-
3500 kč za novu... absolutne realna cena len treba hladat.
-
Mikek: až to bude stát kolem 3k, budu o tom uvažovat. přijde mi nelogické za to dávat víc než za PS3, která mi v tomto herním směru přijde hodnotnější... a s mobily to vůbec nesrovnávám, současnému trendu hraní na mobilu úspěšně unikám. raději jsem si koupil levnější telefon, který mi stačí nabíjet jednou za 20-30 dnů než těžší chytrý telefon, který předpokládám baští víc. bez těch funkcí nafíc se většinou obejdu.
-
5500 vam prijde drahe? Kolik by to probuh podle vas melo stat? Trosku lepsi mobil, na kterem se hraje 10x hure, stoji 2x - 3x tolik.
-
uznávám... zas tak výhodný to neni, ale lepší Vita za 5500 Kč než IShit za 15000kč
-
:) Vidím to stejně . Moc málo zábavy na to , abych za to dával víc než za plnohodnotnou konzoli ...
-
jako kdyby to nebylo dražší jak PS3, za kterou jsem dal 4k, tak do toho jdu, ale na takovou malou krabičku mi to přijde moc :)
-
Sice jsem hru zatim nedohrál, ale rozhodně nelituju utracených peněz. Stylizace je úžasná a hlavně krásná zvrácenost bossů (komu by se "nelíbil" kentaur, btw místo koňskýho zadku má kočár). Docela mě zarazil obsah recenze... autor zapomněl zmínit úžasný soundtrack a kodex (hlavně ten o bossech), který vydá na večer zábavného čtení (pokud umíte anglicky). Na konec bych ještě zmínil vynikájící herecký výkon vypravěče.
-
tak si kup vitu. sice je to drahý ale díky cross buy a (možná) hrám co ohlásí na E3 by to stálo za to.
-
pěkně zpracovaná hra...klobouk dolů;)
-
Mohli by ste sa pozrieť na tie videá? Na iPade sa zobrazí reklama na pol obrazu videa a nedá sa klepnuť na x aby sa zavrela. Je to dosť otravne
-
Přiznávám se, že recenzi jsem nečetl, ale podle obrázků to vypadá fakt pěkně, škoda že to není apsoň i na PS3 :(