Přejít na výpis diskuzí
Soud zastavil dodávky PS3 do Evropy, zásoby se tenčí
1.3.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
mozna se naskyta prilezitost pro vyhodnej prodej starsi ps3 jako nedostatkovyho zbozi. skoda, ze tu svou nemam v umyslu prodavat :D
-
kdo by chtěl tak drahou pixlu
-
-
Asi někdo, komu se nechce vrážet do ještě dražší pixle. A nevytahuj na mě prosím cenu her. Kdo není úplný debil, koupí dvakrát levněji hry z UK nebo z bazaru
-
-
To platí i u PC her :>
-
-
Tak to je jasné. Na konzole budou hry vždycka a všude dražší, ale je rozdíl si objednat hru z Anglie za 600 - 800, když tady za ní chtějí 1200 - 1400 (na konzole).
-
-
-
-
Ali by ju zrusit dovoz ps3 do eu uplne navzdy, sony si robi co xce, nehladi na vyvojarov a normlychludi, tak to maju malicku odplatu, buhehe
-
Mel sem ps1.ps2 a nakonec sem mel i ps3 koupyl sem ji za 18000 v cr hned jak visla ale pak me sony nastval se odebral linux chtel sem vrati prachy u prodejce ale uz stratil zaruku a kdiz sem psal sony tak me poslala nekam tak sem rad ze aspon nekdo jim slape na paty at but to LG nebo pirati jen donich *1*
-
-
Tohle je nazornej pripad co z lidi udelaj konzole
-
Takže ty jsi jeden z těch který používal PS3 s Linuxem?
-
-
Jasne mam PC tam mam Ultimat 7 a na ps3 sem mel linuxe bohuzel SONY vidal firware a uz mytam nesli jo a melsem ps3 tu 60 g verzi jak tam sly ty hry hrat origosky s 2 a to vydrzelo dokut to pan SONY zase vidal firware a uz tam zase nejdou jako sorry ale kdiz sly na stari ps2 hrat hry s ps1 tak nechapu proc to nejde na ps3 SONY se chovaj jak prasata tak at sito uzijou jako sorry ale prome v ti dobe 18000kc je docela dost penez a to nepocitam kolik sem utratil za origos hry na ps2
-
-
To je zajímaví, ja mám PS3 60GB s nejnovějším FW a hry pro PS 2 mi tam šlapou bez problému. Ty si tak možna viděl PS3 u Vietnamců na tržnici ( o tučnákovi ani nemluvim )
a tam ti to fakt nemohlo fachat. To Stan, to si mu to fakt sežral? -
-
no pochybuju ze u vtnamcu koupis ps 3 za 18000kc kupoval sem ho v elektro wordu 60 g prines sem ho domu hnet sem skusil hry na ps2 a neslitam musels stahnout firwar mel sem nejnovejsi firwar a proste myto nejde linux nejde nejdou hry na ps1 a ps2 doutam jen hry ps3
-
-
LOL do pomocny zavedli internet :-).
-
-
hehe dobrej vtip za 1 nejsem czech ale Ital a za 2 v CR ziju 5 let tak sorry ze chybuju jestli chces klidne budu psat po mym jazice a za 3 nesnasim rasisty nebo buziky jako sy ty.ale sorry to je pro tvuj mozek asi moc co ?
-
-
Opravdu si zkoušel vrátit PS3 když sebrali pdporu Linuxu a vykašlali se na tebe? Co ti řekli? Ptám se jen ze zvědavosti, protože přesně tohle jsem předpokládal, že se děje.
-
-
-
-
-
-
Konzole jsou jako pocitacovy virus
-
-
...jsou k hov*nu a jeste otravujou zivot
-
-
tak predávajme lebo PS3 stúpa na cene v európe :D
-
Abych pravdu řekl, tak mě konzole PS3 nijak moc nenadchla a nekoupil bych si ji ani kdyby stála 2 000, - PC má mnohem lepší Hardware než "stařičká" PS3...
-
-
Ty jsi ale moula když nic nevíš tak nic nepiš.
-
to za to někdo platí, že u každého článku, ať se týká jakékoliv hry,hw nebo čehokoliv jiného, je hned jeden z prvních příspěvků obyčejný flame? Proč má potřebu se každý vyjadřovat ke každému tématu, i když k němu nemá, co říct? Dokonce změní téma, jen aby se mohl prezentovat... Ať jde o worma, Klause, Obamu, Putina ći Dalajlámu, pro téma LG vs. Sony je jejich osobní preference herního hw naprosto nepodstatná.
Ta a teď něco chytrého řeknu, abych taky nebyl offtopic- Sony má s PS3 problémy od začátku, až jsem překvapen, že s ním nakonec vytvořili plnohodnotnou konkurenci X360. Je divné, za jak dlouho se tyhle kauzy řeší- copak není Blu-ray mechanika v PS3 už od začátku prodeje? A to je pěkných pár let... Jinak je ale fascinující, jak každá technologická firma žaluje dalších 10 a sama je od dalších 10 žalována... že je to baví. -
PS3 ma 8 jader kolik ma tvuj PC haaa??? PS3 JE NEJLEPSI !!!
-
-
jedine co bolo na PS3 dobre, ze toho casu bol to najlacnejsi BluRay prehravac,
tych 8 jadier, pritom mizerny vykon, xbox360 pritom ma vyssi framerate,
a pre tych par hier co by som si mozno zahral, ale su len na konzoly sa nezrutim -
více někdy neznamená lépe
-
osum jader a přesto zaručeně nejhnusnější grafika ze všech platforem, toť ps3 *1*
-
-
a tebe nekdo nuti ty hnusne hry jako jsou uncharted,killzone,god of war,gt5,lpb....atd hrat?
vypada to ze nemas v hlave ani jeden celej mozek -
-
Nějak jsem nepochopil význam tvojí reakce :). Nicméně, ty hry nejsou zase tak krásný... Jak říkám, Crysis to strčí do kapsy a ještě si na tom se něco změní až s příští generací konzolí.
-
-
ok trochu jsem prestrelil pac jsem vstaval dnes v 5:20 rano tak me to tolik nemysli....nedoslo me ze je to reakce na koment PS3 ma 8 jader kolik ma tvuj PC haaa??? PS3 JE NEJLEPSI !!!
to ja netvrdim ale srovnavat dnesni pc s 4 roky starou konzoli taky neni zrovna koser....na to jak je konzole stara tak grafika u exluzivek je paradni ....si zkus zahrat crysis na prumerne pc sestave z doby kdy crysis vyslo....rekl bych ze bys zaplakal.hadat se co je lepsi je proste zbytecne pac neco ma to a druhe zas neco jineho...ja netvrdim ze je ps3 nejlepsi na svete. -
Ale no tak tyhle kecy typu Crysis je nejlepší a žádná hra nevypadá líp jsou už nuda. Ano Crysis má pořád nejlepší grafiku ale to neni to jediné co dělá dobrou hru.
-
-
-
-
dva prskači se sešli.. zastřelte se navzájem a odejděte
-
-
-
Mňa zaujala informácia, že sony dodáva do Európy sto tisíc konzol týždenne. Kto to preboha kupuje ? Pred vianocami ešte pochopím, ale teraz, keď to už dávno nieje žiadna novinka a tí čo to chceli, to už dávno majú, naozaj neviem ako sa môžu tak rýchlo míňať. Pritom sa má Xbox predávať údajne ešte lepšie ako PS3, takže predpokladám, že tiež privezú do EU nejaké konzoly.
Inak čo sa týka výkonu, alebo grafiky, tak sú na tom PS3 aj Xbox podobne, čiže si môžu navzájom konkurovať, čo je dobré pre zákazníka... -
-
EU ma skoro 500 mil. obyvatel. Na pomery CR je to mesicne prodanych 5000 konzoli. To neni zas az tak nic zvlastniho. Ja si PS3 kupoval treba az vloni, kdyz byla Slim verze.
-
Myslim ze se do toho budou pocitat i reklamacni kusy tedy ty ktere se posilaji kus za kus.(nemyslim to zle) Ale i tak to nebude asi stovka tisic kusu ani mesicne kazdopadne bych to bral i takhle, promo konzole apod.
-
-
ja mam mobil od lg, zitra de do bazaru to sou ale cikani ty od lg *11*
-
Uz by mohli dojit kompltne PS3 a vsechny konzole. Ten kdo je stvoril se doufam bude smazit v pekle *8*
-
-
No ještě že všichni nejsou tak blbý jako ty.
-
Proč? Protože drží vývojáře (ne všechny) v kladných číslech?
-
btw: ta reklama napravo DABELSKA EREKCE me hrozne vzrusuje. *12*
-