Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Problém je v tom, že už si všichni zvykli jak jsou ty hry v dnešní době lehký a ulehčený. Kdyby si pan recenzant zahrál první díl, který je na disku, pocity by měl jiné. Každopádně je to pro mě jasná koupě.
  • Vyzerá to tak, že skákačky sú už takým vzácnym žánrom, že chudák recenzent nepochopil "wo co go...".
    Keď si tak spomínam na jedničku, tak po hernej stránke nebola až taký zázrak, ale tá atmosféra bola proste úžasná. Dúfam že to bude prípad aj dvojky.
    P.S.
    Som jediný kto by bol uvítal Evil Twin 2 ?
    • urcite nejsi :)
  • Mi přijde, že obyčejní hráči by konečně měli nastoupit místo redaktorů, recenzentů, a hlavně distributorů. Dneska jsem si zkazil den tím, že vývojáři Hitmana ohlásili, že bude lehkej kvůli asi "nějakejm lidem co by to tak chtěli". A kde jsou teda ty lidi co by to chtěli lehčí ??? No asi na straně světových dementních recenzentů když se tu zase dozvim, že jim strašně vadí jak je Alice těžká :D No a pak jsme tu my, kteří to všechno odskáčou, protože ty dnešní A hry jsou prostě plytké sra*ky dohrané za jednou odpoledne. Hlavně že za to dam zase litra, to jsem hrozně šťastnej.
    • Za vsechno muzou marketaci! :o)
  • takove blbosti omg *6* kdi us vijde novej cod
    • Mahcake
      Potom se divte,že existuje nenávist vůči CoD.
      • cod je samo o sebe hateworthy, takže co?!
    • ty jsi typický příklad CoD hráče, nauč se česky alespoň
      • Ty si typický príklad ľudí kvôli ktorým tu musíme čítať takéto trolloviny
      • Erien
        Spíš typický příklad blbce.
        • Spíš trapnýho trola což je vlastně blbec.
  • z titulky je zřejmé že špatná je recenze a ne hra
  • Pete.palis
    Tak tu máme Prince Of Persia v temným a originálnějším pojetí;)

Jinak nebylo zmíněno, zda-li recenzista mířil joypadem...s myší by byl o 70% úspěšnější *1*
    • Mahcake
      Tady někdo nehrál na joypadu, jak vidim.
      • Pete.palis
        to bylo myšleno ironicky;)
        • Mahcake
          Beru zpět.;)
  • Cosi
    Mě to přijde, jako když jsem hrál první díl, opakované pokusy o skočení do otevřeného okna u dětské psychiatrie (nebo co to bylo), opakované pokusy o vyskočení na plošinku (až pak jsem zjistil že ten visící provaz není na ozdobu), opakované pokusy o skočení na vísící provaz ( co byl děsně úzkej).

Jo a střílet kartama co byly v prvním díle taky nebyla sranda, a obtížnost? Sakra vysoká.

Jestli si pan redaktor nezahrál první díl. Nebo jestli pan redaktor není zhýčkaný moderními lehkými hrami. Nebo jestli pan redaktor nemá pravdu a nebude to přecijen taková pecka.

Na to si musíme počkat na další recenze, zvláště od redaktorů co dobře známe a pak se uvidí.
    • Mně American McGee's Alice naopak mi to přišlo až směšně lehké. Skoky tak nějak normálně a souboje lehké až moc (až na bossy, ale ti jsou tak akorát). Obzvlášť když z každého zabitého vypadl život/příčetnost. Zmíněný skok do okna Skool snad nešel nedat během maximálně 3 pokusů. Spíš bych to viděl na problém mezi klávesnicí a židlí, protože existuje spousta zdaleka těžších her.
    • jo, a 15 minutove souboje s bossy kde stacila jedna chyba a clovek sel do kopru! taky mi pripada jako by popisoval moje zazitky z prvniho dilu, coz je, uprimne, super! :)
  • takze je tam to skakani, huraaa. Z videi to vypadalo jen na rubacku. Navic mi to prijde ze si stezuji ze je to moc tezky, a ze by tam cheli vic tech rubacek. V puvodni Alence mi to vyhovovalo, ted to bude podobne takze supr :) apon neco kdyz uz ten hitman nebude.
  • Takže si stěžují, že je hra moc těžká? Tss... všechno přece nemusí být jak pro voly...
  • trošku zvláštní že si u plošinovky stěžujou na skákání po plošinkách :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit