Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Až budou normální platy a normálni ceny her tak to bude mít šanci ,zatim jsou platy malí a ceny her přemrštěný takže bez šance. *11*
    • Bez vzdelani se z mista nepohneme .)
  • A ty killer13 seš borec co má pořádný PC a 100kg nadváhy
  • uz nech su tu nove krabice a nove gta viac nepotrebujem
  • Veskoslav
    Sony se chce rituálně zabít? Ale proč ne, aspoň posílí Xbox.
    • nedostatek konkurence není dobré pro růst trhu ale.. to ty určitě víš
      • Veskoslav
        Samozřejmě, že víš. Ale ono v podstatě Sony i Xbox mají i své tituly, ve kterých si nemůžou konkurovat, ostatní jsou na obou platformách. Wii je na blbnutí a ty ostatní konzole jsou "mrtvé" díky Duo Xbox a PS. Problém vidím v tom, že v poslední době dělá Sony jednu chybu za druhou (aspoň z mého pohledu)
        • takže jsi to nemyslel tak že je jedno že sony skončí v branži.. kde není konkurence není důvod se zlepšovat a to by tvému milovanému x-boxu taky moc neprospělo.
          • Jemu to spis porad jeste nedoslo *1*
  • no já už mechaniku v notebooku nepoužívám pěkně dlouho..
  • blbost
  • irdzi
    Kdyby udělali xbox/ps3 bez mechaniky, tak zůstanu nadobro u 360ky a o novým ani za 5-6 let uvažovat nebudu. I když je hra tahaná z netu levnější, tak ji už taky nikdy nemůžu prodat pokud se mi nelíbí a zadruhý to nutí mít všechny hráče bankovní konto a skoro permanentní přístup na net ... navíc není nad to mít krabičku:) Když už dám za nějaký data litr, tak at si na to můžu aspoň sáhnout popřípadě to prodat:)))))
    • Uvedomujes si ale,ze zamezeni bazaroveho prodeje her,je jejich cil?
      A je dost mozne,ze u novych konzoli bude prodej hry po spusteni dost omezeno nebo uplne znemozneno.
      Ostatne neni to tak davno co internetem kolovali zvesti o metodach,ktere by nove konzole mohli mit z duvodu omezeni prave prodeje her.
      A absence mechaniky mozna byla jeden z prostredku,od ktereho nakonec ustopili z duvodu uvedenych v clanku.
      • irdzi
        Uvědomuji si to a jsem připraven strávit ještě hooodně let u X360:)))těch her který jsem nehrál (a chtěl bych) je hodně a jestli je budoucnost konzolí poslat skoro naslepo někomu litr, pak si stahovat data a když zjistím, že je to blbost, tak poslat další prachy za jinou hru, tak děkuji, nemám zájem:)
        Jejich cíle se prostě rozcházejí s mýma požadavkama:)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit