Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je opravdu nereálná myšlenka v dnešní době, tím by se PS4 zabil a neskutečně by nahrál Xboxu720 .. Na prvním místě musí být vždy dostupnost, tak aby se výrobek dostal k zákazníkovy ... do kamenného obchodu si může zajít každý (ekvivalentně objednat přes net), respektive drtivá většina hráčů... ale s tím co zaznělo.. zajímalo by mě, kolik by ta hra pak stála.. navíc, mít jen nějaká data na hdd a disk, který si můžu vzít kamkoliv ke komukoliv, je přeci jen rozdíl .. nevím jak vy, ale my třeba kupujeme vždy hry na půl a půjčujeme si je navzájem, protože ty ceny to je masakr, kdybych měl vždycky platit 1000+ za hru ...
  • Mne osobne by v takovem pripade vadila predevsim nemznost prehravani bluray filmu na konzli. Takze jsem rad, ze si to sony rozmyslela.
    • Veskoslav
      BlueRay je přeceňované a hlavně předražené.
      • BluRay je jako PC, prinasi nejvyssi technickou kvalitu. A dnes uz neni ani nijak zvlast drahe.
        • Veskoslav
          Furt mě vyjde levněji dvouvrstvé DVD s fullHD filmem než BlueRay.

Ale na druhou stranu máš pravdu v tom, že je cenově dostupnější.
          • Kde se to prodava? Zajimal by me stejne kvalitni DVD ekvivalent napr. tohodle: http://hdmag.cz/clanek/blu-ray-recenze-pan-prstenu-rozsirena-trilogie
            • Tak se zeptej tatinka a prozrad mi to tajemstvi, google na zbezne dotazy mlci. Jinak u bluray to je 2BD+3DVD na jeden dil filmu a pochybuji, ze ta DVD 2+2 varianta, pokud vubec existuje, bude ve srovnatelne kvalite.
            • Veskoslav
              Zeptám se otce až budu u něj, pak ti napíšu. Ten má tu rozšířenou verzi právě na těch těch DVD. Celkově jich je ke každému dílu 4 (dvě s filmem a dvě s bonusy)
  • No, zrovna vcera jsem na PSN videl nejakou hru digitalne prodavat za 1799Kc. To si panove digitalne distribuci strcte pekne doprdele :)
    • Presne a jednickama napric a nulama ve velikosti melounu *1*
  • tak to uz bych ps4 nechtel
  • konzola buducnosti by mohlo byt PCcko s Windows 7 zabalene v peknej krabici s vystupom na TV a a uTorrent klientom pomocou ktoreho by si uzivatelia stahovali hry a cracky.
    • na to uz maj cracknutej Xbox
    • Ty ses tak vtipnej *1*
  • Murdoc
    Nostalgie ten znak největší .. *15* http://youtu.be/ZE_iCgBUacQ
  • ano mechanika je natolik vyspělá a drahá, že by maximálně zvedla cenu konzole
  • Plejko a Gaykai, znamena pro plejkare světlou budoucnoust.

http://www.gurujoe.sk/2012/05/komentovane-herne-spravy-30512.html
  • Umaroth
    jak je uvedeno v článku, mělo by být to i to, človek si vybere co mu padne nejlépe. A zajmalo by mě jak někomu zabalíte do mašličky zavážete dárkem digitální kopii hry *3*
    Já si konzolku bez mechaniky nedovedu představit. Na PC mam 95% her digitálně, na PS3/X360 mám 95% na nosiči (digitálně mám jen hry co na nosiči nikdy nevyšli *5* )
    • Misto toho mu zabalis dva PSN kupony a koupi si sam podle sveho vyberu :-).
      • vlastik.plaminek
        A teď mi řekni, co je rychlejší (za předpokladu, že bydlíš v aspoň trochu větším městě). Zaběhnou si do obchodu, tu hru si koupit a hned si doma zahrát a nebo stahovat obrovský objem dat (Max Payne 3, PS3 exkluzivity, LA Noire, atd.) a případně se ještě dojeb*t na zasekaných servech? A věř mi, že ty by minimálně u očekávaných her byly zasekané.
  • konzole je pro socky co nemaj na poradnej comp
    • A ty seš ten borec co má pořádný PC a 100kg nadváhy :DDD
    • Veskoslav
      A když mám pc a konzoli, jsem poloviční socka? (Tedy spíše 2/3 konzoli mám koupenou ve slevě)
    • A proto se na konzolich hraje nejvic v zemich s vyspelou ekonomikou, kdezto pc dominuje v zemich byvaleho vychodniho bloku, kde je kupni sila obyvatelstva vyrazne nizsi.
      • Veskoslav
        Jasně to vykládej třeba v Jižní Koreji:-D
        • O koreji nevim jak na tom jsou, ale hovorim o anglii, us, japonsku a dalsich.
          • Veskoslav
            No třeba Německo má více pc než konzolí a to je nejvyspělejší ekonomiky Evropy, to nemůžeš brát takto.
            • Velka cast nemecka je byvaly vychodni blok. Jak je na tom s konzolemi byvala zapadni cast?

Podle vgchartz prodeje Assassin's Creed: Revelations v nemecku:

PS3 - 278,668 z 3,378,676
              XBox - 152,956 z 3,468,543
              PC - 101,872 z 324,191

Takze ano, nemecko na dela 1/3 prodeju na PC, coz je silny nadprumer oproti globalnimu trhu, kde dela odhadem 1/14 prodeju, da se rict, ze je na nem PC trh cca 5x silnejsi oproti globalu, ale porad jsou na nem konzole jako celek silnejsi.
    • Miserius
      Az vyjde nova konzole, bude stat tak 16-20 tisic a vydrzi treba zase 7-8 let (posledni 2 roky bude zase "brzdit vyvoj"). Pokud ted koupis komp za 16-20 tisic (herni pc) tak za 7-8 let uz si ani nevzpomenes jak vypadal.
      • Hmm ja koupil pc asi pul roku po tom co vysel xbox 360 a krom doukoupenych 2gb pametu (tak 800kc) jsem nevymenil vubec nic a hraju bez problemu dodnes na medium high. Zvlastni vid ?
        • Miserius
          Ne, nic zvlastniho...normalni lez... Na 7 let starym pc hrat Battlefield 3 napr na med-high? ROFL
          • dira
            To že dotyčný nejspíše lže nepopírám. Ale v té době nebylo problém sehnat železo na kterém si Battlefield 3 dnes zahraješ na High :o) takže bych se zase tak moc nesmál :o)

neco jineho je cena toho zeleza v té době (která by se možná ale vyrovnala ceně konzole + her, když vezmu v potaz aspekty jako, že skalní konzolisti mají většinou již třetí stejnou konzoli, jen kvůli počáteční poruchovosti (Xboxáří ví o čem mluvím :D ) nebo i aspekt ceny her. Neříkám že u všech je to tak výrazné, ale vzhledem k tomu, že jsem se rozhodoval jesli daný BF koupit na pc nebo na boxe (kde mám navíc lehkou averzi k 3d akce vs "páčky") a porovnal jsem ceny zhruba týden po startu prodeje (BF3 cca 350 kč na pc nebo 1499 tuším na boxe no pardon :D )
      • Veskoslav
        Nová konzole měla být už před dvěmy léty, dávno přesluhují a na herním průmyslu to jde vidět.
      • ty tvoje dva roky trvaj uz ctyri a nova konzole furt nikde
      • 2 roky? To je přeci jen trochu moc optimistické vidění věcí.
    • konzola je pre pohodlných a casual hráčov... nie pre to čo ty píšeš...
      • Mylis se, casualove si nekoupi relativne drahe zarizeni, ktere je specializovane jen na hrani her a na ktere jsou ty hry drazsi, nez na ostatni platformy. Pro casualy jsou jednoduche hry na univerzalni platforme, typicky hry na facebooku na PC, to je domena casualu.

A neni to ani o te pohodlnosti, dneska PC a konzole jsou pohodlne zhruba stejne. Ale me treba ty hry na konzoli bavi vic, a proto ji davam prednost, prestoze na me v pracovne ceka komp plny nainstalovanych her a staci ho jen zapnout a hrat.
        • Veskoslav
          Ty říkáš dětskému pokoji pracovna?:)
          • Nesud me podle sebe, na rozdil od tebe si mohu dovolit luxus vlastnit dum a mit v nem jednu mistnost vyhrazenu pro sebe jako pracovnu.
            • Nesud me podle sebe, na rozdil od tebe ani nelzu.
            • Veskoslav
              Jasně Jejdásku, víš už jsi lhal tady tolikrát, že to ti fakt už nikdo nevěří. Kdyby jsi měl dům, rodinu a práci, tak nesedíš tady na diskuzích a netlacháš, jak máš pc za 40 000 a podobné věci. Toto nepíšou dospělí lidé, ti nemají potřebu se neustále chlubit.
      • jnsCZ
        Lepší nereagovat vůbec. Logické argumenty nemají naději ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit