Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde během dubna, na hře pracuje už 212 lidí
5.3.2014 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
už to nehul, vymýslíš pak pěkný prasečiny *12*
-
Pamatujte na ma slova, tahle hra bude ta nejvetsi herni katastrofa od dob Daikatany. Utopenych nekolik desitek milionu dolaru, 200 lidi pracujicich na radoby legendarni hre, ze ktere jeste nikdo nic nevidel (ten hangar je dobry prusvih).
Tohle bude katastrofalni fiasko, ktery zrejme pohrbi i samotnej Kickstarter, protoze tenhle blizici se prusvih galaktickych rozmeru se nezastavi jenom u Robertse. Delat hry pro fanousky od fanousku sice zni jako krasna teorie, ale nefunguje. Zname to z Ouya, zname to z ty adventury co se rozupulila vejpul a budeme to znat dal.
Kickstarter projekty jsou mrtva vec a Star Citizen bude symbolicky nejhorsi a nejdrazsi videoherni ostudou vsech dob, ktery tuto znicujici pravdu potvrdi. -
2max-'vtipek' to je. Ale na urovni materske skolky
-
No hangár mi jede nádherně na 120 fps při maximálních detailech při ani ne moc drahé soustavě (i5 3470 3,2 GHz, AMD R9 280X OC a 16 GB RAM). Ale sám si myslím, že to není nic, co by vypovídalo, jak to pc zvládne ve hře. Ale nezlobil bych se, kdyby to stačilo na nejvyšší požadavky. Sám jsem na to zvědavý.
-
nove enginy uz z 6-8 jadier vedia nieco vytazit takze nie prva nebude ale môžu hru lepšie optimalizovat, takže napokon medzi 4 a 6 jadrom bude u citizenu citelný rozdiel. Ale radšej by som si odložil na Oculus a dobru graficku kartu, i7-2600 je slušný procák, stači trochu pretaktovat a na dalšie 3 roky mas pokoj :)
-
Som zvedavý na finálne HW požiadavky, keď z toho chcú ždímať maximum. V každom prípade mám odložené peniažky na upgrade alebo novú zostavu, záleží, aká bude situácia na trhu. Lebo čo som teraz pozeral testy procesorov, môj 3 roky starý i7-2600 sa ani neoplatí upgradovať :( Minimálny pokrok.
Snáď sa ale intel dovtedy ešte pochlapí. Naviac SC by mal podľa všetkého podporovať 6 a 8 jadrové procesory. To bude vôbec asi prvá hra? -
Řekl negramotný trolí kryplík;)
-
zamysli se co jsi napsal
-
Softwarový vývoj se nedá přesně predikovat. Je naprosto normální, že se věci odkládají. Neznám jediný velký projekt, který by si nedovolil posunout své milníky. U her s vydavately je takových odkladů sice méně (pokud jsou veřejnosti známé), ale pak je to vždy na úkor kvality.
Star Citizen nemá vydavatele a řeší mnoho technologických vychytávek, které bezesporu znamenají, že je čeká mnoho nepředvídatelného. Odkladů tak bude ještě požehnaně. A proč? Protože je to v softwarovém vývoji zcela normální.
Kritizovat takový vývoj hry a lamentovat nad posouváním termínů, je sice naprosto vpořádku, ale je zcela mimo mísu a z podstaty problému naprosto hloupé. -
Že ti to stojí za to reagovat:) Tenhle pseudoblbeček, který tady píše jako max a speedo za to rozhodně nestojí. A ještě si na své hloupé kecy prokliká, jak je frajer.
-
Ještě mu to neřekli, ale přihlášky byly pouze do 1.2.2014.
-
Ona se dnes rozdava nejaka cena za nejdementnejsi prispevek dne?
-
Ano Maxi, tvůj hloupý komentář o CoD také vypovídá, že IQ bude někde kolem 80..... *7*Trolit se musí umět, ty jsi akorát za hlupáka.
-
posílat nekoho do pekla jen zato že udelal ftipek na internetu, z čeho si lečis frustrace ty?
-
Jo ukradli je ... vyloženě Chris chodí od domu k domu a krade tam peníze. *7*
-
Když už: "Pravda bolí, co blbe?" Ale to bych chtěl po Tobě asi moc. Doufám, že Tě brzo smažou a půjdeš do pekla k ostatním tvého podřadného internetového druhu. Ale jo, leč si frustrace z toho, že jsi hlupák. Dva tvé komentáře, co jsem četl jenom vypovídají, že IQ bude někde u dolní hranice demence. *3*
-
Víc toho nemáš? Pravda bolí co blbe?
-
Nastav si limit pro placení kreditkou po netu, to podporuje každý internetový bankovnictví, pokud chceš bejt extra paranoidní, tak ho nechávej na 0 a navyš jen když něco platíš a pak zpátky na nulu.
-
Nechci ti brát iluze, ale je existuje jak studium ekonomie, tak i ekonomiky;)Sice je to "pseudoobor", který je defacto součástí ekonomie, ale to je jedno. Je moje chyba, že jsem napsal ekonomika místo ekonomie.
-
A další trolí blbeček dorazil.