Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Letošní Assassin's Creed je z doby Velké francouzské revoluce
19.3.2014 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
ja bych uvital nejake starsi obdobi. egypt, babylon, nebo treba navrat do rima za vrcholu rise rimske :)
-
-
Naprosto s tebou souhlasím hlavně starověký Egypt nebo antické Řecko/Řím a také by mě lákala Asie (Japonsko, Indie) určitě je mnohem zajímavějších míst a historických období než běhání po lesích při válce za nezávislost jako v ACIII.
-
ja bych uvital, kdyby uz zadny dalsi dil nebyl :) stejne uz to s puvodnim konceptem nema temer nic spolecneho, teda az na nazev assassins creed
-
-
Velke Evropske město s nádhernou architekturou??? Vítej zpátky Assassine :
-
Paříž a celkově Francii bych si dal líbit. I podle těch obrázků mám pocit, že to konečně zas bude díl pro mě. Amerika mě nelákala, Karibik už trochu jo, ale nejradši jsem, když se to stejně odehrává v těch evropských městech. Kéž by se opakovalo kouzlo druhýho dílu...
-
Když budu moct dostat Robespierra na šibenici a znesvětit hrob Rousseau, tak proč ne. *1*
-
-
Nebít 50 let Starého seriálu Doctor Who tak bych nevěděl kdo Robespierre vlastně je, až když jsem zkoukl díl doctor Who tak na stream dali o něm video Slavné dny.
-
-
A víš, kdo to byl Stalin? To asi v Doctor Who nebylo.
-
-
Robespierra musíš dostat, abys zachránil Markýze de Sade, jinak nebudu moci číst svou oblíbenou Justinu a Juliettu. Spoléhám na tebe *1*
-
-
Chtěl jsem Anglii nebo Francii, takže jsem spokojen. Teď jen ať to oznámí i na PC... O atmosféru se nebojím, zatím každý hudební skladatel přesně trefil soundtrack do každého dílu.
-
Super!! Velká francouzská revoluce je moje oblíbené období a jeden z nejzlomovějších okamžiků lidských dějin. AC z tohoto období jsem si vždycky přál, ale potom co spousta lidí volala po Japonsku nebo Egyptě, jsem myslel, že se nedočkám. Upřímně doufám, že nás nějaký vtipálek netahá za nos
-
-
význam VFR se hodně přeceňuje...
-
-
Spíš se idealizuje
-
-
Obojí
-
-
-
-
No, Paríž mám prelozený z The Saboteur. Ale medzi druhou svetovou a VFR bude asi celkom veľký rozdiel, takže uvidíme. Skôr som dúfal v to Japonsko. A nemá výjsť tento rok ešte jeden Assassins Creed ? Ten z Mordoru *1* ?
-
AC jsem dohrál akorát dvojiku, takže se určitě nemůžu považovat za fanouška serie.
Ale zkusil jsem všechny díly a ty americké verze (AC3 a BF) mi přišli jako docela propadák. Námořní bitvy mě po přibližně páté přestali bavit a po chvíli mě to přeplněný moře začalo vážně štvát...
Takže jsemsem rád, že se serie vrací do Evropy, konkrétně do Francie a že se nám vrátí městská akce, kde snad žádný lodě nebudou! Navíc Velká revoluce by mohla být vážně zajímavá a docela se i těšim a doufám, že to rozjedu alespoň stejně jako BF :) -
Samotného mě překvapilo, jak mě pár obrázků nejasného původu dokáže nadchnout. AC pro mě byl zřejmě vždycky o městské architektuře, nejvíc mě bavily díly z Itálie a těch pár screenshotů z Paříže mě rozpumpovalo víc, než celý hype okolo Black Flag (což nemusí být špatná hra, ale nějak se k její koupi nemohu přinutit).
-
Pořád doufám že dostaneme něco z napoleonských válek. Napoleon by byl skvělej záporák (templář)