-
No tak víš jak, ...když jsem hrál dungeon mastera a jemu podobne bylo mi 11 - 13 let,...takže jo, je to nostalgie vzhledem k tomu že tomu je už bez mála 20 let...)))
-
Já vám nevím. Víc by se mi líbilo mít místo "split party", souboje jako v Shadow over Riva (či Albion?). S tím, že krokovací chození po chodbách by zůstalo samozřejmě (i když nevidím důvod, proč by to nemohlo být volnější chození).
-
JJ....tahovku bych si dal taky...Wizardry, Arkania, nebo neco jako byl Albion, ten měl taky super souboje.....)
-
Strašněmoc tomu fandím! Na land of lore, beholderech, dungeon masterech, isharech., atd, jsem vyrostl...dnes ve 31 letech si zahrát legend of grimrock, je skutecně zažítek tak intenzivní a tak krásný nádech vzpomínek z mladí, že se to jen stěží da popsat..)....nehlede na to že proste samotná hra GrimRock, je proste super gamesa, už na ní ujíždím třetí den a nemá to chybu....takže každý projekt který se o něco takového snaží má můj obdiv, a pokud hra vyjde zcela jiste si koupím originál! O tom že to bude pro mne hra vyborna nemám už ted pochyby....není totiž vyvýjená za učelem vydělání penez.......)
-
-
Sakra chlape, je ti 31 a nostalgicky tady vzpomínáš na mládí? Co budeš dělat, až ti bude 80 a budeš mít tak deset let do důchodu? *2* Já jsem jako první dungeon hrál The Bard's Tale Tales of the Unknown. Byla to lahůdka. Měl jsem to na originálních kazetách na CPC, takže nahrané v tom nejpomalejším modu a každé patro jsem dohrával snad pět minut. Čistokrevný scifi dungeon jsem hrál snad jen jednou na Amize. Byl to Bloodfest a celkem to ušlo. Uvidíme jak dopadne tohle...
-
-
...No tak víš jak, ...když jsem hrál dungeon mastera a jemu podobne bylo mi 11 - 13 let,...takže jo, je to nostalgie vzhledem k tomu že tomu je už bez mála 20 let...)))
-
-
Já jen u chlapů nějak nemám rád tyhle nostalgické výlevy. V době když jsem hrál Bard's Tale, tak ty jsi ještě neuměl ani číst, ale takhle bych o tom nikdy nepsal. Možná to už někomu tak nepřipadá, ale mladí jsme pořád, tak o co jde? *3*
-
-
No tak pokud si porad připadas mlady a vnímáš věci jak v době kdy jsi hrál tvou zmníněnou hru tak bych řekl, že se u tebe zastavil malinko osobnostní vývoj?? *3* A na tvou otázku o co jde?...že jednoduše při hraní Legend of grimrock, mám pocity které ve mne jen tak nějaká hra dnes nevyvolá , pocity, jež jsou velice blízké pocitům a prožitkům z dob dětství....tedy, o to jde... *3*
-
-
To asi jistě ne, spíš mě o tom vůbec nikdy nenapadlo přemýšlet. Na to budu mít dost času až budu opravdu starý. Hraní už mám jen jako okrajovou zábavu. Je otázka jestli za to může osobnost, nebo to co vychází. Grimrock je sice fajn, jenže je proti těm starým legendám dost akční. Tenkrát člověk leveloval postavy a souboje pak vyhrál i při stání na místě. Občas byl pochopitelně pohyb nutný, ale tady člověk lítá jako šuspajtl, což mi trochu vadí. Dnes by asi bylo jen klikání na ikonky mečů a vybírání kouzel pro většinu nuda.
-
-
-
-
-
-
No tak jsem holt dneska na Steamu v akci koupil Legend of Gimrock no :) a jdu na to ... mám na to celou noc :)
-
-
Jen celou noc!? Na Grimrock a nalezení všech jeho utajených míst potřebuješ minimálně 25 hodin. A pak těch přídavných dungeonů co se dá do toho stáhnout díky editoru.
-
-
Vypadá to na pěknou hru, ale pro podle mě bude pro většinu lidí obtížná.
-
-
co obtizna, ale zni to i dost komplikovane na vybalancovani... aby to nebyl moc velkej hardcore nebo naopak moc velkej softcore *5*
-
-
já bych radši něco ve stylu wizardry 8 *14* volnost, tahové souboje, spousta povolání a ras atd....
ale tohle taky nevypadá špatně -
no brany skeldalu nejosu zadne meritko a muzeme byt radi, ze jsou zde nezavysli vyvojari kteri delaji hry ze stare skoly.dungy miluju ale kdyz jsem naposledy hral nejaky novejsi tak to uz je hodne let nazpet. leg of grimr byl docela dobrej.
-
-
Nerozumím řeči tvého kmene. *12*
-
-
Vždy mě trochu zamrzí, že jakmile se zmíní krokovací dungeon, tak vyletí samé zahraniční hry pro porovnání. Přitom za mé doby jsme měli jeden český a úplně úžasný: Brány Skeldalu. V nových hrách jim rozdělování party přijde jako něco úžasného, a přitom to Brány Skeldalu měly v sobě již roku 1998. *14*
-
No , neco zajimaveho. Po fiasku hra roku a bulvarnich clancich o nicem ,neco co stoji za pozornost. Ale pravda je ze by to chtelo poradny dungeon , nevim jak moc by pro nekoho bylo tezke udelat hru treba ve stylu Wizards and Warriors treba na Unreal enginu ale bylo by to fajn.
Snad se po tehle malych dungeon projektech probere nekdo movitejsi a zkusenejsi a udela to.
Kazdopadne i tohle vypada zajimave , a snad to spatri svetlo sveta:)