Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Microsoftu to docela preji, protoze kdo s cim zachazi, ten tim taky schazi a microsoft me nakrknul treba poplatky za FAT. Divim se ale, ze jde do toho google. Asi je to odplata za android, na kterem zas ryzuje microsoft. Dopadne to asi tak, ze microsoft bude za kazdy xbox platit googlu prachy.
  • bobsh
    děláš jak kdyby ti konzole zabily mámu a znásilnily psa *7*
  • Proc ne? kazdy vi ze jsi troll a nevyrovnanej ... koukni se do zrcadla pak pis nula si sam
  • bobsh
    no bože, tak by se chcalo do dřezu *1*
  • Neotirej se o me, nulo.
  • Kazdy ma pravo na svuj nazor i troll jsou to porad lide i kdyz jsou bez pratel a mentalne nevyspeli ze musi psat kraviny na herni weby kde si chcou normalni lide precist par veci
  • proč tu krmíte trolla? *1*
  • Hahaha, velmi vtipný vtip.

Ale teď vážně. Konzole jsou absolutní zlo.

-podepsÁN Český PC hráč *1*
  • Hairy_Ass
    Bohužel máš pravdu.
  • Prosím, necitujte Floriana Muellera, je to člověk placený řadou firem (např. Oracle) a prosazuje pouze zájmy jednotlivých společností.
  • tak vekoslav a jejdasek tu jsou tak nejspis jo :D
  • Jsem hlavne PC hrac ale proti konzolim nic nemam at si kazdej hraje kde chce je to jeho vec to bys mel pochopit treba ti v tom ustavu pomuzou nikdy nevis pokud to nezkusis
  • Vy máte v ústavu přístup k internetu?
    - podepsanÝ jiný Český -zdalekanetakortodoxní- PC hráč
  • Spades
    A že byste napsali JAKÉ patenty MS porušil, to né :D:D:D
  • Spades
    Stále můžeš... naposled co jsem se díval jsem za to nikomu neplatil :D
  • residentevilfans
    Staci nadpis v USA dal cist nemusime. *5*
  • Demokracia !!! *1* *1* *1*
  • ZvacA
    Škoda, že jsem si nenechal v minulosti patentovat ranní chození na záchod - by se nikdo nedoplatil...
  • Ja bych tam zaviral spis ty, co PC hry sahuji a hraji, a pak si stezujou...
  • Neprestali, to nie je v konzolách, to je v klientoch. Kde je dopyt, tam je ponuka *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit