Přejít na výpis diskuzí
South Park: The Stick of Truth bude mít 7 cenzurovaných scén
25.2.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
myslím dobu okolo 20 let zpátky :)
-
jak je znam tak do hry daj skrytej odpocet ktery po datu vydani spusti vydeo jak provadi potrat na autorovy ty cenzury :) a pak spusti puvodni verzi bez cenzuri
umim si ot zive predstavit .... CESURE YOU LIKE THAT ??? DO YOU :???? HMMMFF -
To asi ne. Já si pamatuju že když to u nás poprve dávali, tak nekdy po tele tele. Určitě po 22:00.
-
Ne, běží to na Fandovi okolo 23:15. To jen tak pro info *3*
-
Cenzura? Tipuji, že jen na oko. Po chvíli unikne návod, jak scény otevřít
-
nakonec ne, uvidím, co bude. jsou nějaké zvěsti, že by se SP mohl objevit na GOGu, ale s těmi cenzurovanými verzemi na základě regionu se mi tomu moc nechce věřit, to by je lidi sežrali. stačí, co se děje po tom oznámení regionálních cen.
-
zloděj si vždy najde dobrou výmluvu :)
-
taky jsem zvědav
-
Pokud půjde nějak legálně pořídit US verze, tak neřešim, ale pokud ne, tak to udělám taky tak. Nebudu platit za zcenzurovaný dílo a nejde tady o to, kolik toho bylo vycenzurováno nebo jestli to ovlivní celkovej gameplay, jde o princip.
-
chci se tě zeptat koupil sis ten SP z G2A ?
-
ale co je animované to je přece pro děti, ne? :)
neběželo to někdy na nově o víkendu brzo ráno? -
z textu není úplně jasné, jestli je teda Americká verze bez cenzury...
-
ale je to pěkné, že chtějí chránit dospělé lidi před potraty na mužích a análními sondami, nechci si ani představovat co by to udělalo s mou psychikou :) co by si lidstvo bez všech těch kontrolních orgánů počalo
-
Cenzura pro dospele, protoze by snad mohl clovek prijit k dusevni ujme kdyby videl nevhodnou animovanou scenku... DOPRDELE S CENZUROU!!!! Ku*va co to je, South Park neni pro deti a nikdy nebyl, jen proto ze je to animovany nebo co? To je jako zakazovat rare steaky v restauraci, rpotoze by to nekdo nemusel ukousnout *16*
-
Sonsnu US verzi a pohoda