Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Generalmagor
    No... Je mi to šůmák. Z této série nejsem nějak udělanej jako např. z batmana, ale vždy si to rád zahraju, takže se celkem těším a uvidím.
  • To samohranie mi tam az tak nekazilo dojem ako skor to ze to plizenie tam totalne zbytocne, pretoze nakoniec ich tam spido aj tak vsetkych doyebal s pavucinkami, takze okolo batmana to podla mna ani neutekalo, skor sa mi zda ze sa to chce hratelnostne svojou jednoduchostou, tupimi a slabymi, nepriatelmi, a poskakovanim podobat skor na assassina ale ani na to by asi nemal. inak nic proti AC. Ten bol fajn. Ale na Batmana nema.

CMUK
  • firebug
    No vypada to hodne podobne jako Batman ale zaroven i o dost hure. Nejhorsi jsou asi siluety spidermana ukazujici, kam hrac presne skoci, neustale blikajici interaktivni objekty, a to s tim tichym zabitim jsem moc nepobral. Ti co jdou odpravit tise maji teda fialovou barvu a ti ostatni obdobne sundat nejde? Nebo se premeni na fialovou, nejsou-li v dohledu ostatnich?

Na bojich se skupinkami nepratel pak nevidim nic spatneho. Batman pres kopirak a ta hra dokazuje, ze i spravne nacovane klikani tlacitek muze predstavovat zabavnou vyzvu vyzadujici urcity skill.

Muj prispevek je postaven vyhradne na ukazce v clanku a nechci jim rici, ze hra nemuze byt dobra :-) Uz ted je na ni ale videt, ze delaji-li dva totez, neni to totez...
    • přesně, myslím že podobnost s Batmanem je zde velmi nápadná. Hlavně souhlasím s tvou poslední větou. Určitě bude hodně srovnávána s batmanem od Rocksteady studios a zatím si nemůžu pomoct, ale zkrátka originál je originál a Batman AC se mi líbil moc.
  • Tedy podle videa to vypadá dost béčkově :-)
    • Přesně takhle vypadal i Batman:AA a jaká to byla zábava. Na druhou stranu Spidermanovi více sluší větší prostor, kde může naplno využít přednosti své mrštnosti a síťometů, takže doufám, že tyhle koridorové mise budou co nejvíce různorodé a bude jich co nejméně.
  • vite ja tak nejhak nechapu redakci games pokazde se srovnava nejaka hra s nejakou hrou a proc kazda hra je jina aleto asi pan polacek a ze to zavani samohranim a co dneska ne hral jsem treba dead space 2 a myslim si ze nejsem sam komu ta hra tim udajnym lekacim mechanizmem zavanela pribeh byl bomba ale kdyz na vas vyskoci obri boss a vy 2 minuty sledujete ja se isac krouti a snazi se bosse zabit a paka vam da hra kontrolu na 2 minuty a by jste ho dodelali tak pradon to je samo hrani
  • DC navzdy Marvel at zhyne DC ma lepsi a originalnejsi charaktery - ted vazne pokud mi Spidy nabidne aspon 80 procent toho co oba Batmani jdu do toho
    • DC má originálnější charaktery? A na tom jsi byl kde? Marvel i DC mají charakterý, které stojí za prd a které stojí opravdu za něco. Batman a Iron man jsou třeba příkladem. Oba nemají žádnou schopnost, ale mají cool vybavení.
  • film nechcem ani videt uz len preto ze je to trapny rastart ktory sa navyse tvari viac ako sorcerers aprentice a totalne je z toho citit tahanie penazi ale hra, ta sa mi pozdava uz viac uz len preto lebo to nie je ta sialenost co predchadzajuce 2 pociny od beenox.
  • Izmæl
    A kdyby nám hra ty ikonky neukazovala, tak jak máme vědět, co můžeme a nemůžeme?
    • DangerousDave
      to si robíš pr*el nie ?
  • BoB.2
    Jsem velkej fanda Spidermana ale mam pocit že se do toho borci zamotaly a trošku to překombinovaly ovladaní ma bejt intujitivní a ne překombinovaný. (jsem jedinej komu se nelíbí ten kostým a na co má ty tenisky?)
    • A ještě ke všemu ty videa nejsou v češtině
      • BoB.2
        No mohly by tam davat titulky.
  • No bojovej systém yvpadá podobně jak u batmana což je skvěle a tam mi přijde to "samohraní" větší v porovnáním s tímhle. Konečně se bude moc spidey pohybovat i uvnitř budov. Jinak je to openworld hra a tohle jsou jenom speciálníé pasáže - a opeworld gameplay vypadá taky super (video už taky někde je)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit