Přejít na výpis diskuzí
Spec Ops: The Line je válečná hra tělem i duší - dojmy z hraní
1.6.2012 | Lukáš Grygar
63 příspěvků
-
Nemám pocit, že by demo někoho nadchlo, právě naopak. Nevím teda, co všechno v něm bylo, ale pokud bych psal článek po půhodině hraní, vyzníval by podstatně jinak. Při úvodním sestřelování vrtulníků jsem si říkal, jestli mám tohle zapotřebí..
-
A jak souvisí to že nejsou s nějakou mánií??? To jako když se bude hra odehrávat v Grónsku tak je to eskymománie?
-
Asi tak, otresna hra. Absolutne nechapu ze jsou lide tak nadseni... Minimalne podprumerna strilecka...alespono podle dema.
-
Určitě časem jo.
-
Blízký a střední východ jsou snad křesťanské země či co?
-
Bude to na PC? Bude? Panebože bude?
-
Jaké musulmanie? V článku ani ve hře žádnou nevidím... nebo ti vadí že se to odehrává v Dubaji?
-
Dost už bylo musulmanie, řekl bych...
-
Wow. Doteď jsem hru absolutně ignoroval v domnění, že půjde o další superstupidní hero shooter. Po přečtení článku jsem si pustil trailery a zírám - ono to proboha vypadá vážně na silný zážitek! Z některých záběrů mi přejel mráz po zádech...Je vůbec možné, že v dnešní době někdo dělá vysokorozpočtovou AAA akci, která by lidem měla říci i něco jiného než "Jsi ten nějvětší supercool macho borec s bouchačkou na světě"??
-
No zkusil jsem demo a větší sračku jsem dlouho nehrál. Humus.
-
Nice, tohle mi stačí, abych hru zařadil na svůj wishlist.
-
Proč je k smíchu?
-
Demo je vážně slušný a hru už mám dávno objednanou, protože vypadá velmi slušně a to je prostě všechno. Ale tento "hluboce filozofický článek" o hledání ve videohrách konfrontace typu filmu Četa a Komando je prostě neuvěřitělně k smíchu...
-
Ne, prostě se mi líbí víc PS3 verze
-
Šlo mi o hry, který se otírají o moderní války. Druhá světová je přecejenom jinej kalibr, už pro to vcelku jasný rozvržení pozic "dobra a zla".
-
Zaujalo tě to víc na PS3, protože jsi to na x360 nehrál a na PC to ještě nevyšlo? *1*
-
Pevně doufám, že tohle bude po stránce reflexe války a násilí na trochu vyšší úrovni než BiA...
-
No, taky tu ještě je série Brothers in Arms :)
-
Parádní článek, který posunul tuhle mnou trochu opomíjenou hru do středu zájmu. A zmíňka o Black Ops a Zdeňku Troškovi nemálo pobavila *1*
-
Skvělá hra, tohle si pořídim na PS3 tam mě to víc zaujalo