Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a proč že se to jmenuje "the line"?
    • Hold the line!!
    • Plukovník Konrad ti odpovídá na konci traileru: "There's a line men like us have to cross."
  • lol proč bych mel hrát tohle když je tady Future soldier s mnohem vetšími herními možnostmi.
  • nesúhlasím s tým že hra by bola moc náročná ako je uvedené v recenzii. mám core2duo 3ghz a gtx260 a hra sa mi hýbe na najvyšších detailoch úplne v pohode (zatial som v 6 kapitole). problém bude asi rovnaký ako pri ghost recon future soldier - na každom pc sa to hýbe inak.

inak skutočne úžasná hra, aj keď zatial tam nebola žiadna pamätihodná scéna, snáď až na pohľad z mrakodrapu na pieskom obklopený dubai.
    • janchor
      Co se pamětihodnosti týče tomu dej čas do fosforu.
  • P.S. vy jste si to vážne koupili za 50€ na steamu? lol tolik bych za to nedal ani kdybych vydelaval 2000e mesične. Podle me realna hodnota tehle hry je tak 20€.
    Ani se nedivim že v USA tolik funguji bazary. tady v evrope je to bud blbej spotrebitel nebo zlodej. Jo jasne vy všíchni tady to mate legalne. fuj *11*
    • USER47
      Ta "reálná" či "objektivní" hodnota vycucaná odněkud z palce mě v podobných příspěvcích vždycky pobaví nejvíc...

Hodnota je zcela subjektivní, pro tebe je to možná těch 20e, pro někoho to může bejt třeba desetinásobek.
      • v porovnani se steamem je i blizzard charita
        • Ceny na Steame su zamerne polozene vysoko, aby potom mohli hodit 75% off a stale nieco zarobili, ano, mohli by dat aj nizsiu cenu hned od vydania, ale to by potom nemohli pouzit vysoke percento zlavy z ceny a ono by tych 30% off nevyzeralo zas tak pekne ako 75% off :) kazdopadne sa ale na Steame kupovat rozhodne vyplati, len v tychto zlavach, neviem kto normalny tam kupuje aj bezne mimo zlavu:) *3*
        • Mě by zajímalo, jaký zlomeček v prodejní ceně hry činí skutečné, reálné náklady na vývoj. Myslím, že je to několik éček a zbytek jsou marže 10 dalších distributorů, kterým to potom projde rukama, než se to konečně dostane k hráči !!!
  • h0p3
    Docela mě Aleš nalomil ke koupi, ale asi si počkám jak se nakonec postarají o MP. Jelikož jsem celkem častým účastníkem MP matchů v GoW3 a myslím si už delší dobu na něco obdobného na PC. Tak tomu dám čas a uvidím co nám k tomu nakonec Aleš řekne *4*
  • 100x uz to tady bylo, nic noveho. Max 7/10
  • Veskoslav
    Když to tak čtu, tak polovina lidí ani nehrála a vytýkají hře gragiku či AI či to, že jeden muž (trojice) postříli desítky nepřátel? A u MP 3 jim to nevadilo. Tam stačí jediné, skočit přes překážku a postřílet, skočit do boku a postřílet, grafika pěkná, ale na úrovni dva roky zpátky a Max Payne je něco jako Bullet Rambo. To Vám nevadilo pak hodnocení 9/10?:) Osobně tuhle hru hodnotím 7/10 pro zajímavé prostředí, docela přívěh atd.
  • Krásně podplacená recenze.
    • kostejnesmrtelny
      Nějaký čtení pro tebe na večer... (místo těch podplacenejch recenzí).

http://cs.wikipedia.org/wiki/Paranoia
    • Kedaro
      lol známka je zasloužená, já velký odpůrce koridorovek a cod stylu, jsem to hrál a musím říct až na maličkosti, že se mi líbila
  • Mato1987
    USER47
    pirát škaredý, o čo ti vlastne ide? snáď mi necheš vsugerovať tvoj názor? *7*
    • A ještě znovu dodám...

I kdyby hru upirátil, tak jak to sakra znevažuje jeho názor na její příběh?

Ty se v tom prostě motáš borče. Kup si konzoli a rozbij ji, určitě se ti uleví.
      PC zdar!
    • Však ti píše, že hru neupirátil. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit