Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Mě je naprosto ukradené kde to bude, ale hlavně aby se ta hra konečně někam pohnula. Začíná mi to připomínat Madden.
    • Pohnula??? si trochu mimo, nie? Blag Flag sa snad malo niekam pohol? Ja takychto ludi fakt nechapem *7*
      • To byla výjimka. Další díly nemusí být zdaleka takové.
  • No sice jsem si snil o feudálním japonsku ale tohle bude možná ještě lepší - nemůžu se dočkat až polezu na Notre Dame *1*
  • Pokud je to pravda, můžu být v klidu. Francie se nebojím a věřím, že mi bude v sérii jako je AC sedět.
  • Ja chci Japonsko samuraje atd. a vychytat animace, uz dlouho je to porad to sami. Stejne jako CoD proste dojna.
    • Ristoro
      Ale my, fanoušci assassina, chceme pořád to samé: charizmatický hrdina, evropská města, plížení se do velkých zámků a hradů, atd... Do Japonska ať raději ani nelezou, protože to by nedopadlo dobře.

EDIT: Nemluvím o herních mechanikách, ty by se samozřejmě mohly konečně popohnat dopředu, hlavně soubojový systém.
      • Přésně. Konečně charismatického hrdinu, který to má trochu srovnané v hlavě, typově Haytham Kenway. Naivní jelimany bez špetky vlastního rozumu a vtipu, jako tarzan Ratonpokémon Connor už raději nikdy neopakovat... stejně tak, jako nudná provinční městečka a divočinu...
  • Pokud by se potvrdily tyto spekulace, byl bych nadmíru potěšen. Už se to chce opět vrátit "na střechy", jestli více co mám na mysli ;). Black Flag mám rozehraný a je super, o tom žádná, ale pravý AC patří do zalidněných měst, plných památek a glyfů - ty bych byl moc rád, kdyby se vrátily :). Tak nějak mne prostě baví hopsat po střechách, než plavat v moři. A navíc mne velmi fascinuje architektura a různá zajímavá místa. Takže já beru Francii všemi deseti ;). Další AC může být ve feudálním Japonsku nebo v Egyptě. Stále je jistě spousta zajímavých míst, kam může Ubisoft svou nejlepší značku umístit.
    Jen mi upřímně příliš nesedí jméno hlavního hrdiny :P. To se doufám ještě změní.
  • Colby.Sawyer
    Tak má milovaná Francie a hlavně Paříž doufám že to bude návrat ke kořenům ACII ale Black Flag bylo epické takže to bude těžký vyrovnat. PS: Nepřipadá vám že má hlavní hrdina málo zbraní? Jen skrytý čepele, šavli a pistoli jak jsem si tak všiml.
    • cr8gg
      ¨tak On nebyl Assassin ale pirat.. tkaze mel svoji piratnou vybavu se da rict.. ale pravda, ze mohl mit dyku treba
  • Japonsko! (pořádně promakané)
  • Francouzská revoluce - proč ne. Ale dopředu je jasné, že hašašíni budou na straně rebelující komunistické chátry. Chjo... *7*

Pak nám zbývá ještě revoluce v Rusku, kde by mohli asasíni vraždit Romanovce, případně Kambodža, kde by se asasíni krásně výjímali v řadách rudých khmérů...
  • kickasl
    Ja budu hlavne rad pokud se vratime na sous. Idealne do nejakyho velkyho mesta, trochu starsiho letopoctu.
  • VFR? To bude v kuse chlastat vino? Biely oblek namiesto vlajky uz ma :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit