Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Ubisoft jde po South Parku, Sega po studiu Relic
23.1.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Hmm Sega. Dal bych si nějakou pořádou strategii ze světa WH40K. Dobývání planet, celých systémů. Vesmírné souboje, obří pozemní bitvy.... slint
-
-
wake up :)
-
-
Proc? Sega na to ma finance i Know-How ... ted jde jenom o to zdali se manazerum bude zdat ze o takovou hru bude zajem
-
-
-
hmm, sega vydava hry od creative assembly. tedy se neboji komplikovanych, neortodoxnich strategii...a kteroupak serii delal kdysi relic, ktera byla docela komplikovana a neortodoxni? mnohym v redakci srdicko poskoci?
nemci od koch media vydavaji stred/vychodoevropske uchylarny (cti niche) veci. a jaky dnes niche zanr, ktery se dnes moc nedela, kdysi delali volition? descent a freespace samozrejme.
...i kdyz free-roam red faction asi sedi vic :\
pokud mi tyhle spekulace vyjdou alespon v jednom pripade, tak budu nesmirne rad :). -
Mohol by niekto kupit Supreme commander a ozivit znacku podla jednotky :D , mam rad masivne RTS *4*
-
-
a o planetary annihilation si slysel?
-
-
Nie idem kuknut co to je
-
-
No vyzera to cool :D , cice trosku smiesna grafika ale na tom nezalezi *3* , dik za info
-
-
Jestli jsi viděl ukázku ze hry kde byla směšná grafika tak jsi viděl jenom jejich ukázku funkcí a stylu hry... Graficky by to tak nemělo vypadat co jsem četl...
-
nz. pripadne tu mas total war, ze ano.
-
-
-
-
-
Hodně lidí tu obhajuje SEGA a přitom vydávají jen sra*ky.
-
-
Opravdu mě zajímá co SEGA udělal, tak špatného ? Že píšeš, že vydávají samé sračiky, a hlavně to napíšeš bez příkladu. Jinak, každé studio má své mouchy, ten škraloubek u hráčské komunity. Proto hraji jen hry, které mě zabaví, chci je hrát a nedávám na žádné recenze ani se nevyhýbám žádnému studiu.
A jesli bych měl soudit všekeré hry podle mých nejlepších her, jako Gohthic 1 + 2 a datadisk i Gothic III, poté Zaklínač 1 + 2 a také Mass Efect všechny díly (kvůli příběhu a kvalitě hraní a světu) a Dragon Age nebo Skrym (absolutní volnost a člověk si může předstaovat že je opravdu hrdina super věc *5* ), tak musím psát u většiny her: FUJ *1*
Proto vol slova mírnějšáho charatkeru nebo naspiš aspoň proč. -
-
Dobrá, Total Wary beru, ale jak je vidět podle mého avataru líbí se mi komiksy a hlavně Marvel. Sega podělala Iron Mana, Iron Mana II, Kapitána Ameriku, Thora, The Incredible Hulk. Přesně kvůli tomu je nesnášim.
A opravdu si nemyslim, že je Call of Duty vrcholem her *1* -
-
No jo ... Ale hry podle filmu maji malej rozpocet a jsou to rychlokvasky. Tedy rychle prachy a ruce od toho. A zas na druhou stranu si Sega kupuje karmu dotovanim PC domeny, tedy jejich hry nejsou jenom hloupe porty.
Takze Relic nemohlo potkat nic lepsiho, teda pokud vis o nekom kdo investuje penize do PC RTS, da ti moderske tooly a volnost si z hrou delat co chces.
-
-
-
Jmenuj něco prosím ?! A co vydává EA a ty jejich nemastné Needy ? ... fuj!
-
Takze vsechny Total War hry jsou sračrky jo? Ty si asi jeden z tech co si mysli ze CoD je vrcholem vsech her...
-
-
Naposled jsem slyšel o firmě SEGA když jsem hrál Caesara III *1* *1* nějak nevím že vůbec exutuje ještě *1* Každopádně jsem rád že zatím to nemá mít EA
-
-
To byla výborná hra.
-
-
Jezisi, len nie SEGA, to je zlo :)
-
-
Mohlo to být jEště dAleko horší.
-
-
Tak to bych možná i nesouhlasil...
-
-
-
SEGA?! *13*
-
-
pod segou je aj creative assembly, napriklad. a nezda sa mi ze by s tym hry od nich trpeli..
-
nejaký problém ?
-
-
čuju, že mu rozbili Alpha Protocol
-
-
Yep. Jsou to skrblíci, co až moc kecaj do vývoje a neuměj dělat marketing.
-
jáj sakra, tak to ma malo napadnúť.... *1*
-
-
-
-
Prosím, len nie Ubisoft.
-
Sega stala u zrodu konzoli, konzole jsou nejhorsi co hry potkalo. Zadnej skutecnej hrac si od Segy nic nekoupi.
-
-
Toto je nejhloupější tvrzení, spolu s tvrzením že hry se zjednodušují kvůli konzolím. Mám jak PC tak konzoli. Vždy sem byl hlavně PC hráč, konzoli mám až posledních 6-7 let a to hlavně kvůli pohodlnosti :). To jen aby trollové nerozpoutávali flame :). Nicméně s výtkou na adresu Segy mohu částečně souhlasit, z jejich produkce toho v poslední době moc dobrého nevzešlo :).
-
-
O Vigil Games neprejavil záujem nikto a pravdepodobne končí. Čo na to povedať ? *11* *11* *11*
-
-
Podle mě až se někomu zachce udělat Darksiders 3 tak si Vigil Games určitě koupí.Počkal bych tedy až co ukáže čas. *4*
-
Zrovna jsem se chtěl na osud Vigilu poptat, jestli někdo neviděl nějaké spekulace :). doufám, že tak černý scénář který naznačuješ nebude :), rád bych se dočkal ještě dalšího pokračování Darksiders :)
-
-
Jen doufám, že se Darksiders nedostanou do rukou EA, Activision, nebo Ubisoftu aby sérii nezprznili ... známe to ...
-
-
Na svojej neveselej púti po možnom osude Vigil Games, som narazil na údaje o prognózach predajov a úspešnosti Darksiders 2:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=504815&highlight=thq
Napriek celkom slušným predajom 2.4 mil kusov a následným tržbám 78.2 mil dolárov by bola hra stále v strate (i keď len 0,5 mil)! A to je asi príčina, prečo v aukcii nemal nikto o Vigil záujem.
Nie som odborník na chod firmy a jej ekonomiku, ale čiastka 80 mil dolárov na vývoj D2 je jednoducho absurdná....
Nebudem tu radšej šíriť teórie o tunelovaní firmy, dianie v budúcich dňoch ukáže, kde bol pes zakopaný. *13* -
Strašne rád by som sa mýlil, ale realita nepustí. Tu je link na otvorený a dosť emotívny list lead designera Vigil Games a z diskusie je zrejmé že už niektorí zamestnanci Vigilu boli prijatí do iných firiem....Sorry *11*
A ten link:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=509651
-
-
-