Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Nedávno jsem to na win 7 hrál bez problému, mrkni na ten web:).
  • A co je na tom špatnýho udělat si vysněnou hru podle sebe..
  • Jdi si hrát se svou barbínou, jo? *15*
  • Coffin.Corner
    Možný to je, ale jsou to obyčejný dvoukřídlý dveře a je za nima slyšet maintenance robot: http://www.youtube.com/watch?v=D-hTjVbzpQE&#t=2m32s
    Prošel jsem SS2 už x-krát a nevybavuju si, že bych měl v tomhle místě problém...
  • jindra.veliky
    muze to bejt velka lod...si neslysel o Hvezde Smrti? *7*
  • A to si kde zobral ze to bude mod?
  • Vždy mě trochu zamrzí, že jakmile se zmíní krokovací dungeon, tak vyletí samé zahraniční hry pro porovnání. Přitom za mé doby jsme měli jeden český a úplně úžasný: Brány Skeldalu. V nových hrách jim rozdělování party přijde jako něco úžasného, a přitom to Brány Skeldalu měly v sobě již roku 1998. *14*
  • No , neco zajimaveho. Po fiasku hra roku a bulvarnich clancich o nicem ,neco co stoji za pozornost. Ale pravda je ze by to chtelo poradny dungeon , nevim jak moc by pro nekoho bylo tezke udelat hru treba ve stylu Wizards and Warriors treba na Unreal enginu ale bylo by to fajn.
    Snad se po tehle malych dungeon projektech probere nekdo movitejsi a zkusenejsi a udela to.
    Kazdopadne i tohle vypada zajimave , a snad to spatri svetlo sveta:)
  • diky moc, pozriem sa na to
  • jo hochu, ne kazdeho financuje bakala
  • No .. spíš mod .
  • Ajta další hra která bude dostávat 11/10
  • krokový dungeon lol, to je zastaralý koncept, proč nemužou udelat normální dungeon kde se budu pohybovat jak chci volne? nebo když chtejí byt hardcore at udelají dungeon s tahovými souboji jen ne tohle:(
    ono je pravda co rikal pan vavra že poradnych gamedesigneru je malo
  • janchor
    Není možný, že bys přehlídnul potřebnou přístupovou kartu? Matně si vzpomínám, že jsem se na tomhle patře po jedný dost zoufale pídil.
  • Coffin.Corner
    Mám sice originálku, ale protože jsem zdechloň, tak jsem si nedávno sehnal rovnou nějakou modovanou verzi, 2.4 enhanced, která je navíc i portable. Jenže pokaždé narazím v Hydroponice na zavřené dveře do kultivačních cel a nemůžu se hnout dál. Asi trest za to že jsem pirátil *4*
  • MrSanta
    Jdi na www.systemshock.org a klikni na System Shock 2 Technical FAQ (levý horní roh stránky). Popisuje jak hru nainstalovat, aby běhala i na Win 7. Doporučuji změnit si crosshair (http://www.systemshock.org/index.php?topic=29.0) a novější modely zbraní (http://www.systemshock.org/index.php?topic=691.0).
  • Keyz
    Zajímavá hra.
    Jak funguje pozice postava?Koukám,že jsou tři.To chodí v řadě anebo ten třetí je vzadu?
    Jsem zvědav na tvar lodi.Grimrock měl tu výhodu,že to byla nějaká kobka která mohla vypadat skoro jak se jím zachtělo,ale u lodi nečekám různé "divočiny".
  • ja mam na SShock2 naladu stale, akurat sa nejak nekamarati s Win 7.
  • Akorát jsem chtěl napsat System Shock + Legend of Grimrock;). Já ho nejen zmínim, ale jdu si ho i zahrát, protože jsem něj dostal náladu:).
  • BoB.2
    super už se těším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit