ty "konzolisto - fanatiku" lecit sam. Az vychladnes nebo se vylecis v bohnicich tak mi tu prijd neco napsat " *5* -
-
Mě se strašně "líbí", že si nevymyslíš vlastní myšlenku. Ono je tak snadné otáčet cizí myšlenky co?
-
-
Ne jen ti ji vracim, proc bych mel v tomto smeru neco vymyslet, ja nepotrebuju nutne osocovat konkretni lidi, pouze se branim a to je rozdil .)
Ale kdyz ti to dela radost, tak si uzivej vysluni *5*
-
-
-
Mě přijde, že tu vidim vždycky mnohem víc takovýchle reakcí, které odsuzují někoho jiného, jak se chová. Buďto do těch diskusí přijdu, když už jsou promazané, nebo to tak fakt je, a to je snad ještě horší, než ty původní komentáře.
-
-
Bohuzel lidi jsou vztahovacny a uprimne i me se to stava dost casto (coz neni dobre, ale snazim se objektivne na veci nahlizet, pokud to okolnosti dovoli :))
Bohuzel at uz clovek zastava konzoli PS nebo Xbox a nebo PC, tak je tu spousta lidi, kteri nechteji mluvit k tematu, ale vytvaret dusno. A i ja svymi nazory ho zde zpusobuju :(
Treba o tobe vim, ze mas konzoli, ale i kdyz nekdy nesouhlasim se vsemi tvymi nazory, da se s tebou bavit, ale s Rhulad, GGG nebo Joe ani nema smysl odpovidat, presto jsem nepoucitelnej a pisu :D -
-
Konzoli už bohužel nemám, tak sem zůstal jen Macař a Linuxák. PS3 byla jedna z těch prvních verzí a už se odporoučela do křemíkového nebe bohužel. Ale aspoň mám teď čas vrátit se k hrám mýho mládí, který sem nestih, jako třeba LBA a jiný DOSovky :)
Prostě se bavte o hrách, jakýkoliv osobní výpady jsou k ničemu... -
-
Jo DOSovky, na par z nich jsem se tez podival v tomto roce podival, ale vyjimecne, ne mnoho :)
Zboznoval jsem TES: Daggerfall (sice desne zabugovany, ale super :D)
A jeden z nejlepsich humoru v Gobliiins *1*
-
-
-
-
" Opravdu by mě zajímalo, co si ten chudáček kompenzuje za mindráky, ale měl by vyhledat odbornou pomoc."
a aké mindráky máš ty, že si ich tu liečiš na "pc fanatikoch" ? -
-
Mindráky a já? Vtipná představa při pohledu do zrcadla. Tohle je snad článek o ps4 ne? Tak proč tu bliji pc- nerdi? Mě to teda zajímalo, proč je tu nejvíc přísavku o tom, jak je pc nejlepší a nejsvatější. Když někdo napíše, že chce konzoli, sesype se na něho stádo nerdíku, kteří mu radí naprosto zcestně ať si postaví pc do obýváku což je na největší kok*otina pod sluncem
-
-
A proc tu blijes ty?
-
-
-
-
tak jak to tak čtu všecny ty body je to samá mínus*9* jedine + je ze dva lidi mohou používat váš obsah na dvou různých PS4 najednou
-
-
To proto, ze jsou tu selektivne vybrana spise negativa, pozitiva jsou povazovana za samozrejmost a neuvadi se. Precti si treba tohle, to je kompletnejsi: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-otazky-a-odpovedi-177089
-
-
Jestli to taky trochu neni tim, ze pozitiva muzu a nemuzu vyuzit, napriklad tvuj stupidni priklad jak konzole vynika v tom ze je mensi a tissi nez PC. Negativa nemuzu ignorovat a tim zmizet.
-
-
Jo je s prominutim blbost. Absence pozitiva je negativum. A naopak, negativum se da ignorovat, pokud neni v konfliktu s tvymi potrebami. Napriklad negativum nemoznost prehravat Audio CD muzes klidne ignorovat, pokud na tom nechces prehravat Audio CD, treba proto, ze ani zadne nemas. A naopak, kdyz si chces dat konzoli na TV stolek, kde z principu veci neni moc mista, tak jsou pro tebe male rozmery dulezite.
-
-
-
-
akorad budu muset oprasit discmana jinak jsem v haji.nebo si nechat ps3 ta me prevede s cd i do mp3.takze je prome ve funkcich lepsi nez ps4.radsi fakt jeste pockam.stejne jsem chtel bundle s pss4 s
2 ovladaci,kameky,stojanku a killzone. -
-
Radsi opras ucebnici cestiny. *12*
-
-
vsk se nebojte na pc bude to sami.i
kdyz tam to pujde i nelegalne.kdyz to rozjedou tyto dve firmi tak ostatni to rozjedou taky,a pcckari moc se nesmejte mate windows a microsoft tak vas to ceka taky!konzole je jen zacatek.ikdyz cd bych u ps4 uvital.jsem metalista a mam vse v origo od in flames az po soilwork a za cd se nestydim dat 300kc. -
-
u PC nás to nečaká, pretože to nie je uzatvorená platforma. Naopak to vyzerá, že ide na lepšie časy, viac a viac vývojárov hovorí o opengl ako o api budúcnosti, takže windows si môže limitovať čo chce, k spusteniu hier už nebude potrebný.
-
Ja mam stopro svych her origo a jsem na to hrdej. Na druhou stranu za hudbu bych neutratil ani ká, koupit si nejaky album je pro me scifi :D
-
-
Takže pojďme si to shrnout. Neumí to vlastně nic kromě přehrávání her pár písniček, které jsou na jejich drahém a zbytečném shopu. Výborně Sony. Tleskám! Ještě že vás drží jiné periférie a ne jen konzole.
-
-
jojo haha koupíte si od BMG Sony CD a ani si ho na nextgen konzoli nepřehrajete *1*
-
-
Mam PS3 nekolik let a ani jednou jedinkrat jsem na ni Audio CD neprehraval. Neni to zrovna exponovana funkcionalita s vysokou prioritou. A protoze teprve nedavno byla pridana dulezitejsi funkcionalita jako napr. prehravani DVD/BD filmu, je evidentni, ze na funkce s nizsi prioritou se dostane casem. Ale ano, kupovat si PS4 jako hudebni prehravac v dobe launche by byla v nasem regionu chyba.
-
-
Umi to hrat hry, coz je to co se ocekava od herni konzole. Na ostatni veci uz snad ma kazdy doma jine zarizeni. Osobne mam radeji zarizeni, ktera umi delat poradne jednu vec nez polovicate 20 veci. Touto druhou moznou cestou se vydal Microsoft. Komu se to libi ma moznost jit do XBOXu.
-
-
*1* čože ?
-
I na hry mam doma jine zarizeni, navic je umi o dost lip. Pak tvrdit ze konzole umi hry poradne mi prijde znacne usmevne.
-
-
Mě zas příde úsměvná tvá inteligence
-
-
Tak pokud je pro tebe lepsi 30 fps nez 60+, lepsi 720p nez fhd a vic, pak ano konzole umi hry lip. Inteligente. *15*
-
-
Evidentne konzole nevyhovuje tvym potrebam. Nezbyva ti nez se smirit s faktem, ze desitkam milionu jinych lidi naopak vyhovuji a jsou pro ne nejlepsi.
-
-
Ano, ted jsi uderil hrebik na hlavicku. Pro ne nejlepsi. Ne obecne nejlepsi, jak tu tvrdi(te), viz diskuze o gamepadech atd. Kakas si sam na hlavu. *3*
-
-
Nikdo tu netvrdi, ze konzole je nejlepsi pro kazdeho, jestli to tak chcapes, hledej chybu v sobe. Naopak tu nekdo razil nazor, ze by tu mela byt jen jedna jedina platforma (a myslel tim pc), coz asi uznas, ze je blbost. To same plati i o gamepadech. Na hlavu si kakas sam :-).
-
-
-
-
-
-
Když tak čtu, co všechno na tom nejde dělat a co všechno to neumí, tak mě napadá jestli není lepší PC... Hlavně jediná deviza konzolí, tj. žádná instalace je ta tam. Ale stejně je na světě spousta pologramotných kteří radši sáhnou po konzoli
-
-
Pořádné hry sem myslel FPS a strategie, ty jsou pro mě na gamepadu očistec. Na druhou stranu si na myši a klávesnici pořádně nezahraješ, třeba sportovní tituly. Každý žánr má svůj controller. Závodní simulace - volant, letecký simulátor - joystick, FPS - myš, sport - gamepad. Konzole se snaží zvládnout s jední ovladačem vše a to má svá úskalí a nevýhody.
-
Samozrejme ze lepsi je, PC zadny takovyhle omezeni nema. *3*
-
-
Akorat na nej polovina dobrych her vubec nevychazi.
-
-
Hlavni deviza konzoli je, ze jsou designovane pro obyvak, na rozdil od PC a tomu jsou prizpusobene i hry. Pologramotny je ten, kdo nechape rozdil mezi pc a konzoli a vyhody/nevyhody obeho. PS4 je oproti PS3 omezena jako multimedialni centrum, predpokladam ze jen docasne, protoze proste do lunche nestihli pripravit vsechny funkce a prednost mely herni funkce pred multimedialnimi. Neni to nic vyjimecneho, do PS Vity byly funkce take doplnovane postupne.
-
-
jojo hlavně ta nextgen generace konzolí ta má skvělý obývákový design design VHS z 80tých let *1* *1* *1*
-
-
Takhle http://cdn2-www.craveonline.com/assets/uploads/gallery/15-predictions-for-the-future-of-the-xbox-one-ps4-and-wii-u/ps4.jpg VHS nevypadaly. Muzes mi prosim ukazat design, ktery by se ti libil?
-
-
A kdyz uz sme u toho, tak PS3 mela mnohem povedenejsi design podle me.
Pac a pusu B. -
Ja myslim, ze staci googlit a podivat se na ty fanouskouvske navrhy nebo udajne oficilani navrhy, ktere prechazeli samotnemu odhaleni.
A vetsina z nich vypadala mnohem lepe, nez to co sony a ms nakonec predvedli.
Nemluve o tom, ze obe nove konzole si jsou dost podobne. Clovek si pak rika, kdo od koho vlastne opisoval.
-
-
-
No pokud má být hlavní devíza konzole to, že je tvořena pro obývák, jako multimediální centrum, tak by aspoň měla být schopná přehrát nejpoužívanější formáty a bez problémů zvládat titulky, aby se stím člověk pak nemusel hodiny m°dat a nakonec stejně musel připojit noťas. Navíc v dnešní době smartTV není problém ve spárování s pc. Rozdíly mezi konzolí/PC vidím, ale moc nevýhod na straně PC už najdu stěží. Navíc gamepad si k PC připojíš jaký tobě ergonomicky vyhovuje, ne jaký ti do ruk nacpe výrobce a navíc pořádné hry se ani na gamepadu dát nedají...
-
-
protože jsi de*il a neumíš hrát na gamepadu... nikdo nemůže za to, že jsi tupé kopyto. mimochodem, k PS3 se dají připojit i neoficiální gamepady, takže zase fail *1*
-
PS4 nikdy nemelo byt multimedialni centrum. Ma to byt herni konzole. Jako multimedialni centrum dnes dobre poslouzi kazda prumerna televize nebo BD prehravac. A komu to nestaci, tak ma moznost jit do XBOX1.
-
Je vytvorena pro obyvak jako herni zarizeni. Jako mutlimedialni centrum nikoliv i kdyz to vypada, ze to je pouze zalezitost casoveho stresu a tato funkcionalita bude doplnena pozdeji.
Gamepad si k PC pripojis, ale radu PC her si na nem nezahrajes. Poradne hry se na gamepadu hraji, napriiklad GTA5, Red Dead Redemption, Dragon's Dogma, Dark Souls a spousta dalsich. -
-
Tak to jsi ještě nehrál GTA nebo na myši ;) No většinou, když v PC hře chybí podpora padu, tak je to pro to, že myš je prostě lepší a nikdo by na tom stejně nehrál. Na pad jsou tak možná sportovní hry a bojovky. Bylo by hodně zajímavé sledovat (teda až GTA V vyjde) jak by to vypadalo, kdyby v online proti sobě mohli hrát lidi s konzolí a pc. No nejspíš by to dopadlo hromadným zakládáním gamepad severs only a hromadný pláčem konzolistů *5*
-
-
Fajn, takze se na gamepadu daji hrat poradne hry, jedna blbost vyvracena.
Neni obecne pravda, ze hry lide hraji na gamepadu, protoze nemaji jinou moznost. Ja preferuji multiplatformy na konzoli s gamepadem, prestoze mam moznost je hrat i na pc s klavesnici. A plati to i pro multiplayerovou FPS. Mireni s gamepadem mi nedela zadny problem. Ano, s mysi je to jednodussi a ty prteferujes jednoduchost, ja davam prednost lepsi zabave.
Jiste ze ti nechybela, ale dnes uz bys bez zvukovky hrat nechtel. A ja dnes uz nechci hrat bez zpetne hmatove vazby. Na PC mi ji poskytuje akorat muj joystick, ale jen u velmi malo her to jde vyuzit. Didaktik samozrejme mel nejaky zvuk, dokonce lepsi nez PC a hlavne k nemu existoval zvukovy modul s AY-3–8912. -
Jejdasek: 25.000.000 lidí (včetně mě) hraje GTAV na gamepadu protože nemají jinou možnost. Hrát se to samozřejmě dá, výhoda je přesnější ovládání auta, ale velká nevýhoda je pro mě aim. Prostě analog, nebude nikdy tak precizní a rychlý jako myš. To mi kazí požitek ze hry daleko víc než to, že mi nevibruje myš.
A vůbec mi nejde o nějako jednoduchost, naopak mi přijde že hry, hlavně FPS se zjednodušují hlavně s ohledem na aim s pomocí analogu (nepřátelé mají pomalejší reakce, abys měl čas zamířit). Sice je to pořád lepší než v dobách před analogových, kdy sem opravdu nechápal, jak někdo vůbec může hrát Medal of Honor na PS1 a něco trefit, ale stále se to v přesnosti, rychlosti a intuitivnosti myši nevyrovná.
A abych ti pravdu řekl, tak v době kdy sem pařil prvního Duka, za frenetického kvílení speekeru mi zvuková karta opravdu nechyběla. Tenkrát byl člověk rád, že je rád a že vůbec něco hraje. Ale to byly doby před Sound Blaster a 3dfx :) Dnes už je to holt jiné a všichni sme moc zmlsaní.
Já už si teď ani nevzpomenu, jestli měli hry na Didaktiku vůbec nějaký zvuk, ale dodnes si pamatuju, jak sem se královsky bavil při sestřelování vesmírných mnohoúhelníků :D -
Napsal presne toto: "pořádné hry se ani na gamepadu dát nedají"
Zbytecna diskuze, kdyz ani nevis o cem je rec :-). -
epidem ale nepsal ze to na gamepadu nejde, bezpredmetna diskuze kdyz si vymyslis neco co ostatni nepsali *3*
-
Pogratuluj epidemovi, ten to nevedel :-).
-
"nejde o to, jestli si mohou vybrat"
táto veta hovorí za všetko. A áno na gamepade je možné hrať, gratulujem k objavu. -
Ha ha he + C BEAM: nejde o to, jestli si mohou vybrat, ale o tom, jestli se to da nebo ne. Kdyby se to nedalo, tak si to tolik lidi nekoupi. Tvrzeni, ze s gamepadem se nedaji hrat poradne hry je vyvraceno, hrat se daji. Jak proste.
-
jejdasek: hrajú to na gamepadu pretože za a) nemajú inú možnosť a za b) je to kompromis do obývačky. V žiadnom prípade to neznamená, že sa s ním hrá lepšie.
-
Jasny, protoze lidi co chcou hrat gta 5 si muzou vybrat neco jinyho nez gamepad. OH WAIT *7*
-
Zacinas kecat nesmysly. GTA5 si koupilo zhruba 25 000 000 hracu a hraje ho na gamepadu. Zajiste ne proto, ze se to na gamepadu neda hrat.
Na konzoli si Diablo 3 s gamepadem zahrajes a vsichni si to pochvaluji, mnozi to dokonce povazuji za lepsi.
To ze je s mysi neco jednodusi jeste neznamena, ze je to lepsi. Hrat hry na EASY je take jednodussi. Z hlediska herniho prozitku davam prednost gamepadu, protoze hmatova zpetna vazba poskytovana vibracemi cini herni zazitek intenzivnejsi se silnejsi atmosferou. Hrat s mysi bez vybraci mi prijde takove prazdne, mrtve. Predstav si to jako hrani hry na PC bez zvukove karty. A ze si pamatuji casy, kdy se tak na PC hravalo.
-
-
-
-
-
Tou pologramotností sem narážel na to, že uživatel PC musí umět aspoň trošku přemýšlet a pracovat sním, ne jen koukat, než se mu načte update. No ale pokud se někdo snažil rozchodit X360, tak aby mu to přehrálo aspoň některé video formáty, tak se bez PC stejně neobejde. Sám teď mám X360 a je to fakt peklo na tom něco rozchodit. Konzoly nikdy víc!!!
-
-
jo ty polog
ramotny vzdy budou mit lepsi hry.zacnem treba gta5,nebo in famus second son,metal..phantom pain.a pc?multiplatform hry,bez exluzivit a omivane znacky typu star craft,diablo4,cod. -
-
Ad omývané značky, jsou hlavně výsada konzolí a celkově toho jak herní průmysl propadl do hlubin mainstreamu, marketingu a komerce. Na čemž mají hlavní podíl právě konzole (ikdyž je to samozřejmě zcela logický a přirozený vývoj v každém podobném odvětví) Dneska už je prostě pro vývojáře těžké začít vyvijet novou originální hru, čest třeba Last of Us, je prostě jednodušší, vzít 20x vybraný obsah, plácnout na to jinou číslovku, napálit nehorázné love do marketingu a vyslat to do světa... Takový Carmageddon nebo Postal už by si dneska nikdo nelajzl vydat.
-
-
ved postal 3 vysiel pred dvoma rokmy :D chvala bohu ze uz nic take nevyjde
-
-
ARMA, WoW, Counter-Strike, rFactor, Football Manager, simulátory, strategie a obrovská moderská komunita... Exkluzivně se tak možná necháváš o°bávat od MS/Sony...
-
mmo (rpg), strategie, piskvorky a hlavne "MINY".. *5*
-
-
-