Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no brany skeldalu nejosu zadne meritko a muzeme byt radi, ze jsou zde nezavysli vyvojari kteri delaji hry ze stare skoly.dungy miluju ale kdyz jsem naposledy hral nejaky novejsi tak to uz je hodne let nazpet. leg of grimr byl docela dobrej.
    • Nerozumím řeči tvého kmene. *12*
  • krokový dungeon lol, to je zastaralý koncept, proč nemužou udelat normální dungeon kde se budu pohybovat jak chci volne? nebo když chtejí byt hardcore at udelají dungeon s tahovými souboji jen ne tohle:(
    ono je pravda co rikal pan vavra že poradnych gamedesigneru je malo
    • rozhodne nesouhlasim.ty asi nechapes ze to je zamer je delat krokovaci a uz davno i tento system ma plynule krokovaci prechody, takze ja osobne v tom problem nevydim.
    • A co je na tom špatnýho udělat si vysněnou hru podle sebe..
    • Jdi si hrát se svou barbínou, jo? *15*
    • jo hochu, ne kazdeho financuje bakala
  • Ajta další hra která bude dostávat 11/10
    • No .. spíš mod .
      • A to si kde zobral ze to bude mod?
        • Kouknu , ctu a vidím ... co jiného než mód pro Grimrock engine ? Právě proto to bude opět krokovací a realtime :(
          • Skor kouknes a vidis ale nectes. A ty mas kolko rokov? 12? Tak si to precitaj ak vies citat a precitaj si aj nieco aj o LoG. LoG je robeny na Proprietary Engine a tato hra je robena na Unreal Engine, nevyuziva ani jeden riadok kodu z LoG a nepotrebuje LoG na spustenie a to ze sa jedna o 3D grid-based dungeon crawler , neznamena ze to je mod pre LoG. LoG nieje prvy 3D grid-based dungeon crawler na svete, len v poslednej dobe vysiel iba LoG a deti si myslia ze je prvy. To je to iste ako keby si povedal ze vsetky FPS hry su mody pre Wolfenstein 3D alebo DOOM.

Ak sa ti to nepaci nikto ta to nenuti hrat, ale taktiez sa o tom nevyjadruj ked o tom velke h**** vies.
  • Vypadá to na pěknou hru, ale pro podle mě bude pro většinu lidí obtížná.
    • co obtizna, ale zni to i dost komplikovane na vybalancovani... aby to nebyl moc velkej hardcore nebo naopak moc velkej softcore *5*
  • 5irp373
    Já vám nevím. Víc by se mi líbilo mít místo "split party", souboje jako v Shadow over Riva (či Albion?). S tím, že krokovací chození po chodbách by zůstalo samozřejmě (i když nevidím důvod, proč by to nemohlo být volnější chození).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit