Přejít na výpis diskuzí
Soubojový systém RPG Tyranny nabídne oproti Pillars of Eternity několik zásadních změn
14.7.2016 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
no nevim, pozadí těch lokací bude stejně 3D render, dost pochybuju, že by to někdo kreslil v Malování *4*
-
Ani jedno tenhle ro nevyjde. Vsechno odlozeno
-
Maxíčku, vezmi se za ruku a jdi do hajzlu. Znova.
-
normalni znamená standardne používana. 2d dneska nemá opodstatnení v tomto typu her existovat, a to ani jako umení. Asi si to pleteš s izo, čím se dneska rozumí pohled shora.
-
troll taky píše hate posty pod úplně každý článek, co vyjde
-
Protože troll místo argumentace používá výplody jako "normální 3D grafika". Co je na "3d" normálního nebo normálnějšího, než "2d"? *7* A protože troll takovými výplody zaplevelí diskusi o hře, která ho evidentně nezajímá jinak, než jako terč pro trolling.
(Upřímně řečeno, podle mýho názoru neexistuje žádný opravdu dobře odvyprávěný 3d rpg - kromě Vampire: Bloodlines.) -
letos bude tahovek dost, divinity 2, torment a ještě něco s vikingama.
-
užij si to na nich, slézat už nemusíš *3*
-
další iso RPG? Aneb zpátky na stromy *11*
-
každy nazor který se neshoduje s hlavním proudem je automaticky trollbait?
-
trollbait detected
-
Já myslím, že je problém v rozložení loadingů, kdy load lokace, load město, load část města, load dům, load patro domu ...
Radši bych, aby byl potřeba silnější stroj pro rozjetí Pillars, ale méně loadingů.Přece jen dnes není problém uložit značnou velikost do RAM, která i před osmi lety byla pekelně rychlá. Pillars jsem začal na osm let starém PC a loadingy jsou stejně otravné na mé i7. *13* Možná je to dáno starým savem, ale na začínání znova se ještě necítím. *1* -
PoE jsem bral jako nostalgickej výkrik do tmy a pokus vytrískat z nostalgicke vlny peníze na KS. Ale proč v tom pokračují? Máme rok 2016 a chtelo by to normální 3D grafiku.
-
Jo, Unity engine je docela sh*t. Děsí mě, že na něm dělají remake System Shocka.
-
Těšim se moc, akorát bych bral radši tahový combat.
-
Je fakt, že jsem PoE koupil asi před měsícem a ty loadingy jsou opravdu otravný.
Dokonce jsem hru přehodil na SSD a žádná změna nenastala, takže bych to přisuzoval Unity enginu popř. optimalizaci. -
Hlavně ať ošéfujou loadingy. Úplně mě v Pillars ubily.Loadingové peklo i na SSD.
Musím na to první zapomenout než Pillars dohraju, teď jen z pohledu na loading se mi dělá nevolno.