Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: nový Xbox bude vyžadovat stálé připojení k internetu
6.2.2013 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
Jakožto PC hráč jsem koupil XBOX 360 a za půl roku ho prodal, mě přece nikdo nebude říkat jestli můžu nebo nemůžu hrát svoje hry online. Do nových konzolí půjdu, ale rozhodně si vyberu PS 4, Microsoft si tímto způsobem kope svůj vlastní hrob.
-
-
hodně naivni nazor.
Rekni, Diablo 3 napr. nehrajes ? *15* *15*
No ono se jeste taci jako ty budou hodne divit a ver mi ze bude uplne jedno jestli sedis u Pc nebo cehokoliv jinyho. *14* -
že vás tyhle kecy pořád baví ... hlavně v době kdy o sobě každej na net vybleje fakt všechno, tak má paranoiu z toho, že ho někdo sleduje při hraní her .. zajeďte si do Londýna omrknout kamerový systém ...
tím neříkám, že se mi to neustále on-line libí, ale prostě nenaděláš nic a můžeš si říkat co chceš (: -
-
ale naděláš. Už jenom tím, že to nekoupíš, když se ti to nelíbí. A jde tady přece o peníze. Nebo snad ne?
-
-
paradoxni je že když lidi tu hru nebudou kupovat tak si budou myslet že o hru není zájem.
ale když se hra bude warezit muže jim dojít že je to tou jejich politikou. to se ale do Warezu musí zapojit i konzole, pokud to má fungovat -
-
tak tohle je fakt řešení :D :D
hele, když se mi něco nelíbí - hra, tak ji přece nehraju. Tím, že ji ukradneš dáváš akorát tak najevo, že to hrát chceš, ale nechceš za to platit = zlej pirát :D
že já se do těchto diskuzí vůbec pouštím -
-
Czlukas - Myslíš to tedy ve smyslu - líbí se mi tato hra a rád bych si ji koupil, ale nesouhlasím s vaším chováním k zákazníkům/DRM atd.?
-
A co kdyz je hra predrazena, nebo je vadny system placeni, nebo banujou za to, ze delas co je v hre povoleno...
Je spousta duvodu piratit a vyvojari by t meli brat v ohled.
Pirateni je jakobys rekl, ze chces hru hrat, ale s necim co vyvojari elaji nesouhlasis -
Sice s ním nesouhlasím, ale zkus si znova přečíst jeho komentář, protože ho asi úplně nechápeš
-
-
Ale nedojde, oni to zase vse svali na ty zle piraty, aniz by se zamysleli, jeslti nekde neudelali chybu.
-
-
-
Jestli ty blejes na net o sobe vsechno, to je tvoje vec, ale netvrd tohle i o ostatnich *3*
-
-
Sony je este horsia volba ako MS, ziadny bazarovy predaj, lubovolne menenie podmenok a zmeny featur, bezpecnost psn...
-
-
ziadny bazarovy predaj? co tim myslis?
-
-
zrovna pred par dny jsem (konecne) dohral God of War III, koupene za 200 z druhe ruky, tak tomu moc nerozumim
-
-
Psalo se tu že pujde jenom jedna hra na jednu konzoli. To tím myslel. Sony tak chce zamezit bazarovému prodeji
-
-
Nic takoveho se nepsalo, psalo se pouze, ze na to ma sony nejaky zvlastni patent (snad aby to fungovalo bez nutnosti internetu). A myslim ze slo o svazani s uctem, nikoli hardware, tedy to, co se na pc realizuje pomoci aktivacnich kodu a steamu uz davno.
-
Neries, clanok on ovom xboxe alamky hovoria o starej PS3
-
-
-
-
-
*1* naivko jako by tomu u sony bylo jinak vsak pockej uvidis
-
-
Myslím, že Sony se trochu poučilo z toho hackovacího debaklu s PSN.
Kdyby nějaký hack mohl způsobit, že lidi nebudou moct hrát i offline, bolelo by je to hodně. Možná víc, než chipování konzolí, ke kterému by to zase vedlo. -
-
sony a poucilo? a proto udelalo uspesnou Vitu akorat ze si to nkdo nekupuje *1*
-
-
PSP kupovalo dost lidi, Vita byl jen dobrej krok, akorat spatne provedeny.
-
-
-
-