Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

True story. Možná kvůli tomu, že jsem sebou furt tahal Garruse kvůli otevírání dveří, mi pak tak přirostl k srdci jako správný bro.

Jinak jsem taky hrál za "vojáka" Shepparda, protože mi to příběhově nejvíce zapadalo do děje. Někde jsem viděl jakousi statistiku a nejvíce hráčů hrálo právě za tohle povolání.

• Derp_1337

Jo, Liara T'Soni byla nejčastější romantická volba. Ale Tali'Zorah vas Normandy byla rozhodně nejroztomilejší postava.

Jinak Garus rozhodně nejlepší bro ve vesmíru, haha. Bral jsem ho snad na každou misi, kde to šlo.

• Derp_1337

Sorry, ale Mass Effect Andromeda byla dost velké zklamání.  Já chápu, že některým lidem ke spokojenosti stačí málo. Myslím, že by se dokonce našli i lidé, kteří by byli spokojení, kdyby se značka Mass Effect nalepila na Tetris.

Andromeda selhala na spoustě frontách, mě osobně nejvíce vadili parťáci. Většina postav se nevyhla hromadě "cringe" momentů. Těch momentů bylo fakt hodně a nechápu, jak si nějaký scénarista mohl myslet, že to bude cool.

Třeba Liam měl být "válkou zocelený veterán" a ten moment, kdy dostane rapl a začne střílet brokovnicí do nějaké mrtvoly a křičí "Die, die, die!" , je prostě mega trapný a vůbec se nehodí k jeho postavě.

Nebo Cora a její neustálá potřeba všem připomínat, že ona několik let byla v Asari komandu. Díky té zkušenosti je lepší než všichni ostatní lidé, bla bla bla. Půlku hry je šíleně fascinována její Asari mentorkou a proto následuje její příklad. Když pak ale zjistí, že její mentorka nebyla taková za jakou jí považovala, tak to celé vyzní do ztracena "ok, odteď už nebude následovat její příklad". Cringe moment.

Ani Peebee se nevyhla opravdu špatným momentům. Třeba únos Rydera a vystřelení (neřízeného) záchraného modulu doprostřed vulkanicky aktivního území. Fakt nechybělo málo a ten modul skončil v lávě. To byl prostě pokus o velmi špatnou sebevraždu.

Nebo pak pokus Peebee zachránit její psychopatickou bejvalku Kalindu. Problém byl v tom, že Kalinda byla mrcha a najala hromadu žoldáků na zabití Rydera a Peebee. Doslova posledních 15 minut před finální konfrontací Ryder strávil zabíjením stovky žoldáků a Peebee se navzdory tomu rozhodne zachránit tu mrchu Kalindu?? Po těch 2 událostech lituji jenom jediné věci a to, že mi hra nedovolila svrhnout Peebee společně s Kalindou do lávy.

• skaven

ja sa zase pamatam, ako vsetci zo zaciatku na MassEffect nadavali(na Bioware) ze oproti rytierom zo starej republiky slo o konzolove zjednodusovanie. A teraz je kazdy z tej hry na vetvi :)

• Carnage666

Osobně nevěřim že bude cokoliv přidáno, plácnou na to high texture resolution pack stažený z nexusu a prodají to za 60-70 euro.

• Textury a rozlišení to nespraví. Měli to vzít z gruntu jako u Mafia 1.

• Ono by těch možností mělo bejt celkem dost a zcela otevřeně, ta hra člověku v podstatě na férovku řekne, kdo je dobrá volba na co. Případně to v průběhu hraní tak nějak vyplyne.

Například Zaeed byl dost často jedinej přeživší, takže asi neni dobrej nápad svěřit mu tým. Na druhou stranu, aby dostali Garrusovu bandu, museli ho od ní napřed odělit.

U ventilace se zase přihlásí Jacob dobrovolně, ale v tý samý konverzaci ho Miranda setře, že sebevražda se dá spáchat i snáz. Zatimco u Tali, nebo Legiona člověk tak nějak ví, že to daj s prstem v nose (kdyby teda Legion měl nos).

To samý bariéra. Jack má pověst nejsilnějšího lidskýho biotika v galaxii a Samara, coby justicar, je taky slušnej powerhouse. Takže kdo už jinej by to měl zvládnout, že jo?

No a jako doprovod posílam Mordina, protože mi tak nějak v rámci roleplaye připadá logický poslat s přeživšíma doktora pro případ, že by se u někoho z posádky projevily vedlejší účinky dovolený v kolektorskejch kukaních... jasně, vim, že se to nestane, jenom mi to dává smysl.

Co jsem chtěl říct, pokud člověk sleduje dění, neměl by mít problém dát dohromady optimální strategii pro přežití celý posádky.

• "Expect ME Trilogy Remaster announcement and release date during N7 Day this Year."

Na to že to psal před 4 měsícema, tak mu to vyšlo. Já bych to úplně nezatracoval.

• MidnighT91

Aha tak to jsem nevěděl. Beru z5

• Veskoslav

Nemusíš. Můžeš poslat kohokoliv loajálního. Jenom se to doporučuje.

• Veskoslav

Pokud nemáš vylepšené vše pro loď, tak jsou také ztráty. V případě že máš všechny členy loajální:

Ventilace: Legion, Kasumi nebo Tali

Velitel 1. skupiny: Jacob, Garrus nebo Miranda

Štít: Samara nebo Jack

Velitel 2. skupiny: Garrus, Miranda nebo Jacob

Doprovod: Mordin doporučuje, ale můžeš to udělat s jakýmkoliv jiným loajálním členem.

A ideální poslední skupina na Reapera: Jack, Tali, Kasumi, Miranda, Thane nebo Samara (vybrat 2 z nich)

• Vojtzech

Já posílal jako doprovod tuším Jacoba a taky přežili všichni.

• Jez3vec

Nice nice ty voe (jo VOE). Jinak bych dal tu trilogii znovu už dal, nebýt té stupidní herní mechaniky jedničky. Škoda, že konec bude furt stejnej, ale "Journey before Destination" (nebo jak je to česky).

Takže jim tu poslední půlhodinu klidně odkývu.

• MidnighT91

Já nemyslel jako tvůj doprovod. Mordina musíš poslat zpátky jako doprovod se zachráněnou posádkou. 

• Myslim, že je tam i jiná možnost. Krom vzít si ho s sebou, to by loajální parťák měl přežít vždycky. Ale nehodlam to riskovat.

• Veskoslav

Voják má obrovskou výhodu. Ale cokoliv na bázi Sentinela atd. je prakticky, co se týče zbraní nepoužitelné:(

• Veskoslav

Já nikdy v tomto nehrál za ženu. A vždy pouze dvě lásky. Liara a Tali:)

• MishKonn

Tomu odkazu absolutně nevěřím - není to jak Mafia remaster, takže nevěřím, že hry na UE by předělávali do Frostbite. 

• MidnighT91

Jo tak ono je tam víc možností. Dal jsem Jacoba jako velitele protože Garruse jsem chtěl sebou. Místo Legiona můžeš poslat i Kasumi. Mordin jako doprovod je tuším jediná možnost jinak umře.

• 0011

Tak to bude možná ono, hrál jsem vždycky jenom za vojáka a Tali nebo Garruse jsem sebou "tahal" pořád, hlavně teda Tali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit