Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha prej fanjnsmekri *15*
  • Je velice slabomyslne, coz presne sedi ke slovakovi, rikat neco jako BUGAfield. Hra ktera je takto komplexni se neobejde samozrejme bez bugu, jako jakykoliv jiny software. Bugy se v patchi opravi, a prirozene vzniknou nove, ktere pri testovani videt nejsou, protoze i testovani je odlisne od aplikace na live servery.
  • Dejte mi prosým lajk na tento koment, jó!
    Díky moc pitomečci.
  • Mno tak to jsou ty vtipný extrémy *15* Ono třeba i battlefield 2 by mohl vyprávět... Nebo se mi líbil multiplayer FEARu a neustálé kopání kolem sebe ve vzduchu *15*
    Ale tohle nechápu, proč tyhle koniny neřeší? To je tak těžký říct, že po dopadu musí Lara udělat alespoň krok/být 1,2567 vteřiny na zemi... Zakázat skákání, když postava leží/provádí animaci odlepení se od země...?? *7*
  • Rozumím ti, nejnovější "pokračování" jsem sice nehrál (skončil jsem u mw2, ale cod4 se mi líbil asi nejvíce), ale já bych to tam i dal. Ovšem za předpokladu, že to do hry zakomponujou nějak decentně - jako dokážu si to představit, že tahle třeba při běhu na poslední chvíli zajedu někam za roh, aby mi nerozstříleli prdýlku.
  • Cypri
    Mě jde práve o to, že už takhle je CoD dost hektická akce. Tahle věc je sice pěkná, ale zase je to něco co vnese víc chaosu do toho už vzniklýho. Proto zrovna nějaký skluzy bych úplně vynechal a dal bych postup jako v CoD4 kterej hraju do teď. Prostě jen vyklánění z rohů udělá tu hru zajímavější, stačí jen drobátko větší mapy než v CoD MW3 (prostě aspoň jako CoD4) a hned bude postup těch lidí míň chaotickej a akce se budou vést taky v trošku lepším duchu.
  • Pěkně řečeno *1*
  • Ak sa vam nelubi CoD, tak to nekomentujte, hore mate recku k najnovsiemu dlc ku Bugafieldu, chod si tam znicit par stien a umierat so spravoou bad lackou ci za rohom, dakujem, mi fajnsmekri si dame CoD.
  • Už se těším *5* doufam že budou k předobjednávkám nějaky super darky
  • 11th_Doctor@tiscali.cz: nevím, jak se jmenuje, protože v diskuzi k BF3: End Game radši smazali 90% příspěvků, ale byla to nějaká holka, co jí strašně vadí násilí ve hrách, ale přitom miluje Terminátora a Ramba :D
  • Spades
    A co třeba Bunny Hopping z posledního Tomb Raidera? :D Tam si taky ihned po dotknutí země malíčkem mohl znova skočit :D
  • TVLE...
    "Přibudou i nové pohyby a jedním z nich je například skluz během střílení."
    ...a tuhle novinku bych zvýšil cenu o dašlcíh 10 Eček!
  • Snad to budou mít nějak normálně udělaný - po skluzu bude muset panáček vstát, bude nepohyblivý -> zranitelný. Těžko si představit (ačkoli by to bylo vtipné), že by všichni neustále jezdili po pr**eli *15*
  • http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Overhyped Sellout Lens Flare Dubstep War Zombies 4 HD
  • ZvacA
    ...na těch starých konzolích to nové CoD budou hrát jen looseři a malé 5ti leté děcka...

Pán je "Znalec", to se pozná.
  • Jasně že to bude jen na nové konzole a PC. Na staré konzole to udělají na starém enginu, co kdo nechápe :)) Jedno studio předělá mapy a podobně na starém enginu, bude to odbyté a řekněme si to otevřeně, na těch starých konzolích to nové CoD budou hrát jen looseři a malé 5ti leté děcka :))) *1*
  • jindra.veliky
    Tesim se. Snad to bude stejne skvela hra jako cod 2, modern warfare 1, 2, world at war a black ops 2 *4*
  • Tri zasobniky muze mit jenom Chuck Norris, ostatni smrtelnici se musi spokojit se dvema *1*
  • ... mě zase to přibItí...
  • Pokud jsou ty informace pravdivé, tak to pravděpodobně poběží na tom jejich novém enginu, který by snad měli představit za tři (resp 2) dny na GDC (http://codzone.tiscali.cz/novinka/502/activision-predstavi-novy-next-gen-herny-engine). Pokud ano, tak by to i mohlo vysvětlovat, proč to (možná) bude pouze na nové konzole - ty staré už by to neutáhly. Zatím jsme bohužel pouze v poli spekulací, ale docela doufám, že to tak bude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit