Spekulace: V Mafii IV se podíváte do Vegas v 70. letech, do Mafie II se vrátíte v remasteru
-
Je mi to dost sum a fuk. Mafia II remaster dozajista nepotrebuje, maximalne doplneni neuplneho pribehu, to byl fakt nedokoncenej ulet, i kdyz muzu rict, ze ten sok z ta nadherne zimy a predvanocni atmosfery v MAFII II ze zacatku jsem nedotrepanej doted. Nadhera. M3 jsem ani z torrentu nestahoval, stacilo mi si to tady procist a videt par videii gameplays na YT. Mafie 1 je samozrejme nadherna srdcova zalezitost pro ty, co meli/maji radi akcni hry a potrpi si i na pribeh, facelift by si dozajista a optimalizaci pro moderni systemy zaslouzila, ale tod asi tak vse...
-
-
Mafia 2 neni ani zo 50 percent hotova koli financiam. Mafia 2 bola a je stale predavana ako cca 35-40% hotova hra
-
-
Pribeh bude o bezpohlavnim cernochovi, ktere bude hledat svoji pohlavni identitu a nakonec zjisti ze je Greta Thunbergova.
-
-
Toto je kvalitní příspěvek!
-
To víš, o malých českých neonacistech se hry nedělají.
-
-
Ty jsi nacista?
-
-
Ne, jsem představitel francouzské intelektuální avantgardy.
-
-
:-D Pobavilo. :-)
-
-
-
-
-
Teda remaster mafie 1 bych si dal. Asi by stačilo omladit grafiku, raději snad nic víc. Musím říct, že mě překvapilo, jak dobře v té hře fungoval volant a pedály vč. FF. Řízení byla opravdu zábava. Tedy alespoň pro mě.
-
-
Přesně, na jízdní model a fyziku nešahat, jen ten soubojový systém by mohli vzít radši ze 2.
-
-
Mě by zajímal ten remastr mafie 1 jak uváděli. A další mafia s další sebelítostí potlačování barevných. A bude to stejný propadák jak posledně?
-
po tom failu jménem mafia III to zkouší znova? No to bude mega propadák na druhou
-
-
suhlasim
-
Bohužel se Mafie 3 prodalo víc než Mafie 2
-
-
a.a.a.a.a.a nepredalo sa jej viacel iba povedali ze sa jej predalo viac ale oficialne nesiaha predaj 3. ani po paty 2.
-
-
Neprodalo se ji vic, jen rekli ze se ji prodalo vic. Oficialne se ji prodalo min, i kdyz rekli ze se ji prodalo vic. Tak ty mas teda dost😂
-
-
-
-
A v Mafii V se podíváte do Vice City 2.
-
-
hahaha. :D to urcite! :D:D:D
-
-
na mafaiu 2 remastred sa tesim ale bojim sa ze hra bude hrozne optimalizovana a nebude mat ani cesky dabing. Na 4. mafiu sa netesim uz vobec lebo na nej roby hangar 13 co su ty isty vyvojary ktory spravili 3. mafiu a bude pokracovat pribehom od 3. takze tym to len cele pokazily. Pokial 4. bude mat cesky dabing bude optimalizovana a na konzoliach uzamknuta na 60 FPS nie ako 3. na 30. a mat hlavne cesky dabing a bude na nej spolupracovat Daniel Vávra tak sa mozme tesit na super 4. diel ale ako vsetci vieme to sa asi nestane takze ked vyde 4. tak si ju nekupujte a to ani 2. REMAS. najprv sa pozrite na gameplay a az potom uvazujte nad kupou tychto hier. Podla mna 4. urobi este vedsiu handbu serii MAFIA ako 3.
-
Zrovna dvojka nepotřebuje grafickej overhaul ale je mi jasný že jen update enginu na novější verzi a chtít za to peníze je pro ně lepší než třeba udělat komplet remaster jedničky na tomhle enginu, moc práce...