Přejít na výpis diskuzí
Souboje v The Amazing Spider-Man zavání samohraním
25.6.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
dědek Poláček zase otravuje s thiefom, som si nedávno stiahol thief 2 - heavy metal age (alebo tak nejak) a väčšiu blbost som nehral, AI hrozne cheatuje, stačí im pár uderov mečom a je po mne, vôbec ich neviem zabiť, ide to len lukom lenže šípy sa míňajú hrozne rýchlo pretože neletia priamo a hra mi neukazuje kam mám mieriť. A tiež mi neukazauje KDE mám ísť a AKO mám postupovať, takže sa vždy stratím alebo neviem čo mám robiť. Totálna NUDA!!!
-
-
Pokud to bylo mysleno ironicky - tak OK. Pokud to bylo mysleno vazne - tak ROFL.
-
-
už len samotný fakt, že to niekto môže zobrať vážne je hodne smutný. Kedysi by každý pochopil že ide o ironický komentár pretože by si nevedeli predstaviť, že hráč s takým naźorom existuje ... ale dnes to pochopia iba 4 z 11, pretože podobné názory sú dnes bežné *9*
-
-
V dobe kdy je to v kazde diskuzi samej troll je tezky poznat co je mysleny vazne a co ne. *3*
-
-
ja sazim na myslenku trolololo
-
-
-
Ano, misto toho aby si musel mackat dve tlacitka pro zcela jine akce, tak se hra rozhoduje v tomto pripade kontextove. Proboha je to naproste video, a nezapomente dodat ze nascriptovane, to se ted taky vsude zavrhuje!
-
Jó, aspoň, že je to na PCčko... takhle se mi líbí i Captain Americe: Super Soldier... kombinace Batmana a Prince z Persie... přesně pro mě... bohužel jen na konzole :/