Přejít na výpis diskuzí
Soud zastavil dodávky PS3 do Evropy, zásoby se tenčí
1.3.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Já mám PS3 připojenou k televizi LG:-)
-
-
smrtici kombinace *1*
-
No, mám LG monitor ale naštěstí připojený na Xbox360, takže sem v klidu. peace
-
Do pr.ele, já taky.
-
V dalsim firmwaru ti ji odpraskne :))
-
-
:-))
-
-
-
Tolik arogance a ubohosti v jedný diskuzi.
-
Pro mě za mě ať se to tady přestane dovážet třeba napořád... :DDD
-
-
ps3ka jedine misto cihly do stavby baraku jinak to nevidim *1*
-
-
No ještě kdyby to bylo vtipné.
-
-
za ty mas rad konzole? libujes si v nich? uspokojuti pohled na spoceny ovladac?
-
-
Když už chceš něco napsat i když to bude určitě blbost napiš to tak aby to šlo přečíst.
-
-
Nemusel jsi kvůli mě používat háčky a čárky. Ale jinak hezký no a k té otázce. Konzole jsou fajn a hraje se mi na nich dobře. A co se týká toho zpocenýho ovladače nemohu sloužit tvůj problém s pocením nemam a i kdyby jo je jedno jestli je to zpocený ovladač nebo zpocená myš.
-
Dobře keny11 speciálně pro Tebe to napíši znovu ve spisovné češtině. Prosím odpověz. Je to důležité! Že ty máš rád konzole? Libuješ si v nich? Uspokojí Tě pohled na zpocený ovladač?
-
-
-
-
-
ty ses dobrej kokot
-
-
Čo je? Opustil ťa frajer?
-
-
-
Proč skoro všichni pomlouváte ps3,třeba už v dnešní době nemá tak dobrou grafiku ale me se ta grafika na ps3 líbí a už tady prosimvás neříkejte že pc je nejlepší nebo xbox360
-
-
smir se s tim ze v cr tohle bude odveka debata. lidi co ps3 v zivote nevideli budou porad tvrdit ze je to vrak protoze na pc jde hw dopredu, ale uz nevedi ze hw ps3 ma porad co nabidnout a ze misto zvysovani hw narocnosti her se u ps3 vyvojari ucej naplno vyuzivat jeji moznosti. a ze hrani neni jenom o grafice a ze si radsi pustim multiplatformovku na ps3 s mensima detailama nez na nabusenym pc, ale proste dam disk do mechaniky a hraju, zadny pachteni s instalaci, ochranou, vychytavanim detailu a ovladani...
-
-
To nemá cenu řešit, chytří lidé se těchto debat zřeknou, taky mě štvou lidi co chválí shitbox nebo Pc, když závidí nebo já nwm.
Neřešil bych, ať si řikají co chtějí, mi pskáři víme svý =) -
-
Jenze ono je to ze rikaj ze ma ps3 hnusnou grafiku prevazne dano tema hrama protoze vetsina z nich ma podobnou grafiku jako xbox360 protoze delat kazdej titul na kazdou konzoli zvlast je desne finacne a casove narocny tak to udelaj tak aby to jelo jak na xbox tak na ps3 s minimalnima zmena kvuli jinemu systemu a lidi pak rikaj to je hnusna grafika a maj pravdu ale neni to konzoli ale tema hrama kdyz se kouknete na tituly co vysli exkluzivne pouze na ps3 tak ty z te konzole se snazi vymacknout maximum a vypadaj skvele ale tituly co vyjdou jak na xbox tak na ps3 vypadaj stejne takze asi tak
-
-
to je pravda ze multiplatformovky sou zmrveny kvuli hw slabsimu xboxu, ale uplne stejny nejsou. napr. burnout paradise kterej sem hral na xboxu i na ps3 vypada na ps3 lip. ne sice o moc, ale rozdil tam je. kazdop. tahle diskuse nebyla ani tak o rozdilech mezi xboxem a ps3 jako spis mezi pc a konzolema (tedy odveka neresitelna otazka :D
-
-
-
-
-
A ja marne doufal ze nekdo uspel s zalobou na sony kdyz zakazali u PS3 poustet tam linux... ona je to dalsi smesna korporatni patentova valka.
-
Podobne to mela Nokia s Aplem a nakonec se to resilo mimosoudne slo taky o velky penize ale myslim ze to dopadne taky tak.
Jinac blahopreji vsem uzivatelum ktery resi ze ma PS3 8 jader a jak se vam poti ruce dostavate achivment za idiocii a pochopeni tematu. -
Abych se taky pridal. Konzole jsou fajn a PC je taky fajn. Nicmene kdo ma natolik nabusene PC aby si Crysis 2 zahral na maximalni detaily.. na prtavem monitoru dejme tomu 24 palcu ? Asi mensina tady. Ja si Crysis 2 zahraju na PS3 na 50 palcove TV a budu mit dalko lepsi zazitek nez na PC. A opravdu resit detaily nebudu. Nebudu si taky kuli toho kousat nehty ze nemam tak nabouchanou grafiku a procesor abych to vubec rozjel. Dam disk a hraju. Podotykam ze dejove se to lisit asi nebude a z toho plyne ze hrajeme hry kvuli detailum ? A nebo pribehu a hratelnosti ? WTF wake up lidi . . .
-
-
Hry v konzolove (nebo lepsi) graficke kvalite si dnes zahrajes na PC za ~10k. K televizi to muzes pripojit take. Klidne muzes sahnout i po gamepadu, kdyz chces. Navic je PC multifunkcni zarizeni (coz kdysi platilo i o PS3).
Dobre jim tak... Sony uz dlouho dela pekne prasarny tak snad je trochu pridusi.
Mimochodem Sony prvni zazalovalo LG. Tohle je nejspis odpoved LG. Jak se tu nekdo ptal proc az ted? Tak je dost dobre mozne, ze LG cekalo, az Sony proda dostatek konzoli - bude pak muset LG zaplatit poplatky za kazdou prodanou PS3. -
nic proti konzolím, ale FPSky se nehrajou kvůli příběhu, ale kvůli zážitku ze hry a kvalitní hratelnosti- ta je právě u FPS dost závislá na ovládání, které je prostě na konzolích pro FPS, RTS a hry složitější na ovládání nevhodné. Když hraju Guitar Hero, fotbal nebo závody, tak samozřejmě šahám po gamepadu, ale pro FPS je to ovládání nevhodné, proto bych řekl, že jednoznačným rájem FPS je PC.
Co se týče grafiky, tak nelze úplně přehlížet vliv grafiky na zážitek, ale tady je dejme tomu velikost obrazovky oproti detailům na PC přibližně fifty-fifty. Ale to nezahrnuju to, že u PC sedíme většinou blíž, takže 24 palcová obrazovka může opticky poskytnout stejnou i větší plochu, než metr a půl velká obrazovka 2 metry od křesla.
Jinak samozřejmě tleskám primitivitě (v tom dobrém slova smyslu) konzolí, jen bych nepřeháněl řeči o investicích do PC- nemusejí být velké, pro perfektní hraní dnes stačí málo. Na druhou stranu, tu metr a půl velkou obrazovku taky z něčeho musíme zaplatit, byť dnes už to nejsou astronomické částky, ale opět- pokud budete chtit ten nejlepší obraz, sáhnete po LEDkové televizi, takže taky upgrade...
Prostě jde o vkus, ale zrovna FPS jsou prostě lepší na PC...a dnes už má "natolik nabušené" PC, aby si zahrál Crysis 2 na plné detaily spousta lidí- stačí na to grafika za 4 tisíce, nepotřebujete PC za 40 tisíc, jako v době vydání prvního dílu- za to samozřejmě vděčíme konzolím, protože kvůli nim nenastal v kvalitě grafiky od prvního dílu téměř žádný posun...
-
-
neviem ci si to nekto uz vsimol, nechce sa mi to secko citat... ale co je to za hovadinu ked si LG po 5 rokoch vsimne ze PS3 ma BluRay *1* a po druhe co viem a je zname tak BluRay pari Sony
-
jj skousel sorry za moji cz sem Ital v elektro wordu my rekli ze uz je po zaruce takze se nato nestahuje reklamace nebo co nak sem to nechapal vysvetloval sem jim ze sem kupoval ps3 kvuli linuxum oni vubec nechapaly rekli ze je po zaruce nebo co tak sem psal teda ne ja ale kamos co ovlada AJ a napsal sony a tyme poslaly nekam zesem prej podepsal nakou smlouvu u prodejceale to neni pravda nic sem nepodepisopval prej maj pravo odebravat nake funkce o kterej sem vubec nevedel daval sem jim priklad zebych mohl prodavat mars ticinku a po 3 mesici bytam byl jen klacek misto ticinky *3* a nato semy vismali a napsali my no znelomyto jako vismech ze jeto dobrej napad porat se obraceli nato zemaj pravo nato to menit nebo co tome hodne nastvalo jako koupis si ps3 kterej neni tvuj super no a 18000 pric tet my lezi doma
-
-
Aspon vis, ze uz si od nich nemas nic kupovat, kdyz se jim neda verit. Firma, co odebira funkce je neverohodna a kupovat si od ni zarizeni je risk.
-
-
Get real life little losers, velky chlapy si hrajou s zenskejma, a ne s kalkulackama
-
-
Ta kalkulačka ti někdy vyjde levnějš něž ženská .
-
Ty uděláš líp, když si přístě místo rande domluvíš doučovaní z češtiny
-
-
Pravda, ale někdo se musí rozmnožovat, když intelektuálové chytaj negramoty na diskuzích po večerech. *3*
-
-
Kalkulačka ti ale nikdy neřekne "dnes ne bolí mě hlava".
-
-
"s zenskejma" , ne s manzelkou
-
-
Ono to někdy vyjde na stejno.
-
-
-