Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi rok dozadu som si SH kupil na vystave GoldenDeamon v Birminghame, ako fanusik WH. 40k universa to bola povinnost, warhammer 40k je vseobecne povazovane za najlepsie spracovane universum zo vsetkych, co sa tyka historie, ale aj doskovej hry a modelov, pekne spravene a ked to clovek vie vymalovat a ma s kym hrat, tak je to parada, klasicky warhammer je tiez dobry aj co sa tyka modelov aj poviedok a historie, ale WH 40k. mi je blizsi a pre mna lepsi
  • A sakra, ja uz myslel ze bude dalsi dil na PC, to by byla bomba!
  • Pohled na ty mariňáky v těch terminátor oblecích je vážně nádhernej, už mi tam chybí jenom dreadnought *4*
    • Space Hulk není místo pro Dreadnoughty, ale pro Terminator squad či klasické Space Marines.
      • Ysquanir
        Do koridorů space hulku Judgement of Carrion (DoWII:Chaos Rising) se vlezl i venerable dreadnought. *5*
        • K Chaos Rising se stále nemohu dokopat, ačkoli se mi tu válí (a ve Steamu také) již od vydání. Zrovna jsem začal číst Blood Ravens Omnibus, tak jsem si říkal, že bych ho dočetl, zahrál si původní DoW a pak se pustil do DoW2 (+ knihy) s Chaos Rising... Díky Tobě dám DoW2 s Chaos Risingem přednost :).
  • Sorry tohle je desková hra a ne na PC, takze descent se s tim neda rovnat. I kdyz to uz kdysi vyslo na PC tak to nebylo uplne ono. Ted by snad mohl vyjit mod pro dawn of war retrinution. soz bude narez. vice moddb.com.
    Btw. tady si nekdo neprecet prilozenou knizku a zase vytvari nesmysly napr. nazvy:
    Rasa: tyranid, druh: genestealer. Jinak me prekvapilo a potesilo ze otomhle tu nekdo vubec napsal, i kdyz to sem tak uplne nepatri...
    • Ano, máš pravdu, je potřeba zmínit, že v této board game je použito Terminátorů, což jsou pouze určité squady Space Marines, to samé jako Genestealeři jsou pouze určité squady Tyranidů, jinak v tom mají laikové bordel *2* . Jinak musím říct poté, co jsem zabředl do W40k, že je to skutečně nejlepší a (druhá) nejstarší moderní desková hra s miniaturami na světě a má nejpropracovanější systémy a historii; kodexy, povídky atd. jsou už jen třešeň na dortu. A je možné, že Tyranidi byli GW vytvořeni po inspiraci Aliens, ale nelze opomenout, že spousta PC games měla inspiraci právě ve světě W a W40k, např. takový Starcraft, že, co si budeme povídat. *1*
      • Samozrejme, zaklad je jejich ale tyranidi=alieni a imoerialni garda= nabušený kolonialní mariňáci z téhož filmu/povídky. Starcraft/warcraft= predelavka, s nestastnou historií (mozna je to i dobře). Mimochodem vsimli ste si ze gardovni tanky sou znacne podobné ruským tankům MS-1? Tedy aspon do designu :-D
    • Black_Hand
      tak on uz vysel, dneska jsem ho hral s kamosem. hraje se to ale trochu divne a pokud to laguje, tak to nejde skoro hrat.
    • Neni descent jako descent :)

http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/descent-journeys-in-the-dark-19/obrazky/
  • Jak tak na to koukám určitě je 100% lepší Descent ....
    • ver ze neni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit