Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde během dubna, na hře pracuje už 212 lidí
5.3.2014 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Aha, co trebas takova Sony? To je firma ktera disponuje miliardama ... a presto se data o jejich klientech, vcetne cisel kreditek, vesele potulujou po netu...
Paypal pak taky neni zadnej zazrak. Komunikace s nima je jak s tatarama ... (zcela osobni zkusenost). -
To se pletes, SW vyvoj se da predikovat velmi presne (+- dny), ovsem musis vedet co delas. Navic, kazdej slusnej clovek, kdyz se ho zeptam "kdy to bude" ... tak mi rekne "za mesic", i v pripade, ze si je 100% jistej ze za 14 dnu. Vzdy je totiz lepsi dodat dilo pred terminem, nez se pak dohadovat s nas…ranym zakaznikem, proc to je ste neni.
Pokud pak nekdo neumi rict jak dlouho neco bude trvat, znamena to jedine - pousti se do neceho, o cem vubec netusi => nepis to neni ani schopen zvladnout. Coz ostatne uz mnoho podobne financovanych vyvojaru predvedlo v plne krase. Zaroven to znamena, ze ten clovek ani nema predstavu, kolik to vlastne bude stat.
Pak to dopada tak, ze hra je vydana nekde ve 1/3 vyvoje, protoze dosly $$$ a vyvojar doufa, ze se chytej dalsi hejlove, ze kterych neco kapne.
Kazdej podobne odklad pak jen priblizuje vyse zminenej vysledek. -
Podobny pindy se objevujou s kazdym odkladem cehokoli... a dycky se najde dost takovych, kteri to sezerou i s navijakem.
Mimochodem, zrovna doladuju jednu aplikaci ... dodavatel ji slibil dodat do dubna ... lonskyho roku. Nekdy v 1/2 cervna prisel na to, ze ta "nejtrivialnejsi" vec, kterou tam "da za 5 minut" ... jaksi nefunguje a fungovat nebude. Takze to musel cely predelat. Nejspis na tom pekne prodela ... ale to je jeho problem.
Takze jednoducha fakta ..
1) slib, ze v prosinci bude modul ... neni
2) slib, ze v dubnu bude modul ... a ted zahajeni ustupu, ze mozna, kdesi cosi ... se to nestihne
=>vyvojar je nesvepravnej vul, kterej nevi co slibuje? To nevedel v prosinci, ze to do dubna nebude? -
Tak oni udělali hlasování, jestli mají s tímhle pokračovat a rozhodli si sami lidi. Ale nevybízejí lidi aby přihodili další peníze ... prakticky všechno co je v těch stretch goalech je něco s čím se počítá do budoucnosti. Takže to v té hře bude tak jako tak.
Ale pokud je nová loď, nebo novej systém obrovský hype ... tak potom ok. *1* -
pise retard…ovanej blb, kterej neumicist ... a pocty jsou pro nej vec zcela neznama ...
Ta hra vyjde v roce 2015 presne stejne, jako soubojovy modul vysel v prosinci. -
retardovanym blbum neposluhuju ...
-
lol ... ne oni vubec neustale nevybizej lidi at prihodej dalsi $$$, ze bude dalsi funkcionalita ... vubec ne ...
OK, "slibuju, ze kdyz mi prihodite na ucet 100M Eur ... ze zaridim, ze kazdy NPC svama povede rozhovor v libovolnem jazyce na libovolne tema" -
Naprosto souhlasim s tim, ze pokud toto pohnojej ... tak to pohrbi i kikstarter.
Ale nebyl bych takovej skeptik, co se tyce podobnyho financovani. Jen bych to videl spis tak, ze nejdriv musi dotycny neco funkcniho predvest (myslim fungujici hru, ne hangar ...) a pak mu trebas hraci prihodej na dalsi vyvoj - viz minecraft. Budoucnost vidim spis v tomhle modelu. Je to totiz mimo jine o tom, ze i vyvojar vklada nejake finance/cas => nese riziko => ma motivaci to nepodelat. -
To dneska odněkud utekli chovanci, nebo proč se to tu hemží tolika negramoty a egohoniči? Ať hledám, jak hledám, nikde žádná zpráva není. To mě trochu děsí.
-
myslim, ze lehka cenzura komentaru by fakt prospela................. *7*
-
Tak jsem to zkoušel a na něčem podobným s HD7950 jako má Veskoslav jsem měl tak odhadem 30FPS. Inputlag byl zřetelný. Takže 120FPS je fakt úlet.
-
za ty prachy už to měli mít hotové :D :D
-
ten totalni dementt co šilhá jak krypl ,kdyby se radsi na tu svoji sracku ktere si rika star citizien vysral a dal ty prachy radsi na kingdom come tak by udelal daleko líp,už mě sere jak předstira jak na te hře strašně makaji a stejně maji za takove prachy velke h vno at chcipne
-
Běž do lékárny a chtěj vitamíny I + Q, prý je pro zamindrákovaný uplakánky teď dávají zdarma. *3*
-
No ono záleží na sestavě ... na mojí sestavě mám na max detaily 1920 * 1200 cca 15FPS.
http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam
O tak dva patche zpátky sem měl kolem 70. Takže je to hodně o štěstí. *1* -
Co bylo špatného na Daikataně? *9*
-
Tak mezi hryzáním nehtů sleduj videa z multiplayerové alfy Elite Dangerous. *5*
-
120FPS? Při maximálních detailech? *8* Jako fakt? Oni to tak výrazně optimalizovali? Tomu se mi nechce věřit, ale vyzkoušim. (nemínuskuju, reaguju)
-
Za 45minut 22 mínusek ... asi vůbec nemáš pravdu. *1*
Ale líbí se mě, že to někomu za to stojí. *7* -
Docela mi je ho líto. To mu musí zabrat hrozně času, aby oponentům naklikal tolik mínusek a sobě pluska. No každopádně když dojdou argumenty, tak co mu pak zbývá.