Spekulace potvrzeny. Sci-fi trilogie Mass Effect vyjde ve zkrášleném remasteru
-
Kdo další je názoru že ta reportérka si pěstí zasloužila... :)
-
Mě to spíš přišlo tak že renegát je zkrátka Shepard kterej si uvědomuje jak málo zbývá času a tak ho neztrácí vyjednáváním s teroristama. Zvlášť ve trojce jsem renegade možnosti používal skoro furt protože to sedělo k tomu kdo byl můj shepard (během trojky už znavenej, rozbitej člověk kterej už měl dost řešit nesmysly jinejch lidí na kterejch nezáleží protože celá galaxie bude vyhlazena)
-
..pre mna nieje ME 1 -2 alebo 3..je to jedna hra ..(tak ako zaklínač-metro-stalker...)..celok..ktorý som hral naraz pekne za sebou bez pauzy...2x...a už takto sa mi páčila..som zvedavý aký rozdiel a v čom tam akože bude....inak hudba je asi najgeniálnejšia v tejto sérii..:)..pre mna!😎
-
Pro mě je trojka taky nejoblíbenější díl serie.
Dialogy nebo příběh měly ty hry naprosto stejný a jejich kvalita/průměrnost byla konstantní. Ta trojka ale přinesla pořádný emoce. Zejména pokud člověk svoje kámoše likvidoval,,,,protože si to žádala mise :( sorry Mordine, ale ty tlustý bastardi si zaslouží zmizet.
-
Doufam,že u 1. dílu predelaji systém zbraní a střelby.
-
Těžba byla ale lobotomie v praxi, stejně jako honění se s Reapery na galaktické mapě z trojky. Zlaté mnohými proklínané Mako z jedničky.
-
https://www.youtube.com/watch?v=re32xnyYP3A
-
Commander Shepard je legendaa! Mass Effect je srdcová záležitost, takže si určitě remaster zahraju a už teď se nemůžu dočkat.
-
Hrál jsem všechno co hrát jde od dob vláčku a musím říct že žádnej příběh v žádné hře na mě neměl tak silnej dopad jako celá trilogie Mass Effect. Sledovat jak Shepard naposled přeje štěstí lidem co s ním bojovaly od prvního dílu, pak sledovat jako po jeho boku umírá jeho mentor a celoživotní přítel Anderson a nakonec se dívat jak se znavenej Shepard bez váhání obětuje za každého jednotlivce v galaxii ať už v sobě má žíly nebo dráty, je něco na co si budu do smrti pamatovat.
Gamer lives a thousand lives before he dies.
A já jsem šťastnej že jsem měl příležitost si projít tímhle...
-
Mám to taky moc rád, ale Shepard - renegát mi připadalo spíše jako tlačítko retardace. "Zlý" Shepard, byl spíše shepard - hlupák. Takže jediná varianta byla hrát Paragona.
-
Dvojka nejslabsi? Trojka nejsilnejsi? Asi sme hrali jinou hru...
I kdyz trojka je oproti dvojce jenom povrchni strilecka s mizernym pribehem a dialogama a nekomu to asi muze vyhovovat.
-
Me dvojka bavila, nektery mise/sceny (treba zjisteni, ze Archangel je starej znamej, nebo vyzvednuti subject zero) byly fantasticky. Harbingerovo "kazani" behem prestrelek taky super. Kazdy dil mel neco do sebe (a i nejaky slabsi mista samo)
-
Trilogie MA je pro mě nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Možnost si zcela přizpůsobit hlavní postavu. Dělat rozhodnutí, která nejsou vždy jen mezi dobrem a zlem a jsou v dalších dílech reflektovaná. Poutavý příběh, kde vedlejší mise nejsou jen pro okrasu. Dokonalá mimika a grafika obličejů, na kterou ani mnohé dnešní hry nemají. Těším se na důvod to projít celé znovu!
-
Ja jsem na konci jednicky (asi po devate), to mi tak pekne vyjde dohrat celou trilogii, a pak muzu znova tu legend edition a budu se pekne rozplyvat jak je to hezci a lepsi😀. Snad tu novou hru nedovrtaj 😱
-
konecne bioware prizalo, ze existuje jen trilogie 😀
kazdopadne mesic zpet sem tu trilogii prvne dohral a hodnotim to velmi dobre, 3 je nejsilnejsi dil a 2 nejslabsi
v novou hru jim neverim, od roku 2012 nic poradneho neudelali