Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rekl nekdo kdo se zasekl na rozdilu mezi ekonomii a ekonomikou? *5*
  • Zaloz si Paypal. V cem je problem? Na to novy ucet nepotrebujes.
    Pokud z nejakeho duvodu PayPal presto nechces a po bete touzis, doporucuji zkusit cz forum na fanstrankach. Jsou tam ochotni lidi(nekteri) a mozna se najde nekdo kdo ti pomuze. Ale pak to stejne bude jen o duvere.
    Pokud po bete netouzis,tak problem snad nebude. Hra bude po vydani normalne k prodeji.
  • Ona už je aji nějaká ukázka? Zatím, co jsem tak viděl, tak ukradli 40 mega umaštěncům a pořád něco slibují.
  • Jediná hra v současnosti, která vypadá next-genově...
  • Až na ty FPS mise...
  • Nic takového jsem nenapsal tak zkus příště než z někoho začneš dělat blbce uvědomit si, že o člověku nevíš všechno z jednoho příspěvku. Napsal jsem to hlavně proto, že jsem doufal, že někdo další má podobný problém a chtěl jsem aby se případně obrátil na jejich podporu, aby věděli, že je o to zájem.
  • Já jsem zrovna v bodě kdy ani účet opravdu nepotřebuju takže abych si to všechno zakládal jen kvůli jedné hře je prostě hloupost a finančně je to pro mě v tuhle chvíli prostě ztrátové.
  • Veskoslav
    Požádej svou bankovní asistentku, ať spolu nastavíte limit+sms zabezpečení. Není nic jednoduššího. Nebo si zřiď druhý účet, který budeš mít pouze na tyto případy a budeš si přeposílat peníze na daný účet jenom tu částku, kterou potřebuješ.
  • C-BEAM
    ale ved v clanku mas jasne vysvetlene, ze odlozenie terminu je dosledkom urychlenia vyvoja aby nemuseli jednu vec robit na dva krat, takze namiesto násilneho plnenia slubeneho terminu idu po efektivite ktora bude mat pozitivny dopad na hru, vratane toho financneho.
  • walltar
    Tak pochybuju, že by hru dělali 5 let. Navíc dostávají každý měsíc další 2 miliony dolarů. Do konce roku bych se nedivil kdyby měli kolem 50M. Takže o peníze bych se zatím nebál ... chcou vydat hru za rok, já bych počítal spíš se dvěma, určitě ne s pěti. Je potřeba si uvědomit, že ta hra se bude vydávat v celkem základním stavu. A většina věcí ze stretch goalů tam nebude ... to jsou věci, které příjdou po launchi.

Já osobně zatím důvěru mám ... odložili DFM o 4 měsíce a měli k tomu dobrý důvod. Ostatní moduly nikdy neměli pevně stanovené datum, to byli jen předpoklady, takže tam se nedá mluvit o odkladu. SQ-42 chcou mít prvních 10 misí na konci roku, takže tam se ukáže jak umí plnit termíny.
  • walltar
    Hmm tak až bude COD vesmírný simulátor tak se ozvi. *1*

A navíc proč by nemohl mít Star Citizen mít zajímavé mapy? Budou tam planety, na kterých se bude dát FPS bojovat. Akorát boj v SC by neměl mít nic společného s arkádovým COD.
  • Spades
    Ano, protože firma co má na kontě 40 mega ti vykrade účet...
  • a proč, vždyt je to jen codko ve vesmíru. s tím rozdílem že v codku jsou alespon zajimave a hezke mapy a ve vesmiru je jen tma *13*
  • Veskoslav
    Chlape, nejdi studovat nikdy ekonomiku, fakt ti to nejde. A hra má být v roce 2015. A 40 mega u SC odpovídá cca dvojnásobné částce u ostatních studií, které to nevybírají tímto způsobem.
  • O to ale vubec nejde ... jde o to, ze puvodne slibili prosinec ... pak to odlozili na duben ... v dubnu to mozna odlozej znova ... jakou duveru mas v nekoho, kdo neni schopen urcit termin +- rok?

Nejde o datumy, jde o soudnost vyvojare, a tim, ze zacnou veci opakovane odkladat rikaji defakto to, ze nejsou schopni splnit co naslibovali ...a to nejen terminove. Nasledne, jak se zacnou vycerpavat finance, dojde na "hmm ... na tohle uz neni ... tohle zredukujem ..." ... uvedom si, ze prave ten cas === $$$.
    Takze pokud nadhodim, ze neco bude trvat 3 mesice x rekneme 200 lidi = 12 000 clovekodni x nejaky $ (rekneme $250/clovekoden ... pokud levne) to mas 1M. Pokud z toho najednou bude 1/2 roku ... tak to je dalsi M ... ktery bude trebas nekde jinde chybet.

Kdyz vemes, ze maj 40M, a strelim ze 1/2 sezerou technologie/licence/... tak maj 20M na vyvoj /4 = cca 5let. Pak koncej. Ano, mozna ze castka jeste ponekud naroste. Ale pokud do tech nejpozdeji 5ti let nebude hra hotova, nikdo ji nikdy nedodela.
  • Veskoslav
    Jo? Tak sem s nima. Pokud skutečně nevidíš rozdíl mezi DNF a tímto, tak ani Google nepomůže:)
  • Sakra, musím tú hru prestať sledovať, lebo samou nedočkavosťou si vykúšem všetky nechty, kým to vydajú *13*
  • Pokud ti ruce s google slouzi, tak i tady najde desitky clanku.
  • walltar
    Tak oni si k tomu neotvírají vrátka ... oni nám řekli, že se nebudou honit za datumama. Chcou tu hru udělat co nejlíp a pokud se něco nestihne, tak se to posune. Nestojí jim za zádama vydavatel, který by je nutil vydat něco co není připravené k vydání.

Osobně si myslím, že 2015 termín nestihnou, ale uvidíme.
  • Veskoslav
    No to jsem myslel:) Jsem to dost blbě napsal. Jsem přeinstalovával systém, tak si tam hážu i hangár na pokochání a zapomněl jsem, kde ho najít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit