Přejít na výpis diskuzí
Space Engineers – dojmy z českého vesmírného destruction derby
31.12.2013 | Ladislav Loukota
26 příspěvků
-
hra mě celkem zaujala...hlavně svoji originalitou;)
-
Škoda toho škaredého šedozeleného vesmíru, na tom by mohli zapracovať...
-
Space Engeneers, resp. Keen Software House, je příklad neuvěřitelně šikovných a pracovitých vývojářů. Jak už psal KuK, spolupráce s komunitou, jak na Steamu, Youtube nebo na Facebooku, updaty hry co pár dní, opravování bugů atd... Za dobu co hru mám, tak mi ani jednou nespadla (ano, nemám úplně tu první dostupnou verzi co byla), ale na to, že to je vpodstatě alpha, tak super. Hra má obrovský potenciál a kdo ji má, určitě vidí jak se hra za ty 2 měsíce posunula o strašný kus dopředu. Díky celému týmu KSH *4*
-
Chápu, že je to zatím hodně raná verze, a těším se jak dopadne final release, nicméně zatím ty kolize působí spíš komicky. Nevidím tam žádnou setrvačnost. K poškození dojde jen v místě nárazu, nešíří se celou konstrukcí. Podívejte se jak dopadne třeba tady:
http://www.youtube.com/watch?v=-nyfRwMQ-Tk
dveře i blatník se prolomí setrvačností celé konstrukce i když místo střetu je daleko před nimi. -
Moc nechápu hry kde se staví z pohledu první / třetí osoby. Je to hodně nepraktické a lépe, přehledněji, rychleji bych to postavil kdyby to bylo z pohledu jako má většina budovatelských strategií.
-
Je zde skvělá komunita a co někteří dokažou vyrobit je fakt k neuvěření. Řekl že hru nejvíce utváří ti co ji ted hrají(testují). Líbi se mi i přístup vývojářu kteří třeba i okementují povedený výtvor na youtube. Vážně se těším až hru dokončí a přeju jim hodně zdaru.