Přejít na výpis diskuzí
South Park: The Stick of Truth bude mít 7 cenzurovaných scén
25.2.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Možná to pochopil dokonale. Jen mu nevadí ukázat že sám má hlavu od másla.
-
pochopil a odpovídám, že šutrem si hodí každej i ti co jsou viní a ti budou házet nejvíc. Protože dneska se na tohle už prostě nehraje
-
Po přečtení jméno autora už je jasné proč jsem dostal ban, Aleš pořád není schopen rozdejchat, že jsem mu kritizoval jeho pokrytecké recenze na ROME2 a drtivá většina diskutéru s tím souhlasila. Aleši kolik, že ti je let ?
-
nejsem si jistej, jestli jsi to pochopil:/ ... a právě od toho je tu rčení
-
já tu teda můžu klidně přísahat, že jsem se piráctví nikdy neůčastnil, dokonce ani nevim co to je
-
šutrem si hodí každej :) nejvíc a největší budou metat ti, kteří mají nejvíc másla na hlavě :)
-
all hail the might PC plaform!
-
ať hodí kamenem ten, kdo je bez viny;)
-
Hmm když si diskuzi přepnete z pohledu podle vláken na pohled podle času tak se objeví pár příspěvků, které jinak vidět nejsou.
Hmm možná dělám něco špatně.
Nicméně spoustě lidí se evidentně špatně skousává, že pirátství je opravdu krádež. -
asi jo, nejspíš jsem si to spletl s Renem a Stympym
-
V dokumente sa píše len o konzolových verziach, tak PC snáď nebude infikované.
-
nic sem nebonzoval ty oslíku :) napiš to znova protože jsem to asi nestihl přečíst, nebo jsi myslel to, že si prostě najdeš jakoukoli výmluvu abys někde něco otočil?
-
Zajímavé, davidBray mě rychle nabonzoval, že jsem mu vysvetlil, že piratcví není černobílé :)
-
Proti tomu myslím nemůže nikdo říct půl slova.
-
Ti lidé co na té hře pracovali jsou placeni podle hodiny ne podle počtu prodaných her, takže tvůj argument je poměrně hloupý. Nemluvě o tom, že už dávno bylo prokázano, že piráctví nijak neovlivňuje počet prodaných her. Takže si tady nehraj na moralistu, klidně se vsadím, že teď na pc máš alespoň jeden nelegální software pokrytče.
-
Pokud myslíš tím brzo ráno 0:45 a podobné časy, tak to asi ano.
-
No, příští den po vydání už bude warez verze bez cenzury :D
-
No ne, stejný případ, jako Carmageddon TDR2000. Holt díky stupidním orgánům dělajícím, že něco dělají, dostanou peníze z daní Američani a ne EU.
-
PC verze by snad mela byt necenzurovana. Pokud ano.. no tak holt stahnu americkou.
-
jo bezi az po amaterkach z Playboye :) sex uz dnes nikoho nepohorsuje, tak urcite cenzuru zrusej na tyhle hovadiny za par let taky ;)