Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Codemasters pilně pracují na GRID 2
5.7.2012 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
GRID byl moc fajn.
-
GRID byla skvělá hra .. =) .. Těěším se na pokračování ..
-
Auta moc nehraju, ale GRID se mi hodne libil. Ani nevim proc presne mi to prislo jiny a lepsi nez ostatni autaky, jestli opravdovejsi fyzika? Pocit z jizdy a rychlosti? Nevim, kazdopadne se tesim na dvojku :)
-
GRID bylo super, Codemasters v tomhle ohledu verim, takze se tesim :)..
-
GRID dodnes drzi pricku 1 na me stupnici zabavnosti zavodnich her. Od toho me nic tak nebavilo, zadny shift, dirt, f1, rr nebo cokoliv jineho. Pamatuji si docela zive, jak jsme ze zacatku hrali s kamosem jen ps3 demo online, ty strasny jatka pri startu....a pak i po celou dobu jizdy :) paneboze to byly nervy. Verim, ze uz me to dnes nechytne tak moc jako tehdy, od roku 2008 uplynulo hodne vody, ale s klidem to bude dost na to, abych dal dvojce sanci. Palce nahoru pratele a uvidime se na startu *1*
-
už aby to bylo.. zahraju si to občas i dnes.. asi v žádný jiný hře mě driftování nebavilo tak jako v GRiDu
-
Když GRID v roce 2008 vyšel, nehorázně mě to bavilo. Říkal jsem si jedna z nejlepších závodních her vůbec. Jenže nedávno jsem to si to zahrál na PS3 a už jsem se k tomu nějak nepřikoval tak jako dřív. Nicméně, menu skladbu si poslechnu kdykoliv a rád. http://www.youtube.com/watch?v=VhNRweaZEkY
Na dvojku se ale samozřejmě těším, i přes fakt, že toto je poprvé, co jsem se o ní dozvěděl. -
GRID pro mně byl na PC to, co pro konzolisty jejich Forza či Gran Turismo. Od okamžiku dojetí posledního závodu v kariéře čekám na oznámení dvojky, jak na smilování boží.Tak se snad konečně dočkám!! *5*
-
To, že se na hře pracuje, už nedávno přiznali:
http://www.incgamers.com/2012/05/grid-2-confirmed-in-production/
Samozřejmě neřekli, kdy vyjde, pochybuju, že to bude v září... -
Oni to přiznali už snad před dvěma roky a od té doby to pořád opakují. Jen to všude asi pokaždé zapomenou...
Vydání očekávám ale nejdříve začátkem 2013, protože na konec 2012 mají nachystané F1 2012 a F1 Online.