Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Ubisoft jde po South Parku, Sega po studiu Relic
23.1.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Sega a Company of Heroes ? :) mají můj palec nahoru!!!
-
Sega a Relic = nejlepší možnost :) (rozhodně lepší jak EA nebo Ubisoft)
-
Relic a Creative Assembly hmmm Sega má vkus
-
Jou super Sega!
-
Ubisoft? Což de. Podle mě nejmenší zlo z velkých zel.
-
Creative Assambly a Relic, celkem nebezpečná kombinace. *4* Ještě drsnější by bylo, kdyby je koupil Paradox. Heart of Iron s bitvama v grafice CoH. *1*
-
Hlavně ať EA nekoupí Metro. Nechci Origin
-
http://www.gamersglobal.de/news/63674/thq-verkauf-sega-kauft-relic-koch-evolve-crytek-homefront
Podle tohohle webu:
a) Sega kupuje Relic a Company of Heroes za Mio. $
b) Koch Media kupují Evolve(FPS of Turtle Rocku ) za 5,2 Mio. $
c) Crytek kupuje Homefront za 500.000 $
zbylé se zatím neví -
Já bych řekl toto, jestli stříček z Číny jednou zkoupí studia v Evropě a v Americe, tak ještě z láskou budeme vzpomínat, jak nás rozčilovalo EA :) Jinak je super, že Sega kupuje Relic a Company of Heroes a také Crytek kupuje Homefront. Homefront super hra mě bavila více, než CODD (nová díla). Crytek umí dělat zábavné a svižné hry, tak uvidíme. Věřím že tato studia budou s tytuly dobře pracovat :) A když má Sega právan na Warhammer můžese možná zrodit něco, jako Total War Warhammer, kdo ví a sny tisíců lidí budou vyslyšeny :)
-
-
Bez urážky, ale asi si bol posledný rok mimo internetu... *1*
Na Homefront 2 už Crytek dávno robí (Crytek UK teda bývalí Free Radical Design). Klan Yerliovcov by bol asi na hlavu, keby za babku nekúpil hru, na ktorú už THQ vyhodilo desiatky miliónov. A to ešte nehovorím o IP...
Total War Warhammer je taktiež už nejaký čas istá vec:
http://games.tiscali.cz/oznameni/creative-assembly-se-vrhnou-na-znacku-warhammer-61471
Ale inak v pohode, všetci zabúdame... *3* -
-
Dík kámo ! Fakt dík ! :) Nějak vše nesleduji mám jen pár značek a s tím Warhammer to je bomba :D
-
-
-
South Park a Ubisoft? NE NE ne..!
-
-
Nevidím důvod proč ne.Ubisoft je pro mne momentálně nejlepší herní společností.
-
-
Jak tak koukám tady fanoušky např. Far Cry,Assassins Creed nebo připravovaného Watch Dogs nenajdu.
-
-
Jsem fanda AC a těším se na Watch Dogs, ale praktiky Ubisoftu (od 20 minutovych DLC po online passy či šikanu platicích uživatelů) se mi velice nelíbí
-
-
Nechápu proč Ubisoft hodnotíš jen kvůli špatným DLC.Každé studio má své chyby a mě by ku*va zajímalo proč se každý vždycky dívá jen na to horší.Snad logicky ohodnotím celek tak že když je např. 80% kladů a 20% záporů že to je dobrý ne?! *16* Ale každý má samozřejmě svůj názor jen mě mrzí že se zde najde málo lidí kteří by ho se mnou sdíleli...
-
a kto ti káže kupovať DLC s pridaným obsahom? Nebodaj je v DLC cut príbehu, alebo sa bez DLC nedozvieš, kto koho zabil? Reči.
-
-
Ne, proste DLC typu pírko za klobouk, nový boty je ždímání peněz z slabších jedinců...
-
a šikanujú ťa?
-
Nikdo me nenuti kupovat drogy a serou me lidi co je prodavaj
-
-
-
-
-
Proč ne? Chceš sprostá slova? DLC!
-