Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani tu MP3ku si na tom nepustíte, nepřipojíte ext. disk, nepřehrajete nic přes DLNA. perfektní nextgen záležitost.
    zatímco na PC se hraje už několik let ve fullhd i větším rozlišení, zde je např. u BF4 nextgen rozlišení 900p.
    gratuluji novým kupcům, sousedi s PC se budou chodit dívat, co to všechno umí.
    • C-BEAM
      na druhej strane je 900p + 60fps určite lepšie ako 1080p + 30 fps. Navyše im vcelku rozumiem pretože väčšina konzolových hráčov nevie odlíšiť ani natívne 720p od upscaled 1080p takže rozdiel medzi 900p a 1080p jednoducho nezistia. Ale nebudem hádzať machra ono by to robilo trochu problém aj mne *1*
      • 30 a 60 okem nepoznáš
        • C-BEAM
          ak máš nejakú vážnu očnú vadu, ako napríklad slepota tak máš samozrejme pravdu *1*
        • Jazz
          Vůbec, máš úplnou pravdu!
          http://boallen.com/fps-compare.html
  • Jo broučkové konzoloví, užijte si klec, kterou vám Sony připravilo. PC i když se mu teď prodejně nedaří, nikdy neumře, páč jeho variabilita a možnosti využití nesestřelí ani mobilní stroječky.
    • ucho
      on zase někde probíhá nějaký souboj PC vs konzole? já jako hráč jsem si toho nevšiml. buď něco chci na něčem hrát nebo nechci. tyhle slabomyslný snahy navodit dojem, že PC a konzole nemohou existovat vedle sebe, nějak nechápu. to je jako kdybys nadával jako řidič auta na motorky a posmíval se jim...
      • když nechápeš tak nepiš
    • Mno tot otazka zda se mu nedari. Jsou tu tablety, telefony, konzole, firemni PC, notebooky a tohle vsechno se kolikrat deli o nejakou pozici. Celkove klesaji prodeje a to z jednoho duvodu hlavniho. Vykon pocitacu se nyni nezvysuje tak rapidne jako tomu bylo pred deseti lety.

      Jakmile dojde na novou technologii, zacne novy pokrok a zvysi se prodejnost (teda pokud nezacnou delat veci tak jako u většiny produktů, že se dávají naschvál špatné součástky, aby dlouho nevydrželi. (příklad dohody o nízké životností žárovek a tím to začalo, byla doba kdy se extremně zvyšovala doba výdrže žárovky až se díky tomu přestali kupovat nové a vedlo by to ke krachu velkých společností).

      Technologie nějaké slibné jsou na světě, ale uvidí se zda se osvědčí, zlevní se a dojdou do soukromého sektoru. A právě na PC platformě se vydělává nejvíce, aby dotovala výzkum HW.
  • Vzhledem k architektuře bych předpokládal, že základní věci typu připojení externího disku, práce s videem, přehrávání mp3.. že je to samozřejmé! Ale ne. Já snad dětem nechám starej xbox a pro sebe si snad zase na starý kolena postavím natruc nabušený herní PC. Za multiplayer nebudu muset platit měsíční desátek, hry jsou co koukám už teď o třetinu levnější.. Nechápu proč se Sony s MS předhánějí v tom, jak své konzole co nejvíc zku.. (zfušovat a ořezat funkce). Spíš jsem z nich zklamaný. Uvicíme co vnese do zábavy do obýváku Steam HW a Steam OS.. vlastně bych se nedivil, kdyby oběma novým konzolím nakopal pr.. (kam slunce nesvítí)..
  • Docela mě zarazilo:
    1. automatické nahrávání hraní nepůjde vypnout - to jsem zvědavý, jak mají tohle technicky vyřešený, aby to zbytečně nežralo výkon už tak na hraně
    2. do nahraných videí nepůjde přidávat audio, například váš komentář - jasný, komentáře nemusí být vždy pozitivní
    3. nahraná videa nebudete moct kopírovat na jiná zařízení, pouze postovat na Facebook - na Facebook? FO
    4. nahraná videa nemůžete sdílet na YouTube - jasný, viz to předešlé. To si dělají ale legraci ignorovat největší videoshare site.

    dva lidi mohou používat váš obsah na dvou různých PS4 najednou - co tím chtěl básník říci? Koupím jednu hru a pojede na dvou PS4kách najednou?
    • "dva lidi mohou používat váš obsah na dvou různých PS4 najednou - co tím chtěl básník říci? Koupím jednu hru a pojede na dvou PS4kách najednou?"

      Ano, tak je to teraz aj s PS3. Kupim hru digitalne (pripadne stiahnem zadarmo v ramci PS+) a mozem ju nainsatalovat a hrat na dvoch konzoliach (a to aj zaroven).
    • => nahrajes to na fuckbook, z nej to stahnes, nakomentis k tomu ze je to s…hit a das to na yt ... ;D
    • C-BEAM
      nebudú zasie*ať YT ale FB ? ďaľšia dobrá správa...
    • P1trs
      zrusit predobjednavky dokud je cas *1* ,tahle generace konzoli je jeste vic o nicem nez ta predchozi
      ted je to nefunkcni kram a nez na to bude slusna hromada her a firmware bude schopnej uploadnout video na YT, tak uz to bude zastaralej smejd...
    • jindra.veliky
      lol, ten list startovnich titulu je smutnej *15*

      jsem to omylem poslal jako reakci....
    • cemu se divis, exkluzivni konzole ti dovoli exkluzivne zverejnovat videa na fb, to je prece ve stadu uplne normalni *5*
  • Je paradoxni, ze se konzole s kazdou dalsi generaci stavaji slozitejsi a s kazdou dalsi generaci se tak vlastne vic a vic stavaji pocitaci (kterymi stejne defakto jsou). Kdyz si vzpomenu na ps1 a jak fungovala - to byla prava konzole, proste clovek vlozil cd a hral. To uz je dneska davno pryc. Jestli je to dobre, to at si kazdej rozhodne sam :)
    • Malleth
      To máš pravdu, ale už jsou indikace toho, že s další generací se to bude zase zlepšovat. EA a Ubi dropnuli Online passy, konzole budou mít suspend režim, možnost hrát hru během jejího stahování a v Killzone nebudou úvodní loga (snad se to rozšíří i do dalších her).
  • Robotron3
    Se zkušeností s PS3 musim říct, že se absolutně nevyplatí kupovat konzoli hned co vyjde. Nejlíp tak až bude slimka, nebo nějaká nová verze, kde zas vychytaj spoustu problémů, kterými trpěly původní verze a už na to budou aspoň nějaký pořádný hry.
    • Django_cz
      To je sporné... některé slimky zase trpěli na přehřívání, takže na tohle bych moc nevsázel.
    • Tak s timhle souhlasim (i kdyz jsem PC hrac), podobna praxe se dela, ale u vetsiny spotrebniho zbozi.
    • takže budeš dva roky čekat, to je genialni napad
      • s-a-b-r-e
        PS3 mám UŽ dva měsíce. Jede v pohodě, vím, jaké má limity, je z čeho vybírat. PS4 si určitě taky koupím a přiznám se, že dřív, než za osm let *3*
  • Django_cz
    Už se těším... po letech tvrdého odporu ke konzolím a těžkého zastánce PC platformy, sem se rozhodl jít i já do konzole. Na PC nikdy nezanevřu, ale konzole mají taky svoje, tak mě PCčkáři hlavně neukřižujte... *1* *3*
    • Jsem na tom stejně, léta u PC, a kupuji první konzoli, PS4. *2*
    • Django_cz : Co ti brání si dát PC k velký TV, připojit ovladač přes drát/bezdrát a dávat spouštět STEAM v big picture módu?
      Nechci tě o ničem přesvědčovat, ale ono to jde i na PC, stačí chtít. Pak už může být na vině jedině nějaký mentální blok, který ti říká: "Máš zaplý PC? Tak si nehraj ale pracuj."

      Na druhou stranu chápu, že jednostranně nadesignovaná konzole bude mít ovládání mimo hru prostě lepší, ale taky ne ve všem. Psaní příspěvku na gamepadu bude vždycky pomalejší a nepohodlnější než na klávesce (jenže to už spadá do kategorie tvoření obsahu).
      • Jak si na tom steamu pustim Diablo 3?
        • Co mas porad s tim diablem 3?
    • nekromant33
      Nevím proč křižovat, časem bych to viděl stejně. Teď mám jen PC, ale časem bych do PS4ky šel, třeba až bude "slim" verze a v lineupu bude něco co mě doopravdy zajímá v kombinaci s exkluzivitou. A co se týče sportovních her, každý PCčkář musí uznat, že na konzolích jsou vždycky dál a NHLko taky pouze tam (nehledě na to, že se na gamepadu hrají líp).
      • me spis fascinuje, ze exkluzivitu nekdo pocita do vyhod, to je zakladni a zasadni nevyhoda krabicek
        • Vsak jo, "exkluzivity" nejsou nic jineho nez marketingovy tah. *7*
      • Vidis a me tzv exkluzivity ani nelakaji a hry typu FIFA a NHL uz vubec ne. Kazdopadne ja osobne nejsem proti konzolim, ze je lidi maji, nekomu se holt vyplati a vystaci si s tim. Ale ten hate PC vs Konzole me vzdy pobavi :)

        PS: posledni dobou se tu spis roji tzv. exkluzivity na jen jednu z konzoli a PC. Tedy konkurence mezi konzolemi ale ne mezi platformami.
        • nekromant33
          Mě moc ty hádky nebaví, spíš mě unavuje, že obě strany (případně tři pokud teda rozdělíme konzolisty) pořád dokola omílají stejný argumenty a nehne se to nikam.

          Každopádně já si sport zahraju rád. U Fify jsem tak velkej problém neviděl co se týče rozdílů verzí na konzole a PC, vystačil jsem si se starším ročníkem a pak s 12kou, která byla takřka totožná. Teď se zase oddalují a opět ze směšnýho důvodu, ale stejně.

          A NHLko mě chybí, občas pustím 2004ku s updatovanýma soupiskama a vlastně mě to ani nevadilo. Když jsem ale viděl ten systém ovládání ve 12ce (i když přišel určitě dřív, ale tady jsem si ho poprvé ošahal) na PS3, tak se mi už vracet nechtělo.

          A s těma exkluzivitama máš vlastně pravdu, ale aniž bych si to nějak kontroloval, tak jsem spíš viděl větší "symbiozu" PC a Xbone, tak proto bych šel do PS4 (krom toho, že u XB1 bych platil za služby, který nevyužiju a už teď vyskytující se hry s nižším rozlišením apod.)
    • BookerDeWitt
      Ti co by tě rádi ukřižovali, nejsou PCčkáři, ale jen banda smutných lidí, co chcou jen na sebe upozornit názorem, který nikoho nezajímá, ale oni ti ho pořád vnucují, jako by jim záleželo na tvém blahu, že utrácíš svoje peníze za (pro ně) zbytečné věci. *4*
      • ne, mne zalezi na mym blahu, a to konzole tristenim trhu na dilci distribucni kanaly sony, ms, pripadne applu narusujou

        jsem pro jednu otrevrenou platformu a vsechny distribucni kanaly v ramci ni

        konzole jsou pro vsechny nevyhodny, prospech z nich ma jedine jeji majitel

        lidi nemuzou hrat vsechno na jednom stroji, musi platit premrsteny ceny za toto exkluzivni omezeni

        vyvojari musi bud delat na jednu platformu (maj mensi zisk) nebo musi delat verze pro vic platforem (takze vic prace = min casu, neboli taky mensi zisk, a misto dalsiho vyvoje resi vicemene vyvoj paralelni), navic musi vyjednavat se treti stranou (do cesty vyvojar - hrac se stavi jeste majitel platformy)
        • Psychotic
          Ne, mně záleží na mém blahu a to auta tříštěním dopravy narušují. Jsem pro jednu masovou dopravu autobusy.
          Auta jsou pro všechny nevýhodná, prospěch z nich mají jedině jejich majitelé.
          Lidi můžou jezdit všude autobusy, nemusí platit přemrštěný ceny za benzín.

          Stavební firmy musí buď dělat víceproudové dálnice (víc práce = větší ztráty a místo více silnic a autobusových linek víceméně jen širší silnice), navíc musí počítat se specifikacemi aut (nemůžou je dělat jen přesně pro autobusy)
          • Tak ted jsi me pobavil. Pc neprospiva technologickemu posunu? A kde se teda ten posun odehrava? Na konzolich? Vtipalku. *1*
          • opravnu srovnavat s vyvojarem?

            stejne tak ten zbytek, klasickej prumysl se softwarovym, maj natolik zasadni rozdily

            ze, sice ocenuji peknej pokus, ale bohuzel je uplne mimo
            • Kdyby tady mela byt jen jedna herni platforma, tak jedine PlayStation, souhlasis? Ne? Libilo by se ti takove vnucovani? Ne? Tak jinym nevnucuj sve preference. Ja mam jak konzoli tak PC tak handheld. Vsechno ma to sve a nechtel bych prijit ani o jedno. A o nejake bolsevicke sjednocovani nemam nejmensi zajem, to je cesta k zaostalosti, viz RVHP.
            • nechtel, ms by byl dalsi na rane, pc je diky trzni prevaze ms/windows zatim jen, rekneme, polootevrenou platformou (ale od ty doby, co ms zarlive kouka po praktikach, ktery prochazej sony a applu klidne muze dostat napad ji vic spoutat nebo dokonce uzavrit, triky okolo xbone+win8.1+dx11.2 k tomu podle valve udajne smerujou))
            • Psychotic
              Pročpak jsou všichni posledlí mým nickem?
              Že PC nikdo nevlastní, toho jsem si vědom (čteš vůbec, co říkám?), nicméně v případě neexistence konzolí by se z něj monopol rychle stal - o to už by se Microsoft asi postaral. A to by pan "N" chtěl.

              S poslední větou nesouhlasí většina světa. Možná jsi nějaký supergénius, který chápe něco, co ostatní ne, ale pochybuji. Vysvětlovat ti, v čem smysl konzole spočívá by asi bylo podobné házení hrachu proti zdi.
            • P1trs
              snaz se neco vysvetlovat cloveku s nickem Psychotic *1* ale proc ne:
              ano, PC neni zadnej monopol, nikdo ho nevlastni chapes? Naopak Sony/MS se snazi monopolizovat herni prumysl...
              Auto te nijak neomezuje = PC. Autobus te omezuje cas, zastavky jen na urcitych mistech = konzole. A na co v dobe kdy je auto(PC) stejne drahe jako autobus/mhd(konzole) zpatecnicky zavadet nejakou autobusovou dopravu???
              Autobusova doprava ma smysl, protoze je vyrazne levnejsi. Konzole dnes zadnej smysl nemaj.
            • Psychotic
              Ach jo.
            • tak bod 1 uvadet v souvislosti s konzolema povazuju za nemistnej vtip *5*

              PC neni zadnej monopol, mozna v 80. letech, kdy s tim napadem prislo IBM, ale to bylo pred, a ted se podrz, 30 lety, za tu dobu se jasne ukazalo, ze ta svoboda/otevrenost je pro koncovy zakazniky vyhodna (a kde je IBM?)

              v ramci pc se daji plnit vsechna prani, i ta konzolova, takze by sis mel spis klast otazku, proc tu konzole jsou, a ano, jsou tu vicemene zbytecne, teda pardon, poskytujou ti exkluzivne omezenej distribucni kanal, kterej ma pod palcem sony/ms
            • Psychotic
              Fajn, tak já tedy budu suchar a vysvětlím ti to polopatě.

              1) Pokud si myslíš, že herní průmysl by na tom byl líp bez konzolí, mýlíš se. Monopol jediné platformy (byť není vlastněná jednou společností, alespoň ne přímo) obchodu opravdu neprospívá. Zvláště pak technologickému posunu.

              2) Konzoloví hráči mají jiná přání a priority. Jsou tady firmy s projekty, které jim jejich přání mohou splnit. Proč by jim to nemělo být dovoleno v zájmu monopolu PC?
              2.5) Proč by mělo být tvé blaho nadřazeno blahu ostatních?
      • Django_cz
        To je možné... *3*
    • Tak me nevadi, ze lidi si hrajou na konzolich, me spis vadi, ze furt rikaji, jak jsou ty konzole lepsi jak PC :D. Takze osobne si myslim, ze delas chybu, ale je to tve rozhodnuti a mas k nemu sve duvody. Takze good luck :P
      • Django_cz
        Lepší určitě nejsou, to nevím kdo si to myslí. Ale mají svoje... v práci sedím dnes a denně u PC a po těch letech mě už fakt sedět u komplu nebaví, chci se natáhnout na gauči nebo si rovnou lehnout do postele a v pohodlí si když tak něco zahrát. Navíc některé exkluzivní tituly stojí fakt za to, ale spíš mi jde už o to pohodlí. Na PC nikdy nezanevřu, ale sedět se mi u toho už fakt moc nechce.
        • Staci si koupit treba xbox 360 ovladac bezdratovej pro pc a muzes hrat z postele:) Ja to tak mam a jsem maximalne spokojenej.
        • Vždyť tohle jde i s počítačem ! Co je PS-4 jiného než převlečené PCčko na platformě AMD ? Stačí malá slušně větraná skříňka, do ní herní deska, nějaká nabušená karta , k tomu Xbox 360 bezdrátový joypad a - užívej si ! Nemluvě o tom že grafika bude mnohem hezřčí u herního PC vyšší kategorie nežli u konzolky. Samozřejmě, za větší peníze ale morální životnost (vývoj se opět zasekne na nedostatku výkonu konzolí.)bude delší či minimálně srovnatelá s konzolemi, nemluvě o hezčí grafice. Konzole má výhodu v tom že je lacinější. Jak je patrno z článku, jedna z velkých výhod - instantní hraní - u této generace padá - musíte hry instalovat na disk, stejně jako u PC. To mi příjde jako krok zpět.
          • Rhulad
            Tak to je trochu zbytečné ne? Když chce hrát na gauči, tak nevidím jediný důvod proč kupovat pc jelikož ovládat ve vzduchu bedrátovou myš musí být opravdu jen pro otrlé. Grafika mu z gauče taky bude fuk jelikož na několik metrů ps4 bude vypadat několik let taky fajn. Navíc nevím jak tam chceš dostat třeba nové MGS? To by mě teda zajímalo.
            • Jo PC jde pripojit k TV, dokonce k nemu jde pripojit i XBox ovladac. Pak si na tom pustis Diablo 3 a co dal? Mezi konzoli a PC pripojenyn k TV je velky rozdil, kdo nevyzkousel, nepochopi.
            • Mozna jsi na to jeste neprisel, ale i PC se da pripojit na TV a pouzit controler :D Dostanes lepsi grafiku, vetsi mnozstvi her.. a jeste si na tom lecos muzes robit.. dokonce to jde propojit do ruznych systemu, jako mit treba NAS a u televizna DLNA
              *5*
      • Vzdyt jsou lepsi. Se podivej na ten seznam co na PS4 nebudes moct. Takovej seznam zadny PC nema... *7*
        • To ne no, ma ho vetsi a lepsi :D ale co uz.. *5*
  • Nestačím se divit, čeho je všechno SONY možné. Doba, kdy lidi trhali ruce za možnost nějakého hraní je tamtam a dnes se výrobce musí sakra snažit, aby i mainstreamového zákazníka zaujal. Opravdu je té firmě jedno vydat nedodělek se spousty (z mého pohledu naprosto nepochopitelný) omezeními? Jsem moc zvědav na reakci trhu...
    • Jednoduše dělají jak Sony tak Microsoft z lidí stáda hlupáků a nejhorší na tom je, že to lidé kupují tak jak si oni představují. Chtělo by to prostě a jednoduše nekoupit a až bude konzole 100% dodělaná, odladěná a půjde na ní vše co v na současných + samozřejmě novinky, tak potom bych je koupil. Takhle to je jak u Apple, bohužel lidi jsou nenažraný a jak je psáno, stačí jim malinko s postupem (let) zlepšování. No kde to jsme ? *12*
    • Je pravda, ze take nechapu, proc to neumi tak jednoduchou vec jako prehravat MP3 nebo audio CD. Na druhou stranu si myslim, ze ti co to jdou koupit v den releasu, tak budou chtit primarne hrat a na ten zbytek par dni proste pockaji. Nerikam, ze je to spravny postup, ale na druhou stranu zadne drama.
      • Uz jsem to vysvetloval nekolikrat. Sony je tlacena Microsoftem vydat PS4 co nejdriv a jeste nema hotovy firmware. I mnohem dulezitejsi funkce, jako prehravani filmu, se tam davaji na posledni chvili a PS4 je bude umet az po aktualizaci firmware. Na ty mene dulezite funkce jednoduse nezbyl cas a budou doplnovany prubezne. Neni to nic neobvykleho, to same bylo i u PS Vity, napriklad.
        • Sony na to měla dost času nemyslíš ? Proto bych ted' raději volil XBOX, ale i ten mne odrazuje pozkušenostech s 360kou.
          • Jak vidis, tak nemela. Obe spolecnosti matly sebe i verejnost a oznamovali nextgen nejdriv na 2014 a pak MS najednou oznamil 2013. Po prusvihu s PS3, kdy Sony mela zpozdeni jeden rok a ztratila pulku trhu si dalsi zpozdeni jednoduse nemuze dovolit. Tudiz ted musi PS4 vydat co nejdriv i za cenu, ze firmware bude dodelavat prubezne. Treba i oznamena funkce suspend bude doplnena az pozdeji.

            Nevidim duvod pro volbu XBoxu. Kinect me nezajima a v ostatnim vidim prednost u PS4. Z tech omezeni mi nejvic vadi i DLNA, ale vlastne ani to ne, protoze ho umi i muj televizor, akorat neni tak dobre udelany a pohodlny jako v PS3.
          • Pokud te zajima prehravani filmu a jine multimedialni funkce, ktere v CR stejne nebudou fungovat, tak je XBOX zcela jasne lepsi volba. Ja mam ale konzoli vyhradne na hrani, takze XBOX nema sanci. PS4 je proste hardwarove lepsi. Je to videt uz na prvnich hrach. BF4 bezi na PS4 v lepsim rozliseni nez na X1.
    • C-BEAM
      je v tom určite veľká miera taktiky, je dobré dať zákaznikom isté benefity ale iba do určitej miery aby ich nezhýčkali a nemali tak "prehnané" očakávania v budúcnosti. História ukazuje, že to skutočne funguje a ich majoritná klientela veľmi dobre vychovaná(vycvičená) má radosť i z mála a nebude si sťažovať.
  • Django_cz
    Ještě že jsou tady tyhle články... jinak by si ani PCčkáři s Konzolistama nepokecali... *1* *1*
    • pokecali,ale i zahrali i naky cross play hry ps4 vs pc,treba track mania,fodball,golf,olimpiada,ale i strilecky,nebojim se nastoupit s gampadem proti mysi.kdyz to bude ferplay na obouch platformach a budou uzamceny nektere funkce na obojich platformach,treba fps,atd.ale i tak nemam strach.
      • Zrovna FPS (pokud je mysleno frame per second) tak me prijde blbe omezovat na PC jen proto, ze na konzolich je omezene :(.

        PS: jinak se anglicky pise spravne fairplay :)
        • C-BEAM
          tým, že je najčastejšie locknuté na 30fps ale nenáročnému konzolistovi je to samozrejme jedno, takže sa o tom ani nemá zmysel baviť.
          • CaLtE
            No jistě kdybych napsal že dalších takových na gamepadu může byt desetitisíce tak ty by jsi napsal že takových myšáku budou statisíce nemá cenu se stebou o ničem bavít. A je blbost aby těch ultra presných a super rychlých PCčkařu bylo víc přece jen COD hráču je na konzolích víc :). A pokud se nepletu tak MW1, MW2 nevím jak MW3 tak nejsou locknuté na 30fps. *3*
            • A koho tohle vsechno vlastne vubec zajima? :)
            • C-BEAM
              a čo keď ich je menej v cod ? *1*
            • CaLtE
              Celou dobu od prvního komentu PCčkaře a Konzolisty srovnávám v COD proč? Protože je to nejhranější FPS na konzolí. Tak proč mi tady teď pišeš proč to sem pletu? A COD hraje víc Konzolistů než PCčkařu tak proto těch ultra supér přesných a rychlých PCčkařu je míň (v COD). *3*
            • C-BEAM
              ty si ako z iného sveta *1*

              - tých čo hrajú s myšou je viac ako tých čo hrajú s gamepadom, takže logicky i tých čo ovládajú myš lepšie ako gamepad bude viac.

              - čo s tým má COD ? čo ho sem furt pletieš ? *1*

              - a čo keď nie je locknutý nejaký pos*aný cod ? iné zase sú a dokonca majú lock na 30fps i mnohé PC porty.
        • CaLtE
          čím je FPS na Konzolí tak omezené?
      • Sorry ale ve střílečkách nemá gamepad proti myši žádnou šanci. Je to logické..... *2*
        • CaLtE
          To si myslíš ty...podívej se na YT na XBOX360 COD hrače IReapZZ xxDarknessxx pak můžeš psát o nečem jakože hrač s myší by natrhl pr**l hráči s gamepadem. *3*
          • Kdyz uz do srovnani beres ty lepsi hrace na gamepadu, tak bys mel brat i ty lepsi s mysi. A jestli vazne veris tomu, ze prumernej hrac na gamepadu ma sanci proti prumernemu hraci s mysi, zejmena v nejake rychlejsi a dynamictejsi fps, tak ses vazne naivka.
            Ono, uz jen skutecnost, ze "profi" hraci hraji s mysi a ne gamepadem, by ti mozna mohlo napovedet, na cem ze se hraje presneji a rychleji, kdyz uz na to nedokazes prijit selskym rozumem. *3*
            • CaLtE
              A kde jsem psal že porovnávám profi hráče na gamepadu s průměrnýma hráčema s myší nebo že průměrný hráč na gamepadu má šanci proti průměrnému hráči s myší?? Jde vidět že jsi vživotě neviděl jak gamepad funguje u FPS stačí se podívat na jejich části kde skáčou trickshot vidiš plno plynulích otáček bez toho aniž by zrychloval nebo spomaloval což na myši asi jen někdo težce dokáže točit kamerou v kuse bez jakéhokoliv trhaní a stejnou rychlostí takže žádna myš ale gamepad *3* . Takže pokud si myslíš že každý profi hrač na konzoli hraje s myši tak se pleteš obzvláště u XBOX360 kde je ovladač lepší na FPS než Dualshock.
          • C-BEAM
            vybral si dvoch čo majú talent ovládať gamepad na ďaleko vyššej úrovni ako priemerný konzolista a chceš tým dokázať čo ? keby si voči nim postavil dvoch čo to zase vedia nadpriemerne s myšou ako by to asi dopadlo ?
            • C-BEAM
              a myšákov desatisíce .) keby sa mal niekto vsadiť tak na skupinu s gamepadom by normálny človek nevsadil ani cent.
            • CaLtE
              Vybral jsem dva nejznámější dalších takových můžou byt tisíce. Jak by to dopadlo nemůžu vědět ani já ani ty ale jednoznačná výhra PCčkářu by to nebyla.
  • Jezisi,vy jste lamy... vyhazuete za konzole desitky tisic a ani si na tom neprehrajete hudbu,filmy,nezahrajete starsi konzolove hry a bez aktualizaci ten vas kram bude prakticky nepouzitelny,lolz!

    PC rulez,vy gumy *5*
    • Django_cz
      a proč tebe to tak trápí...? asi proto, že budeš ta největší guma ze všech gum... *1*

      Neřeš to... nemůžeš za to, že ses narodil s kaučukovým mozkem... *1* *1* *1*
      • Me to netrapi,konzolistum se da totiz uz jen smat... *3*
        • Ja se muzu smat tobe, kdyz si myslis, ze by si mel clovek poustet konzoli s tv (200 - 500 W spotreba) kvuli tomu, aby si pustil hudbu :-). Na to jsou vhodne uplne jine pristroje. Take s tou cenou jsi mimo a vlastne i s temi filmy.
        • Django_cz
          to mě akorát utvrdilo v mém názoru na tebe... takže ode dneška už nejsi abx, ale jasný Kaučuk... *1*
        • Netrápí, tobě jen dělá dobře vyjadřovat se k věcem, kterým nerozumíš, abys mohl tak sám sebe přesvědčit, že máš něco božského, lepšího než konzolisti. Doufám, že se dostavila adekvátní e*ekce a příště se zas můžem těšit na tvoje příspvěky, kterým se pro změnu zasmějem zas my.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit