Přejít na výpis diskuzí
Souboje v The Amazing Spider-Man zavání samohraním
25.6.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Proč ti vojáci hlídkují neozbrojení ? Hlavně že mají plynové masky *1*
-
Je to velmi očividná kopírka herních mechanizmů
(souboje,stealth) z nových Batman her akorát ve všem horší-animace,kamera,grafika všechno tohle je slabší.Jediný aspekt ve kterém bude amazing spider-man lepší je tedy patrně otevřený a fungující zpracování města-ostrova Manhattan.Je taky nutné vzít v úvahu že nový spider-man je narozdíl od svého netopířího kolegy"hra podle filmu"čas věnovaný vývoji byl teda nejspíše o poznání kratší.Toho že se to bude hrát samo bych se ani tak moc nebál... -
nu což, prostě horší příbuznej Arkham Asylum, pro USA trh podle mě super, pro nás ostatní asi nic zajímavého
-
vypada to jako Batman ale navlecenej v kondomu ... jsem jedinej komu tyto dve hry pripadaji tak podobne?
-
-
to je jednine dobře ! BATMAN byl awesome
-
Tvůj táta si zapomněl navléct kondom.
-
-
v podstate je to tak :D ... jsem nechtene dite
-
-
Taky mi přijdou dost podobné, ale tenhle Spiderman vypadá, narozdíl od svých předchůdců, že by se v něm mohlo konečně smysluplně pohybovat po stěnách uvnitř budov.
-
Combat styl je více méně okopírovaný, což je jen dobře, protože pokud si vzpomínám na bitky na krátkou vzdálenost v Spidermanovi 3, tak jsem si občas rval vlasy nad překombinovaností, blbou kamerou a ovládáním. Navíc mise byly nudné, a to jediné, co mě učarovalo a hoooodně bavilo, byl skvělý a dynamický pohyb po celém Manhatonu téměř bez omezení.
-
jj je poznať, že sa snažili vykradnúť uspešného Batmana ale podľa mojho názoru to bude len ďalši nie nejako extra zaujímavý spiderman
-
-
Jo, hru o Spider vepřovi bych si taky zahrál. Parťáka by mi dělal Homer. *15*
-
Super ochranka bez zbraní...
-
Jestli nekomu vadi kostym ve hre je nekolik alternativnich ;) a nekdo tu rikal ze hra je delana kvuli filmu tak ne neni.Hra byla ve vyvoji 2 roky a dej ktery bude ve hre je po filmu tudiz ma s filmem spolecnyho tak akorat par postav a kostym.Spideyho dabing delal nekdo jinej a ve hre neuvidime ani Parkera bez masky spis bych se zameroval na to ze i kdyz hra vypada celkem dobre, tak pavuciny se zachytavaji vetsinou za oblohu a ne za budovy spoustu lidem to vadi ale vyvojari to oduvodnily tim, ze to zkouseli a delalo to neplechu.Bojovy system je okopirovany z Arkham Asylum a City a vyvojari se tim netaji, ale stealth do toho netahejte stealth Spidey byl uz v Shattered Dimensions ve verzi Noir.
-
-
"ale stealth do toho netahejte stealth Spidey byl uz v Shattered Dimensions ve verzi Noir." Ano, byl tam, ale sami vývojáři se přiznali, že byli inspirováni právě Batmanem AA. Mně je popravdě jedn čím se co inspirovalo, hlavně ať je to zábava a už se nemůžu dočkat pátku.
-
-
Nejlepší byl stejně Spiderman 2 na PS2 na tu hru mám krásné vzpomínky...
-
takovou práci si s tím vývojáři dali a taková píčovina to je...
-
No ještě, že tam ukazují kam můžu vlést, jaký tlačítko zmáčknout a co můžu schodit, jinak bych to musel objevoat sám a hra by se mi mohla protáhnout a začít mě nudit.. (Rychle rychle musím to dohrát a jít na něco jinýho.. tohle už mě nebaví.. Co tam máte dál?)