Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thanak16
    vypada to jako Batman ale navlecenej v kondomu ... jsem jedinej komu tyto dve hry pripadaji tak podobne?
    • to je jednine dobře ! BATMAN byl awesome
    • Tvůj táta si zapomněl navléct kondom.
      • thanak16
        v podstate je to tak :D ... jsem nechtene dite
    • Cosi
      Taky mi přijdou dost podobné, ale tenhle Spiderman vypadá, narozdíl od svých předchůdců, že by se v něm mohlo konečně smysluplně pohybovat po stěnách uvnitř budov.
    • Combat styl je více méně okopírovaný, což je jen dobře, protože pokud si vzpomínám na bitky na krátkou vzdálenost v Spidermanovi 3, tak jsem si občas rval vlasy nad překombinovaností, blbou kamerou a ovládáním. Navíc mise byly nudné, a to jediné, co mě učarovalo a hoooodně bavilo, byl skvělý a dynamický pohyb po celém Manhatonu téměř bez omezení.
    • jj je poznať, že sa snažili vykradnúť uspešného Batmana ale podľa mojho názoru to bude len ďalši nie nejako extra zaujímavý spiderman
  • nu což, prostě horší příbuznej Arkham Asylum, pro USA trh podle mě super, pro nás ostatní asi nic zajímavého
  • Tedy podle videa to vypadá dost béčkově :-)
    • Přesně takhle vypadal i Batman:AA a jaká to byla zábava. Na druhou stranu Spidermanovi více sluší větší prostor, kde může naplno využít přednosti své mrštnosti a síťometů, takže doufám, že tyhle koridorové mise budou co nejvíce různorodé a bude jich co nejméně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit