Přejít na výpis diskuzí
Spec Ops: The Line je válečná hra tělem i duší - dojmy z hraní
1.6.2012 | Lukáš Grygar
63 příspěvků
-
Demo je vážně slušný a hru už mám dávno objednanou, protože vypadá velmi slušně a to je prostě všechno. Ale tento "hluboce filozofický článek" o hledání ve videohrách konfrontace typu filmu Četa a Komando je prostě neuvěřitělně k smíchu...
-
-
Komando???
-
Proč je k smíchu?
-
-
Nějak mi to připomíná Uncharted..
-
-
Uncharted znám jenom z videí, ale řekl bych, že tohle je přece jenom o něco méně filmovější a "vtahující" (omlouvám se za debilní slovo, nějak mi to "po ránu" nemyslí). Nicméně, i kdyby to Uncharted připomínalo hodně, tak proč né, když je tohle multiplatformní, že jo...
-
-
Nemyslím tak stylem hry, ale Enginem, zvukama, a taky tím piskem..
-
-
On taky Walkera mluví Nolan North, dabér Drakea.
-
-
-
-
Demo právě dohráno. A dobrý, na Lukášových dojmech něco bude. Nebudu tvrdit, že hlavní herní náplň, tedy ratatabum, není standardně tupá (hlavně co se počtu nepřátel týče), ale všechno okolo má fakt koule. Potěší spousta maličkostí, třeba vyklánění a střílení přes zábradlí, nebo pranice po sjezdu lana (jak jinak než jen v rukavicích a půl kilometru nad zemí), voják darující spolubojovníkovi svojí poslední žvýkačku (v životě)... Atmosféra Dubaje je výborná, vyschlé mrtvoly správně odpuzující. Připomnělo mi to Dead City z Rage, ale "reálné" kulisy tomu dávají zase jinou šťávu. Jen škoda, že to prostě poskakuje mezi krutopřísným zážitkem a moorhunem (snajpování, chjo).
A tečka nakonec v podobě (silne protiválečného, ironie?) songu od Black Angels... V tu chvíli jsem se rozhodl, že si tu hru koupím. Asi ne za plnou cenu, ale koupím :).
Mimochodem, na současný poměry je to demo dost dlouhý. -
(zeptejte se kolegy Pavla Dobrovského, proč nemá rád střílečky podle skutečných konfliktů). Uz jste se ho nekdo ptal :) ?
-
No zkusil jsem demo a větší sračku jsem dlouho nehrál. Humus.
-
-
Asi tak, otresna hra. Absolutne nechapu ze jsou lide tak nadseni... Minimalne podprumerna strilecka...alespono podle dema.
-
-
Nemám pocit, že by demo někoho nadchlo, právě naopak. Nevím teda, co všechno v něm bylo, ale pokud bych psal článek po půhodině hraní, vyzníval by podstatně jinak. Při úvodním sestřelování vrtulníků jsem si říkal, jestli mám tohle zapotřebí..
-
-
-
Dost už bylo musulmanie, řekl bych...
-
-
Ten rmt z České pozice?
-
Jaké musulmanie? V článku ani ve hře žádnou nevidím... nebo ti vadí že se to odehrává v Dubaji?
-
-
Blízký a střední východ jsou snad křesťanské země či co?
-
-
A jak souvisí to že nejsou s nějakou mánií??? To jako když se bude hra odehrávat v Grónsku tak je to eskymománie?
-
-
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/musulman a z toho odvozeno že...
Prostě je to už jak s Medal of Honor, skvělá hra, ale potom se rozjelo ohromné množství her s tématikou druhé světové války (překvapivě proti němcům), dnes je to zase skoro jen překvapivě proti muslimům, což je v pořádku ale už je toho moc....
PS: Jsi pravděpodobně hlupák, takže nemá cenu tě poučovat, ale stejně se o to pokusím...
http://en.wikipedia.org/wiki/Divisions_of_the_world_in_Islam#Dar_al-Islam_.28House_of_Islam.29 -
-
No moje příspěvky alespoň jakýs takýs smysl měly, tvoje pouze komentují mě, děkuji za pozornost...
-
Prakticky jakejkoli čas vyšší než 0 sekund je v poměru ke kvalitě oněch příspěvků příliš. Takže si můžeš pogratulovat za to, že jsi neinformovanej ignorant s IQ 140.
-
2 USER47: Ano jsem, díky za připomenutí... IQ jen lehce nad 140, nic moc, ale lepší než mrkev do zadku... A tolik času? cca 2 minuty? To ani nestihnu cigárgo...
-
Ty jsi sice dozajista génius, ale zjevně naprosto netušíš, o čem ta hra bude. Jinak bys nestrávil tolik času vytvářením příspěvků, který jsou úplně mimo.
-
-
-
-
-
-
Bude to na PC? Bude? Panebože bude?
-
-
NEboj, budeš si to určitě moct ukrást...
-
Ano, bude, už od začátku to ohlašovali na všechny tři hlavní platformy.
-
Určitě časem jo.
-
-
No ten vrtulník na začátku já myslel, že je to nějaká fanmade hra na Unreal jedničce enginu,který je myslím free... protože tohle by možná bylo cool před 10ti lety , tragedie ... absolutně nezájem.
-
-
Tvůj nezájem nás tady nezajímá. Je dobře, že se konečně někdo pokusil vykročit z davu a jít proti proudu. O Spec Ops: The Line jsem četl před nějakým tím měsícem preview a už tehdy mě zaujalo to pojetí. Rozhodně vyzkouším . . .
-
-
Zatímco ty tu plácáš a nevíš o čem, já už dávno vyzkoušel. Každýho věc čemu věnuje svůj čas v životě ... gl hf .
-
-
-
Pokud to nebude stejne primitivni jako posledni dily CoD ,MoH atd,tak by to mozna mohlo i za neco stat.
Urcite budu sledovat.