Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Battlefield Hardline od Visceral přinese souboje policistů a zlodějů
27.5.2014 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Nástupce SWAT z největší pravděpodobností očekávat nelze, bohužel. Nicméně bude zajímavé sledovat jak si Visceral poradily s enginem na kterém ani sami jeho tvůrci (DICE) nejsou schopni vystavět plně funkční hru.
-
"Konkurovat CoD se nepovedlo tak to zkusíme proti CS" *1* *1* ....jinými slovy hlavou proti zdi....větší ostudu značce Battlefield už snad ani nemohli udělat... *13* ...opravdu mě mrzí osud BF a mojí poslední nadějí je, že značku pohřbí dřív než je napadne remake 2142...
-
-
prial by som si to aby prestali s týmto ročným plánom, stále vydávať polovičaté, nedokončené a hlavne zabugované hry, po skúsenostiach s bf3 a bf4 im na to tretí krát neskočím, svoje peniate radšej investujem do hier, ktoré fungujú na 100%.
-
-
Counter-field 5.6
-
-
Spíš 0.2.
-
-
Ne, --0,00002.
-
-
-
Swat will be back...i kdyz asi ne preci jenom Battlefaild no tak nic no. *12*
-
Brokenfield 3.75 je tady. Hallelujah
-
Duplicita slova "producírovat" hned v první větě. To je klasa. *5*
-
-
A taky dvakrát "dálo" místo dále. Pan autor ten článek psal snad z tabletu...
-
-
Dál už jsem to nečetl, ten začátek mě stihl dostatečně odradit. *1*
-
-
Začínám pana šéfredaktora podezírat, že svou práci odbývá. Anebo že by propadl alkoholismu či mámení omamných látek?
Bez legrace. Kdyby mi některý ze zaměstnanců odevzdával články v takové podobě, v jaké je poslední dobou publikujete, tak bych mu poradil, aby si začal hledat místo pisálka placené reklamy v deníku Metro. -
-
Článek je přímo od šéfredaktora :)
-
-
Vyplatí se články vůbec nečíst, maximálně se podívat na video a pár nových obrázků poukd je toto přiloženo....ty jejich výkaly, které články nazývají, to se nedá...
-
-
-
-
-
-
To neni uplně blbej nápad. :)
-
Tak predsa len sa im podarilo z Battlefieldu spraviť Battlefield of COD...
A teraz idú úspešne útočiť na sériu CS a ďalší dodatok bude Batttslefield back to de_dust2 -
Já nevím že tu hru každý pohřbil ještě před vydáním. Lidi vzpamatujte se, vzpomínky na 1942 vám nikdo nevrátí a tohle je způsob jak se dneska dělají hry. Upřímně sem neviděl moderní FPS kde by se takhle nehatevalo. *6*
-
-
Novej Wolf treba?
Btw, ty se vzpamatuj. Jeste kdyz sem hraval Ragnarok, tak sem slysel podobnou hlasku ty tvoji, znelo to takhle: "To nejsou bugy, to je custom nastaveni." -
-
Co kdybys zustal objektivni? Snaím se vést inteligentí debatu.
-
-
Nevim, jak vic objektivni bych mohl byt?
Rikas, ze se snazis vest inteligentni debatu a pritom prohlasis, ze se mame smirit s tim, ze se dneska vydavaji nehotovy zabugovany hry, ktery cloveka pri hrani akorat nastvou a krome grafiky a zvuku fakt nic nemaji... A ze je to arkada je mi volny, at to klidne chce 3 vystrely do hlavy na zabiti, ale ty vole, at to ma aspon poradnej sitovej kod a da se to hrat. -
BTW, vsechno je to arcade, jinak by to nebyla zabava.
-
-
-
-
Police Warfare anyone? *4* Jinak za mě palec nahoru. O dalším Battlefieldu bych už jinak ani neuvažoval. Tady bych se ještě možná pozastavil (a to jsem odjakživa fanda).