Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde během dubna, na hře pracuje už 212 lidí
5.3.2014 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Chtěl jsem koupit ten nejlevnější balík i s přístupem do alphy a bety, ale bohužel pro mě nepodporují paysafecard, což je jediný způsob, kterým já na internetu takhle platím, ale doufám, že snad při vydání plné verze v budoucnu přidají další možnosti platby včetně paysafecard.
-
-
Požádej svou bankovní asistentku, ať spolu nastavíte limit+sms zabezpečení. Není nic jednoduššího. Nebo si zřiď druhý účet, který budeš mít pouze na tyto případy a budeš si přeposílat peníze na daný účet jenom tu částku, kterou potřebuješ.
-
-
Já jsem zrovna v bodě kdy ani účet opravdu nepotřebuju takže abych si to všechno zakládal jen kvůli jedné hře je prostě hloupost a finančně je to pro mě v tuhle chvíli prostě ztrátové.
-
-
Nastav si limit pro placení kreditkou po netu, to podporuje každý internetový bankovnictví, pokud chceš bejt extra paranoidní, tak ho nechávej na 0 a navyš jen když něco platíš a pak zpátky na nulu.
-
-
coz ti prd pomuze ... nebot kartou (zcela libovolnou) se da zapaltit (kdekoli v US trebas) se znalosti jejiho cisla a data platnosti. Zadny limity v te situaci nikdo neoveruje ... proc ze to? no protoze v US stejne tak staci v bance rict "tohle sem ja neplatil" a nikdo s tebou o tom polemizovat nebude - obratem mas prachy zpet.
-
-
-
-
Ano, protože firma co má na kontě 40 mega ti vykrade účet...
-
-
Aha, co trebas takova Sony? To je firma ktera disponuje miliardama ... a presto se data o jejich klientech, vcetne cisel kreditek, vesele potulujou po netu...
Paypal pak taky neni zadnej zazrak. Komunikace s nima je jak s tatarama ... (zcela osobni zkusenost). -
Nic takového jsem nenapsal tak zkus příště než z někoho začneš dělat blbce uvědomit si, že o člověku nevíš všechno z jednoho příspěvku. Napsal jsem to hlavně proto, že jsem doufal, že někdo další má podobný problém a chtěl jsem aby se případně obrátil na jejich podporu, aby věděli, že je o to zájem.
-
-
Zaloz si Paypal. V cem je problem? Na to novy ucet nepotrebujes.
Pokud z nejakeho duvodu PayPal presto nechces a po bete touzis, doporucuji zkusit cz forum na fanstrankach. Jsou tam ochotni lidi(nekteri) a mozna se najde nekdo kdo ti pomuze. Ale pak to stejne bude jen o duvere.
Pokud po bete netouzis,tak problem snad nebude. Hra bude po vydani normalne k prodeji.
-
-
-
Chápu, ale musím říct, když se chce důvod se vždy najde.
-
PayPal je základ *3*
-