-
Ajta další hra která bude dostávat 11/10
-
-
No .. spíš mod .
-
-
A to si kde zobral ze to bude mod?
-
-
Kouknu , ctu a vidím ... co jiného než mód pro Grimrock engine ? Právě proto to bude opět krokovací a realtime :(
-
-
Skor kouknes a vidis ale nectes. A ty mas kolko rokov? 12? Tak si to precitaj ak vies citat a precitaj si aj nieco aj o LoG. LoG je robeny na Proprietary Engine a tato hra je robena na Unreal Engine, nevyuziva ani jeden riadok kodu z LoG a nepotrebuje LoG na spustenie a to ze sa jedna o 3D grid-based dungeon crawler , neznamena ze to je mod pre LoG. LoG nieje prvy 3D grid-based dungeon crawler na svete, len v poslednej dobe vysiel iba LoG a deti si myslia ze je prvy. To je to iste ako keby si povedal ze vsetky FPS hry su mody pre Wolfenstein 3D alebo DOOM.
Ak sa ti to nepaci nikto ta to nenuti hrat, ale taktiez sa o tom nevyjadruj ked o tom velke h**** vies.
-
-
-
-
-
krokový dungeon lol, to je zastaralý koncept, proč nemužou udelat normální dungeon kde se budu pohybovat jak chci volne? nebo když chtejí byt hardcore at udelají dungeon s tahovými souboji jen ne tohle:(
ono je pravda co rikal pan vavra že poradnych gamedesigneru je malo -
-
rozhodne nesouhlasim.ty asi nechapes ze to je zamer je delat krokovaci a uz davno i tento system ma plynule krokovaci prechody, takze ja osobne v tom problem nevydim.
-
A co je na tom špatnýho udělat si vysněnou hru podle sebe..
-
Jdi si hrát se svou barbínou, jo? *15*
-
jo hochu, ne kazdeho financuje bakala
-
-
Zajímavá hra.
Jak funguje pozice postava?Koukám,že jsou tři.To chodí v řadě anebo ten třetí je vzadu?
Jsem zvědav na tvar lodi.Grimrock měl tu výhodu,že to byla nějaká kobka která mohla vypadat skoro jak se jím zachtělo,ale u lodi nečekám různé "divočiny". -
-
muze to bejt velka lod...si neslysel o Hvezde Smrti? *7*
-
-
super už se těším
-
Nikdo nezmínil System Shock?
-
-
Akorát jsem chtěl napsat System Shock + Legend of Grimrock;). Já ho nejen zmínim, ale jdu si ho i zahrát, protože jsem něj dostal náladu:).
-
-
ja mam na SShock2 naladu stale, akurat sa nejak nekamarati s Win 7.
-
-
Nedávno jsem to na win 7 hrál bez problému, mrkni na ten web:).
-
Jdi na www.systemshock.org a klikni na System Shock 2 Technical FAQ (levý horní roh stránky). Popisuje jak hru nainstalovat, aby běhala i na Win 7. Doporučuji změnit si crosshair (http://www.systemshock.org/index.php?topic=29.0) a novější modely zbraní (http://www.systemshock.org/index.php?topic=691.0).
-
-
diky moc, pozriem sa na to
-
Mám sice originálku, ale protože jsem zdechloň, tak jsem si nedávno sehnal rovnou nějakou modovanou verzi, 2.4 enhanced, která je navíc i portable. Jenže pokaždé narazím v Hydroponice na zavřené dveře do kultivačních cel a nemůžu se hnout dál. Asi trest za to že jsem pirátil *4*
-
-
nekde jsi neco prehledl,SS2 zadnou takovou ochranu nema,hraju to v pohode na Win 7 v HD rozliseni
-
Možný to je, ale jsou to obyčejný dvoukřídlý dveře a je za nima slyšet maintenance robot: http://www.youtube.com/watch?v=D-hTjVbzpQEt=2m32s
Prošel jsem SS2 už x-krát a nevybavuju si, že bych měl v tomhle místě problém... -
Není možný, že bys přehlídnul potřebnou přístupovou kartu? Matně si vzpomínám, že jsem se na tomhle patře po jedný dost zoufale pídil.
-
-
-
-
-