Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pyromancer level 1 dohrano
    • To není nic světoborného...
      • jasne ze neni tim sem chtel rict ze hra neni zas tak teska jak se o ni basni kdys se vi kde a co
        • Když víš kde a co. To je hodně důležité. A většina hráčů se do tohoto stavu nikdy nedostane...
    • Tos hodně investoval do pyromancy flame, ne? Pyro má výhodu že sám o sobě nemusí moc levelit...
      • taky + lightning zbran +5 samozrejme armor set na max a favor ring
  • InfidelBro
    Nejlepší řešení obtížnosti měla IMHO hra God Hand (PS2 - taková cool bojovka). Fungovalo to tak, že jste měli na obrazovce bar, který se postupně naplňoval s každou úspěšnou ránou do protivníka,po naplnění se vždy zvýšila obtížnost ,ale pokud jste ránu dostali vy, tak se bar zas začal prázdnit a tím se hra stávala jednodušší. Dalším příkladem je samozřejmně Dark Souls ... o kterém je zbytečné něco psát (jen to, že nový kontent je to nejlepší, co kdy člověk v herním průmyslu vyprodukoval lol)
    • Keyz
      To teda musela být sranda v God Hand když se někdo snažil tak to měl pak obtížné a když na to sr*l tak zase lehké.Jaký byl pak rozdíl jestli tě někdo zasáhl?Měl si na konci nějaké score které by odlišilo lepší a horší hráče anebo šlo pouze o dokončení úrovně?

- V Dark Souls fungují dobře nepřátele když je člověk potká prvně.Chovají se různě a pak si říkam "Tak co umí tento šmějd...Aha sundá mě na ránu :) "
      Bohužel jakmile pochopíš o co jde tak na ně fungují určitě triky které jsou až moc lehce dosažitelné.Některé fungují dokonce obecně na mnoho protivníků.Obtížnost si to pak udržuje díky tomu,že když tě prostě trefí tak ti uberou dost života.A navíc když se chováš špatně tak můžeš přijít o mno duší které si shromažďoval.
      To je naprosto opomněl způsob ovládaní který do toho dost přispívá.
  • beowafle
    mě teda jednoduchá obtížnost vyhovuje, protože nehraju hry kvůli výzvě, ale protože se chci pobavit
    • mirekdusinojc
      Takže ti k zábavě stačí, když stojíš, střílíš a všechno kolem tebe padá mrtvé k zemi?
      • beowafle
        Samozřejmě záleží na každé konkrétní hře. Ano, CoD je pro mě jenom střelnice a baví mě tak. Hry typu Zaklínač nebo Half Life 2 hraju s cheatama protože se chci posunovat dál, aniž bych dráždil svou hráčskou neschopnost. Hraju stylem jakým mě to baví a jestli to někdo vidí tak, že si kazím zážitek, je to jeho názor, já sám vím nejlíp co mě baví.
        • To by mě strašně zajímalo, jakou pak potřebuješ v HL 2 hráčskou schopnost? *1*
        • Acindards
          Ať už někdo hraje s cheatama nebo ne je to jeho věc. Někdo prochází dooma se smrtelností od začátku až do konce a považuje to za ten nejlepší zážitek svého života. Hry jsou od toho aby zabavili a účel je splněn, tak proč ne?
        • Jasně, každý má jiný názor. Ale připadá mi to obdobné, jako by si ženskou místo klasického balení rovnou znásilnil...
          • lol, idiočtější příklad jsem v životě nečetl.. gratuluju... *7*
  • Tak např. Mafia první díl obtížnost neměla a byla docela lehká. Tam by se obtížnost hodila, ale pořád byla těžší než Mafia 2 na hard.. Tudíž autoři chce to trochu přitvrdit!! :)
    Vyjímky se ale i dnes najdou Mass Effect 3 jsem na nejtěžší prostě nedal..
    Tím chci říct, že ME3 je pro mě vzorem co se týče rozmezí obtížnosti.
  • Příjde mi, že většina dnešních her a to zejména MMO, svou obtížností směřuje k ideálu typu "Progress Quest MMO (http://progressquest.com/)" s systémem pay-to -play.
  • Když je řeč o obtížnosti, zkuste si Fieldrunners, první hra kde jsem musel šáhnout po easy obtížnosti.
  • A co kdybyste nam, panove z UBIsoftu a dalsi, radeji vratili stare dobre cheaty?
    • DangerousDave
      ti nestačí, že máš dnes v hrách cheaty ako štandartnú výbavu ? napr. wallhack je už asi v každej hre.
    • Pethulla
      iddqd
      • Malleth
        Thereisnotry
        • There is no cow level.
          • Kasíno v první Mafii. =)
            • Keyz
              Kdo tam byl ten ví *5*
          • Magister_Peditum
            rock on
      • Keyz
        Sranda byla jak tenkrát nebyl internet naprosto všude a často se mnoho lidí dozvědělo cheaty od kámošů anebo od někoho kdo to znal pak je doma zkoušeli.
        Pak ty borci co to znali si dělali srandu z těch co to neznali a nakecali jím naprosté hovadiny *1*
  • Primární funkce jakékoliv hry (stolní, digitální, společenské...)? Pobavit *5*.
  • Keyz
    Tak volba obtížnosti ve hře je asi z důvodu aby si to mohlo lehce zahrát to nejvíce lidí.Většinou ta hra je dělaná na nějakou obtížnost a další volby to například zlehčí,že všem protivníkům uberou část zdraví.Pak si může zahrát více lidí.Zkušený hráči to budou na tu obtížnost pro kterou to je standardně děláno...Nevím v tom problém.
    • Robotron3
      Problém je v tom, že každá hra má jinou představu o tom, co je easy, co normal a hard. Takové Uncharted je na hard procházka růžovým sadem, a když jsem hrál na ps3 Dragon Age 2, tak to bylo tak těžké, že jsem musel postupně ubírat z hard na normal a ke konci na easy, jinak bych to nebyl vůbec schopný dohrát (předpokládám, že na PC je to asi díky myši a klávesnici lehčí). A jak pak vím, kterou obtížnost si ze začátku dát? Jasně, většinou hrát na normal, jenže to nechci, protože chci mít výzvu, ale pak se setkávám s tím, že některé hry jsou na hard stále lehké a jiné na hard prakticky nehratelné. Je v tom zmatek.
      • Pethulla
        Asi jsem ze staré školy, ale myslím si, že by hry měly být nastaveny tak, aby obtížnost normal představovala výzvu, ale ne frustraci.
        U těžších obtížností mi vadí, že se to většinou řeší tak, aby hráč byl znevýhodněn - nepříteli se zvýší rezisty, životy apod. a hráči naopak sníží (jako třeba v Oblu, kde jsem jak deb!l zdrhal před pitomou krysou) nebo počítač cheatuje. Kdyby se to řešilo třeba zvýšením UI (nepřátelé budou lépe kooperovat) nebo větší relističností (takové blbé slovo - myslím tím, že nevydržím deset zásahů, ale třeba jenom dva - tolik by však měl vydržet i nepřítel), tak bych si vůbec nestěžoval.
        • To z praktickych duvodu nelze, protoze kazdy hrac ma jinou dovednost. Co je pro jednoho lehke, to uz muze byt pro dalsiho neprekonatelna vyzva. Ja treba Dark Souls povazuji za jednoduche i kdyz sposta lidi je frustrovana jeji obtiznosti. Naopak nemam talent treba na zavody nebo bojovky. A i kdyz se mi treba ta bojovka libi, tak to proste hrat neumim a nikam se nedostanu.
          • Dark souls není jednoduché. Po více dohrání se obtížnost stíží, ale to nemění nic na tom, že ta hra bude vždy těžká, ať jsi noob, nebo skill...
        • Keyz
          Také bych to rak viděl,bohužel když si tvůrce řekne,že na HARD to bude lehké anebo naopak tak to blbě vypadá jak psal Robotron3.

To řešení stížení pomocí znevýhodnění je také na prd.Pak opravdu tak krysa nakope hráči zadek.V Mechcommanderu 2 jsem si dal těžkou obtížnost (nebo jaká to bylo) a mnoha tunového robota zničilo papírové vozítko na dvě rány...

Kdyby upravily A.I to by bylo super.To je asi moc složité.
          Zrovna v tom Mechcommanderu 2 upravily schopnosti protivníků ale tak šíleným způsobem,že v popisu mise byla řeč o slabých protivnících a byla to elitní skupina 5 tunových vozidel.Si pamatují jak jsem se smál když jsem to potkal.Pak to dvakrát vystřelilo slabý laser přesně do kabiny pilota a bylo hotovo. *16*
      • jo, tohle je asi nejvetsi problem obtiznosti, hlavne u her, kde neni moc chut ani duvod hrat je vickrat
  • zatim se o to snazim, ale jedna lastovka jaro nedela, konzonulo *5*
    • To má být na mě?

Každopádně. DS a DaS jsou DVĚ vlaštovky, takže se nauč počítat. Zadruhé, zkus třeba dohrát God of war 3 na nejtěžší obtížnost, shořel bys jak papír. Nebo Killzone 2 na nejtěžší obtížnost (ta hra je sra*ka, ale lehká není).

Jo, a nauč se psát.
      • konzole uplne znicily rpg a zavody, jedno sou prochazky a to druhy projizdky na konec

sem tam nakej wow efekt, jinak nuda
        • Jooo staré dobré Wowko, na to nic nemá, to konkuruje všem hrám. Kdyby všechny hry byli jako wowko asi bych se oběsil. A co se týče toho že konzole zničí Rpg a závodní hry nemáš pravdu. Jediné včem jsou konzole horší než PC je ta omezenost výkonu. Jediné co ničí RPG jsou něměčtí vývojáři. A závody? Zkus si u něakýho kamaráda zahrát Forzu 4 skvélá hra, jediná chyba že není na PC, nebo Grand turismo 4 na PS3. Obě hry jsou dobré.
        • víš o tom ho*no čů*akuu
      • jedna lastovka, jedna firma, pocitat umim, navic prislovi se daj volne interpretovat

god of war (darsksiders) a podobny sratchky ani zkouset nebudu, v tom mas pravdu
        • Hm děláš obrovskou chybu (lastovko!?) protože darksiders 2(ale i jednicka) je dobrá hra. Dohráno na PC normal obtížnost, a musím říct že někdy jsem se zapotil(klávesa+maus).
        • Evidentně s tebou nemá smysl nějak rozumněji argumentovat, protože tvé "názory" jsou pouze "sratchky". Furt nevím, co je SAKRA lastovka.

A s tou jednou firmou: Ano, všechny ty hry vyšly na PS3, což dělá Sony. Ale ta nedělá hry.
          Kurňa i ty Gears of War na xbox nejsou zrovna procházka růžovým sadem. Nebo nová Zelda, například...

Takže poučení? Z trolla NIKDY nevypadne nic rozumného (ale to víme)... *15*
          • gears of war? to me bavilo asi 10 minut, dekuji, nebrat (5 minut singl a 5 minut s brachou coop)

to radim mezi nejvyhypovanejsi omyly herniho prumyslu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit