Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sry to byl jen takovej vtip, protože u company of heroes si lidi stežují že to neni simulace. Jinak wg nehraju slyšel jsem že tam neni ekonomika a tenhle rozmer by mi u strategie chybel
  • Navic nechapu, to ze je to marketing aby si to lidi koupili byla moje pointa. *7* Takze gz k dlouhemu vedeni.
  • Aha takze kdyz ti postnu, ze mam WOL od dne vydani a HotS tyden po tak prestanes placat kraviny, jeste k tomu ad hominem?
  • Shania
    Bobobe to je snad ucel, aby si to lidi koupili, prestan furt delat, ze mas na neco narok zadarmo.
  • Si sa nedostal ani z bronze ligy ked tak uboho komentuješ? :D
  • Ethy
    Jop, je docela škoda, že Petr neinformuje o Dotě :/. Chápu, že jim nevyšla spolupráce v rámci game fanatics se serverem dota2.cz, ale já bych se klidně nabídl *4*
  • Možná myslí Men of War, ale to je na můj vkus moc akční - a vojáci po sobě taktéž střílejí z metru. Zlatý Theatre of war.
  • walltar
    Co je MoW? ... O wargame už nějakou dobu přemýšlím, ale zkratka MoW mě nic neříká....

BTW.. u WG je lepší koupit origo hru, nebo airland battle?
  • Ne, ale nejsem blazen abych vynasel do nebes nekoho kdo dela reklamu. Viz ty flashky kvuli kterym mamlasove odevzdali osobni data.
    Chce to mit pohled z obou stran.

Nehlede na to, ze absenci 2 ras ze 3 je to porad lepsi mp demo a kdo nechce hrat Terrany 24/7 si to pak stejne koupi. Cili zaplati. A kdo nechce ten je pro blizzard stejne odepsanej. Proste marketing.
  • Pro tebe je něco dobrý jenom když na tom nikdo nevydělá? :D
  • (pro tvoje nizke iq muj prispevek taky nebyl myšlen vazne)
    *1* *2*
  • Investice do reklamy, marketing. Neboj se ze se jim to nezaplati.
  • je to hrozna arkada, tanky na sebe strileji z jednoho metru a pechota klidne sunda tank *1* radši si jdete zahrát MoW nebo wargame
  • Hajzlové daj šanci si zahrát zadarmo :D
  • Tak oni posledné roky vedia ako vytiahnuť prachy z ľudí. Ešte nech dajú mikrotransakcie aj do SCII a môžu si pripísať ďalšiu čiarku.
  • A samozrejme okrem toho tonu úprav, ktorými sa snaží o vybalancovanie hrdinov. Offline režim je len čerešnička.
  • Veskoslav
    Ne nikdo to nehraje a Blizzard je tak zoufalý, že musí dělat tyto akce (pro tvé nízké IQ jedná se o ironii).
  • Veskoslav
    Torchu offtopic, ale Dota 2 přinesla s novým patchem offline režim, ten zatím nepodporuje LAN hraní, ale pouze hrání proti botům, dělat questy a cokoliv dalšího co nevyžaduje internetové připojení. Ale i tak mi to přijde jako pokrok:)
  • tohle ješte nekdo hraje?
  • Lawliet
    V tom Blizzardu nejsou hloupí. Lišky podšitý!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit