Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Expendables 2 měl Chuck Norris G36C s nalepenými třemi zásobníky vedle sebe :D A teď co je ujetější
  • Jsem jediný, komu to připomíná spíše poslední Ghost Recon?
  • Kdyby "next gen" dil CoD bezel opet na stejnem enginu, tak bych pred nimi smeknul, protoze maji "balls of steel" *1*
  • ...a stále to poběží na Quake 3 enginu *1*
  • Hele u nej se nemuzes divit, podle neho se kvalita hry posuzuje podle toho, jak se v dane hre da pouzivat nuz *1* *1*
  • TheGGG
    No nevím, vysoká čísla v recenzích mluví dost jasně.
  • Bože dnes se tu ti rekruti nabírají jedna radost. Je to trollí pako a královna tak se s ním nebav *3* *3*
  • stačí si přečíst tvoje komentáře k recenzi bf3: end game a hned je jasně vidět, že seš ten druhej největší trol na tomhle webu *7*
  • protože věta "snad si hra uchová kvality svých předchůdců" je buď totální trolling, anebo posledních 5 let žiješ v jeskyni. i když dát si jako avatara chustýna bobra o tobě asi vypovídá víc než dost
  • smaydalf
    na nové konzole? :D fakt? to je naprostá blbost, nad tím se nedá ani spekulovat, vždyť těch konzolí se na startu ani tolik neprodá a Activision by jenom prodělál, když už tak jedině ne všechny platformy v tů dobu dostupné, ale jenom na novou generaci to fakt nebude. Blbej nadpis mě fakt nasral. Autoře článku nedělej nám tady bulvár. Spekulace ať se jdou bodnout. *16*
  • Bude to vypadat pořád stejně, vpodstatě to zase bude stejná hra ale už jen na nové konzole...to je marketing...
  • TheGGG
    Taky nechápu proč se mě ptal, zřejmě už je z těch trollů zmaten že ani nepozná normální příspěvek
  • Magister_Peditum
    Že se ho vůbec ptáš.
  • TheGGG
    ? proč?
  • trolling?
  • Cypri
    Těch skluzů se bojím. Pohyb po mapě bude zajišťovat pak jen to určitě. Jak znám lidi. Zbytek se mi líbí.

Ještě jen kdybych si chtěl rejpnout tak bych řekl, že se jim nechtělo vymýšlet nový zbraně/těxtury pro ně, tak si vymysleli že nepůjdou používat ty nový z příběhovýho důvodu. *1*
  • TheGGG
    Super, jedna z nejzajímavějších herních postav konečně v samostatné hře. Musím říct že se na ghostův strhující příběh těším, snad si hra uchová kvality svých předchůdců.
  • Keyz
    To budou mít teroristé. na USA to je moc amatérské.
  • filias
    Yes, it does.
  • filias
    Přijde mi nesmyslné, aby CoD, co má vyjít někdy v listopadu vyšlo na konzole, které ještě nebudou world-wide dostupné. Něco takového Activision neudělá.
    Možná tak příští rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit