Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu kam tim míříš.. spousta multiplatform her jsou úspěšné a kvalitní.. prostě jde o zisk, co z toho, že by to bylo jen na PC? velkou část trhu zaujímají prostě konzole a to prosim nevlastním žádnou konzoli... pokud se nejedná o prasoidní konverzi z konzolí, která má zmršenou optimalizaci a debilní ovladání, tak nepovím, ale takhle?
  • smejki
    caldera je název pro jistý sopečný útvar, který je podoben kráteru. malá caldera se nacházela nedaleko Caldery v Morrowindu, proto ten název. A zřejmě proto i v Risenu.
  • ..a Risen 2 bude aj pre konzoly, iphony, automaticke pracky aj vibratory, pretoze sme nenazrani vydavatelia a nemozeme spravit jednu kvalitnu hru pre pc,musime to predat uplne ze na vsetko:)
    jj flame, a co :)
  • bmarg
    tak naco furt vymýšlet nesmyslné názvy :-)) Skoro jsem čekal že bude zase použit název pro tak "neznámou" jako je Azeroth, protože to jsem slyšel za poslední půl rok asi 4x v různých hrách a mám zato že to je i ve WoW, ale nejsem si jist, nehraju toto MMO
  • bmarg
    Zajímavé udělat v rozmezí 4 hodin o jedné hře dva články :-))
  • MrSanta
    Caldera? Super, Risen 2 se bude odehrávat v Morrowindu *1* .
    A teď vážně, hezké jak se některá jména opakují v různých hrách. Z poslední doby mě ještě napadá jedna planeta v chystané SW:TOR - ta se taky jmenuje jako jedno město v Morrowindu. Jenom jestli za tím není nějaké spiknutí... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit