Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde během dubna, na hře pracuje už 212 lidí
5.3.2014 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
nech ho, je to blázen, má svůj svět *3*
-
no tak ty o vývoji nevíš vůbec nic *1*
-
pokud víš o "levné"práci za 250,- USD na den, mohl bys mi ji dohodit? dík *6*
jinak máš pravdu, ale nevím proč tě to šokuje, jde o zcela normální rozpočet a reálné cíle, s tím, že v herní branži je zcela normální hru odkládat, to už snad jako čtenář tohoto magacínu víš, že! Nebo si čekal, že přijdou s nějakým zázračným systémem, který jim umožní vydat AAA hru v 50 lidech za 2 roky, aby ses ty mohl cítit klidný, že o tvé peníze je postaráno. Tedy ... zaplatil sis? Mám pravdu? Protože jinak .... *1* -
nikolivěk přihlášky byly prodlouženy do 29.2.2015
-
Pre existujucuich backerov a hracov, ktori planuju kupit hru po dokonceni:
Ak sa vam nepaci idea lietania solo a chcete dosiahnut viac so skupinou priatelov, pozrite sa na:
http://www.starcitizen-sgc.com/
Anglicky hovoriaca organizacia, clenovia z US a EU. Idris+mnozstvo malych lodi. Pridajte sa uz teraz a zapojte sa do rozhodovania o buducnosti organizacie Stargate Command! -
Člověk se nevyvinul z opic, ale chápu že jsi propadl jak z češtiny tak z biologie.
-
Co jsi dokázal ve svém ubohém životě, že ho urážíš? Jo počkat tobe je 14.
-
PS muj nazor se rovna tomu jaky je chris roberts krypl ,a vubec nevi ,beztak by se na tu hru sam vymrd l ,a tedka urcite somruje od dana vavry figle na cry engine :D :D boroček
-
bohuzel clovek se vyvinul s opic takze stebou souhlasim nekomu se ty opice narodit musely :D
-
drž zmrde hubu bo si tě najdu moje matka mi nesaha ani po kotniky tak nwm co to mluvis za sracku
-
bohuzel, nekomu si ty opice narodit halt musi.
-
Dneska mi to jelo na 25 fps. Nevím jak to, ale lítá to docela zvláštně.
-
Jestliže se tvůj názor rovná tvé inteligenci, v tom případě upřímně lituji tvoji maminku. Určitě si původně přála chytré dítě.
-
:D :D :D nepletu; pracuju pro SW společnost s padesati tisici zamestnanci, dvaceti vyvojovymi laboratoremi po svete, co kupuje softwarove spolecnosti na pric svetadily za miliardy dolaru kazdy rok; ja vim, o cem mluvim.
Jestli opravdu neveris, ze vyvoj hry, ktera si klade takove cile a hleda nove metody a technologie, se da predigovat na dny, tak si bud opravdu hloupy nebo naivni. -
you tried your best and you failed miserably - the lesson is, never try
-
:D
-
to že mě to sere sem myslel ironicky *1*
-
a proč jako však pišu co si o to myslim a jěště navíc je to pravda ,a to že muj nazor okomentuje nějake děcko co vubec neví,mě fakt sere :D
-
A kde si zase slyšel, že to do dubna nebude?
Btw ... oni slíbili 10. 4. že bude odhalený DFM na akci ... a několikrát u toho řekl, pokud se něco nepokazí. A že pro Backery bude pravděpodobně někdy potom. Ale už neřekli přesné datum. -
coz ti prd pomuze ... nebot kartou (zcela libovolnou) se da zapaltit (kdekoli v US trebas) se znalosti jejiho cisla a data platnosti. Zadny limity v te situaci nikdo neoveruje ... proc ze to? no protoze v US stejne tak staci v bance rict "tohle sem ja neplatil" a nikdo s tebou o tom polemizovat nebude - obratem mas prachy zpet.